Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 944
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
И аз смятам,че се опитва да намекне,че Калин е загубил по-тежка битка.
То реално може да е загубил само капитанска,дали не е срещу Мирослав.
Може и да визира финала ако не се лъжа Дидо беше казал,че е бил трагичен(поправи ме ако греша).
Аз си държа на тезата,че е спечилил минимум още 2 елиминации и е бил изморен за финала.
Но смятам ѝ,че Томи просто му завижда.

# 541
Този пък Томи не е никаква инстанция.. даже как има смелост да коментира, че и Калин коментира. Народната любов към Калин няма да изчезне заради някаква си там уж загубена битка. Томи да му мисли, че никой не го харесва. Айде Миро сал един Дяволо тука го подкрепя, ама за Томи не съм видяла един положителен коментар, нито тук, нито във ФБ.

# 542
  • Sofia
Томчо е майстор на късия разказ. Видяхме го колко "струва" на терен, а и като знаем кои са му приятелите (оная блатната и фикусчето).. Затова предлагам да не му се доверяваме много. Завистта не прощава, нали Томчо!? 😉

# 543
Може и да визира финала ако не се лъжа Дидо беше казал,че е бил трагичен(поправи ме ако греша).
Аз си държа на тезата,че е спечилил минимум още 2 елиминации и е бил изморен за финала.
Кой визираш под трагичен ?

# 544

Визирам цялостното представяне на Калин,Мирослав и Александър на финала.

# 545
ИВ
За Томислав не се учудвам, трябва да омаловажи най-добрия състезател, за да вдигне акциите на приятелчето си. Пуста завист. ,,Да го видим на тежко трасе" - е него поне ще го видим, а ти ще си тръгнеш безславно и с подвита опашка. Пък и стига финал, който нито знаем какъв тип трасе е бил, нито дали е имало пъзел, нито дали е имало предимства (представям си Миро да играе без жилетка, а останалите със, само дидо може да хвърли светлина тук). Томислав и Калин дори не се следват в социалните мрежи, така че нещата, които казва едва ли са обективни. Прави ми впечатление, че и Кристиан не се следва с Калин, дали пък не бива отстранен от него и да му е тъпо. Като цяло, Калин е доста отцепен от участниците този сезон, поне повечето. Близък си е, мисля, с Иво, Лапунов, Чикагото и Йордан от показваното като интеракции и общи срещи. Бивши участници, викани по подкасти, гледат да го заобиколят, като ги питат кои са им фаворитите. Все изтъкват Дино и Чикагото - по-шумните. Не се бута достатъчно, че да бъде признат.
Калин не виждам кой може да го победи този сезон при равен старт, освен ако няма контузия, която да го възпре от разкриване на пълния му потенциал.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 20:03 от justt_love

# 546
  • Някъде там...
Някак не мога да повярвам, че точно Калин няма издръжливост. Та той не е фитнес продукт. Гледала съм негови клипчета, доста от начинанията му изискват издръжливост. Качват се например високо в планината през зимата, със ски на гърба, в снега, до някой връх. И се пускат надолу със ските по супер труден терен. Алпинизъм, катерене, проучване на пещери с дни.
Томи на нищо не мога да му вярвам, съдейки по представянето и преценката му в предаването дотук. Как пък за нищо не съм била на същото мнение - нито що се отнася за преценката му за хора, нито за ситуации.

Помня, че в сезона на Момчил пак такова беше отношението и към него от останалите и от коментиращите по подкасти. Не са от "кликата", не са се подготвяли при официалните треньори, по-различни са като характер.

# 547
Нямам му вяра и аз на Томи! Цял сезон го чакаме да го хванат на бензиностанцията с торба шоколади, а то било кьорфишек. Несериозна работа е Томи.

# 548
Този пък Томи не е никаква инстанция.. даже как има смелост да коментира, че и Калин коментира. Народната любов към Калин няма да изчезне заради някаква си там уж загубена битка. Томи да му мисли, че никой не го харесва. Айде Миро сал един Дяволо тука го подкрепя, ама за Томи не съм видяла един положителен коментар, нито тук, нито във ФБ.

ИВ

Народната любов към Калин няма как да изчезне, защото сме видели достатъчно за да я заслужи. Тя не се основава на победите му. Подкрепяхме го и докато се опасявахме, че ще загуби капитанската от Кристиан и Коеджикова. Никой не се е разочаровал от него, когато "загуби" от Николета.
Ако това с бензиностанцията не е вярно, да не би Томи да отпада, губейки от Калин, и затова да не го харесва толкова?

# 549
Като гледам цялата аудитория сме на едно мнение .Томи има много лабави изказвания той на топ 3 слага себе си шопа и миро

# 550
Давайте спойлер.
Ще има ли кИфтета за зелените тази вечер Simple Smile Мъчно ми става за Дино в момента. Направо му се иска да хукне по арената

# 551

Визирам цялостното представяне на Калин,Мирослав и Александър на финала.

Стига де, чак пък трагичен… Трудно ми е да си го представя дори и с Алекс във финалната тройка.

Честно казано като гледам Калин как играе до сега, ми изглежда, че финалът и победата не са му самоцел, не виждам абсолютно никаква така наречена спортна злоба. От друга страна, Миро сам си призна, че има много такава.

# 552
ИВ
Ако на финала има тежка битка с много вагонетки, чували, вериги и т.н. не смятам, че Калин би бил в стихията си.
Но Миро още по-малко.

Може пък да са решили да поразчупят малко и да дадат някоя изометрия на финала, а?

# 553
Като гледам цялата аудитория сме на едно мнение .Томи има много лабави изказвания той на топ 3 слага себе си шопа и миро
Топ 3 най-мазни играчи.

Точно. 😆

# 554
  • София
Дреме му на Калин за мнението на неуспелия бодибилдър ли е, какъв е тоя Томи. Още на кастинг битката му не го харесах, не знам защо, неприятен ми беше. И напълно потвърди усещането ми. Браво на мен, ще се самопочерпя чаша вино 🍷

Общи условия

Активация на акаунт