Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 133 249
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Ергенът

Гонят Джан Микеле, спокойно.
Това сигурно ли е … този примат отдавна трябваше да го махнат !!

# 526
Трейтърс:
Гледах един подкаст на Кристина Патрашкова и гост беше Бчорски. Той каза едно изречение от сорта на "Ще видите какво се случва, когато аз си избера партньор", каза го по повод на това, че е изгонил Неве и Георги. За мен това означава, че с Мая са си били до края заедно и е нямало предателство между предателите повече. Освен това, няколко пъти вметна, че не е влязал за победата и не това му е крайната цел, което според мен означава, че ако стигне до финал може и да подари наградата.

# 527
Да, аз също така разчетох думите. За мен още от самото начало той си намеква, че е стигнал до финала и там са го разкрили.

# 528
  • somewhere near the sea
Дино заложи на Пелипенко. Дали не изтегли късата клечка?

# 529
Ергенът

Слава богу, но гледам в следващия епизод викаше Орлин за нещо /може би да се извини/

# 530
Ергенът

Слава богу, но гледам в следващия епизод викаше Орлин за нещо /може би да се извини/
Да и пак го обижда... не знам какво е станало, само знам, че е изгонен принудително. Може би като са се помирявали пак е агресирал и от продукцията са видели, че няма шанс да се коригира.

# 531
Ергенът

Да и пак го обижда... не знам какво е станало, само знам, че е изгонен принудително. Може би като са се помирявали пак е агресирал и от продукцията са видели, че няма шанс да се коригира.
То се видя,  че това чудо корекция няма … само как лъжеше … за сеир ли го държат !! Sad

# 532
На скоро гледах лайф на Томи и го питаха въпрос за Калин в който той отговори че не сме го видяли да играе срещу силен играч или пък в тежка индивидуална битка и дали там ще се представи добре . На мен това ми прозвуча като чист намек че ще го видим на битка скоро.Той често намеква че не сме видяли Калин на тежко трасе .

# 533
  • Дубай
Гледах лайфа на Томи, той каза и, че тепърва му предстоят битки на Калин, явно ще е на  елиминациони битки.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 17:59 от I.V

# 534
Гледах лайфа на Томи, той каза и, че тепърва му предстоят битки, явно му предстоят елиминациони битки,но защо той.
Като цяло не съм склонен да му вярвам той често говори против калин на лайфовете . А пък и е привърженик на миро а както се е заговорило че и двамата са финалисти

# 535
На скоро гледах лайф на Томи и го питаха въпрос за Калин в който той отговори че не сме го видяли да играе срещу силен играч или пък в тежка индивидуална битка и дали там ще се представи добре . На мен това ми прозвуча като чист намек че ще го видим на битка скоро.Той често намеква че не сме видяли Калин на тежко трасе .

Дали не намеква, че Калин ще загуби такава битка и всъщност не е толкова силен, колкото го изкарват? … пуста завист

# 536
  • софия
Ако Томи не харесва Калин, то с тези изказвания значи ли че Калин не се представя добре в индивидуални битки и тежки трасета? Че ми е трудно да го повярвам. Предвид как се представя в отборните. Blue Heart
А Томито го видяхме и в отборните Trollface
А от три епизода определено няма участие и във формАта.

# 537
  • Дубай
Гледах лайфа на Томи, той каза и, че тепърва му предстоят битки, явно му предстоят елиминациони битки,но защо той.
Като цяло не съм склонен да му вярвам той често говори против калин на лайфовете . А пък и е привърженик на миро а както се е заговорило че и двамата са финалисти
Мда, така е, аз и не му вярвам.. Той доста често си поукрасява нещата, така, че възможно е да е блъф заради Миро.

# 538
Ех, че сложно става в Игри на волята. Тамън научих кой е Миро, сега ще си припомням и кой е Томи, че бях решила, че е отпаднал без да разбера.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 19:04 от Гарганела

# 539
Ако Томи не харесва Калин, то с тези изказвания значи ли че Калин не се представя добре в индивидуални битки и тежки трасета? Че ми е трудно да го повярвам. Предвид как се представя в отборните. Blue Heart
А Томито го видяхме и в отборните Trollface
А от три епизода определено няма участие и във формАта.
По скоро намекна че издражливоста му е слаба в дълги битки .Но Томи дрънка много глупости на тия лайфове така че не му се връзвайте

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 19:19 от Mihailski

Общи условия

Активация на акаунт