Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 40

• 27 569
  • 332
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро

# 331
Добро утро,момичета.

Никога не отхвърляйте това което ви предлага деня:
   Хубавият ден носи щастие, а лошият ден дава опит...
 Нека днешният ден бъде изпълнен само с положителни
    емоции и хубави моменти за всички!

песента от финала на 47 еп.
''Тръгвам си'',песен на Сезен Аксу от 1989 г.

https://www.youtube.com/watch?v=C0EgvamXF9c
БГ превод на песента
Скрит текст:
Текст
Времето е само малко време Този временен гняв, тази амбиция, това отмъщение Болката ни е стара като историята Нормално като дишане
Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan
Времето е само малко време Любовта е един единствен момент, в който свършва Около такива подобни белези Дори навиците ни са обикновени
Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an Böyle benzer izler etrafında Alışkanlıklarımız bile sıradan
Тръгвам си, цялата любов е в сърцето ми Тръгвам си, миризмата ти е още върху мен Оставих ти страхове и ново начало Отивам сам
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum
Тръгвам си, цялата любов е в сърцето ми Тръгвам си, миризмата ти е още върху мен Оставих ти страхове и ново начало Отивам сам
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde Gidiyorum kokun hala üzerimde Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar Bir kendim bir ben gidiyorum
Времето е само малко време Гневът ми е, защото се страхувам от самотата Знаеш ли, страх ме е от тъмното като дете Винаги паля лампите от този страх
Zaman sadece birazcık zaman Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi Işıkları hep yakarım bu korkudan
Източник: LyricFind

песента от фрагмана за 48 еп.

https://www.youtube.com/watch?v=uCk2eiOdsyA

рейтинга на новия епизод

и на повторението

Желая ви хубав ден.

# 332
  • Плевен / София
рейтинга на новия епизод

и на повторението

Здравейте момичета,
Ако продължават в този дух рейтинга ще продължавада пада. За разлика от конкурента в петък където и в трите групи рейтинга е равностоен...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт