Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 886
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Дубай
Николета пета, а Ръждавичка? Това е ъпсурд, предвид представянията им.

# 571
Според мен ТомитУ не харесва Калин, защото може би Калин го отстранява от играта във финалната седмица...Теория е. Незнам дали е вярно това. Билянка да каже.

Томи със сигурност не стига до финалната седмица,скоро отпада.

# 572
  • Дубай
Аз пък това със сърденето не го разбирам, супер странно ми е... Да предположим, че Калин отстранява Томи, какво трябва да направи Калин, да подари победата... В крайна на сметка по-добрия печели.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 23:08 от I.V

# 573
Mane007, хайде да правим поне мъничко факт чекинг преди всичките свободни съчинения, става ли? Благодаря за разбирането.
Аз просто споделям информация, която ми е била казана — иначе нищо не мога да гарантирам на сто процента. Много пъти съм споменавал, че не се знае дали е вярна. По принцип съм доста недоверчив човек и докато не дойде финалът (или не видя с очите си), не вярвам напълно. Споделям това, което знам, за да видя дали се припокрива със спойлерите на други хора. Ако по някакъв начин съм подвел някого — искрено се извинявам.Simple Smile

# 574
ИВ

Бяха ми казали,че Ръждавичка отпада около полуфиналите което за мен означава 5-6 място.
Върнах се в старата тема и видях,че Николета има отбелязана активност на 24.08,а това отговаря на 5то място,нямам идея как е минала толкова между капките.
От старата тема още видях,че Ивайло отпада 12ти на 12.08.
Много съм зле със смятането на седмиците ако може някой да ги преброй и тогава може да преценим дали има елиминационна капитанска(най-вероятно има)
Нещо интересно
Хванах началото на лайфа на Томи и той намекна,че на Калин тепърва му предстой да ходи на индивидуални битки.
Дали жените освен за бушон срещу Ивайло няма да го използват да елиминира още някой.
Имам чувството,че Пекин отпада точно преди обединеното племе изиграна от Трио Бик.
Моите наблюдения са,че Продукцията винаги гледа да махне жените стигнали само с коалиция веднага като стигнат финалите,т.е Сапунджиева и Радостина завършват на 8мо и 9то място,много вероятно да отпадат двете на една битка.

Какво е  казал Томи за Калин
Къде могат да се гледат тези лайфове
До колкото знам Томи не харесва Калин тъй като всички много го хвалят
Като цяло Томи пуска лайфове в тикток през ден и коментарите често са му ;кой печели ,кой ти е фаворит , кой е най комлексен , кой е най добър . И там той често дава своето компетентно мнение .Казвайки себе си Миро и Шопа .Коментираштите често намесват Калин и Томи смоменава как не сме видяли слабите му страни , че не сме го видяли на индивидуална битка срещу силен играч и тем подобни

# 575
ИВ
Не мога да преживея Мирослав победител и Никоета в топ 5....Не мога.
Николета се активизира на 24.08., Теодор - на 25.08. Тъй че е напълно възможно да е пета.
Еми, аз Томи не го виждам във финалната седмица. 👀

# 576
Аз пък това със сърденето не го разбирам, супер странно ми е... Да предположим, че Калин отстранява Томи, какво трябва да направи Калин, да подари победата... В крайна на сметка по-добрия печели.

Според мен се дразни на Калин заради фенската истерия, която има по него в момента, която Томи явно смята за незаслужена. И ако на негови лайфове и фен срещи го питат повече за Калин от колкото за него самия, голямото му его не може да го преглътне.

# 577

Според мен се дразни на Калин заради фенската истерия, която има по него в момента, която Томи явно смята за незаслужена. И ако на негови лайфове и фен срещи го питат повече за Калин от колкото за него самия, голямото му его не може да го преглътне.
Това ако е вярно би  било много смешно Томи да е към 30 да се дразни че някой го харесват повече да не е на 15 ако толкова иска да любимец да беше се подготвил като хората да не играе мръсно и да не мишкува. Може и да се имали няква драмичка на живо или знае ли човек те нали всеки сезон за отркиването на сезона се събират всички играчи ,

# 578
  • Някъде там...
Когато избираха кого да вземат от жълтите при разпадането, Калин беше първият, който каза "Томи не".

# 579
ИВ

Бяха ми казали,че Ръждавичка отпада около полуфиналите което за мен означава 5-6 място.
Върнах се в старата тема и видях,че Николета има отбелязана активност на 24.08,а това отговаря на 5то място,нямам идея как е минала толкова между капките.
Много съм зле със смятането на седмиците ако може някой да ги преброй и тогава може да преценим дали има елиминационна капитанска(най-вероятно има)
Нещо интересно
Хванах началото на лайфа на Томи и той намекна,че на Калин тепърва му предстой да ходи на индивидуални битки.
Дали жените освен за бушон срещу Ивайло няма да го използват да елиминира още някой.
Имам чувството,че Пекин отпада точно преди обединеното племе изиграна от Трио Бик.
Моите наблюдения са,че Продукцията винаги гледа да махне жените стигнали само с коалиция веднага като стигнат финалите,т.е Сапунджиева и Радостина завършват на 8мо и 9то място,много вероятно да отпадат двете на една битка.

Като цяло Томи пуска лайфове в тикток през ден и коментарите често са му ;кой печели ,кой ти е фаворит , кой е най комлексен , кой е най добър . И там той често дава своето компетентно мнение .Казвайки себе си Миро и Шопа .Коментираштите често намесват Калин и Томи смоменава как не сме видяли слабите му страни , че не сме го видяли на индивидуална битка срещу силен играч и тем подобни

Не му прави чест на Томи, ако се опитва да омаловажи образа на друг играч в очите на феновете.
 Не че ще успее, все пак не Калин си изпусна 50 килограмовия чувал с пясък във водата, стоейки прав върху кану в морето! Феновете не са слепи! 😁

# 580
ИВ

Нещо интересно

Не му прави чест на Томи, ако се опитва да омаловажи образа на друг играч в очите на феновете.
 Не че ще успее, все пак не Калин си изпусна 50 килограмовия чувал с пясък във водата, стоейки прав върху кану в морето! Феновете не са слепи! 😁
Според мен не е само Томи и други играчи като пускат в тикток лайфове се натоварват от въпросите за Калин дори и при Лапунов стан който си е бая близък с Калин и много пъти е казвал че му е най - близкия човек в формата.
Но фенбазата във тикток прекаляват бил съм свидетел на лайфовете и чисто зрителски напряга тъй като се вижда при тях напрежението но няма ко да виним основната демографска група в тик ток са деца а Калин освен че е любимеца на народа но и на децата и тийновето също правят адски много фенски едити с него и  тн което няма лошо но явно такъв тип въпроси ги натоварва отсанлите участници тъй като в техния лайф искат да ги питат смислени неща за техните животи даже Лапунов се беше избъзикал с тип випросите какво вие мнението за еди ко си беше казал без лоши чувства към никого и тн . Но да само такъв тип въпроси е тъпо .

# 581
А Томи кога отпада. И без това нищо не върши в игрите. Само устата му е голяма..

# 582
  • София
И аз тов искам да знам - кога отпада Томи. Много ми е противен, същият като Радостина е - хем некадърни, хем злобни и завистливи.

# 583
ИВ
Дори в Надкаст отказват да приемат, че Мирослав може да е победителят, а те всяка година намират да кажат по нещо положително за евентуалния победител, просто им е безличен.
Според мен, на Калин единствената му слабост ще са вагонетките (в тежки трасета) и ако е в комбинация с вериги/жилетка, може бързо да се измори, но пак го виждам по-издръжлив от Мирослав, та не знам какъв трябва да е финала, за да се объркат нещата така. Интересно ми е Алекс как ще намери мястото си в топ 3 (истинския, Томчо), преди Чикагото. И също, кой елиминира Дино и Траян.

# 584
И аз тов искам да знам - кога отпада Томи. Много ми е противен, същият като Радостина е - хем некадърни, хем злобни и завистливи.

Явно му завижда за фенската любов, която към Томи липсва. Всяка година коментираме едно и също вече 7 години. Ако искат да ги захаресваме трябва да са добре физически и социално. Томи и двете губи. Злобни коалициики публиката не харесва.

Много се надявам ТомитУ да отпадне от Калин! Дано, дано, дано.

Пс. Следващата седмица зелените пак са на Изолатора.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 15:49 от emiliq.nikolova88

Общи условия

Активация на акаунт