Запознанство с непознат

• 22 638
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Те така разправяха и преди десет години, не се притеснявай. А пък, че трябва да пуснеш до втора среща, че иначе мъжете губят интерес, даже по-отдавна. Лъжи, лъжи…
Тия неща не ми ги обяснявай, добутала съм по-далеч от теб. Simple Smile

# 451
  • Out of the Mix
Айда, не се прави, че си ми светила, иска ти се, ама йок.
Гледай си твоя си живот.
Иначе свободно си интерпретирай ти, и още 2-3, каквото душа ви иска, не ви чета, и не сте ми интересни.

Манди, приятен следобед ти желая, нищо не знаеш какво съм добутал и къде какво...бутам. Wink

# 452
  • Далечният изток
А да, ние сме ти виновни, че гадже нямаш, нито в единствено, нито в множествено число.
То няма какво да светя, ти сам си пишеш.

Като не ме четеш защо ми отговаряш?!

# 453
  • София
А отговорът е защото дори не съм направил и опит, нито поканил.
Която преценя и съм поканил, не отказва, нито пък има оплакала се от нещо.

Не можеш да ме изкараш в дъжда в момента, трябва много спешно нещо да се случи.
Ти си стой в колата, аз съм си на домашен уют.

.... Нещо си изпуснала последните тенденции в онлайн запознаствата, ама няма как да ги и знаеш, наденала хомота. Sweat Smile

Опаа, опаа хеххех😏😁

Последните тенденции са да се държи на качество, не на количество. Потърси друга професионална помощ относно онлайн срещите, мани я онази от бързите срещи.
Това беше безплатен съвет.

Изключително се радвам за разнообразния ти живот в света на онлайн запознанствата и успехът с дамите. Мен обаче ме натъжи - имах фантазия да ме поканиш по късна дъждовна доба, облечен само с шлифер, с пликче кори за баница в дясната ръка.. сещаш се.. Ама, нейсе.
Мен дъжд не ме плаши, щот' съм на плуване и СПА, да горя и аз калории, приятно СПАне на теб 🩷

Излизам от дискусия с теб огорчена, без храна и среща. 🤧

Поздрав
https://youtu.be/EX05noO1zFU?si=28Rf55-3cwnhPAIGhttps://

# 454
Аз ще прочета някой ден темата, защото май дискусията е интересна. НО да си кажа. Grinning
Не обичам запознанства чрез сайтове, а на живо, но ей така някой рандом да ме заговори в парка, по-скоро ще ускоря темпото. Grinning Има начини за естествено запознанство с хора - по събития (сори, ама в София всяка седмица, всеки ден, всеки час някъде някой прави някакво събитие), на спорт, практикувайки хобито ти, и тн. Тогава заговарянето става от самосебе си.

Филмите популяризират ситуации ала запознанство в супера като красавица (по неясна причина с ниско самочувствие или драматичен развой в живота) избира вино, с което да удави мъката от неуспешна връзка/загуба на работа/двойка в уни и тн., и красив джентълмен й помага като й обяснява сортове и марки, а накрая се влюбват лудо и се наливат с вино, и ядат oysters, и тн. Grinning В реалния живот, ако докато си избирам виното някой дойде да ми каже, че съм взела кофти мавруд, ще дам бавно назаден (ако не е служител в магазина де).

Има едно голямо изключение, което ще нарека "Познатите непознати" - когато по едно и също (или сходно) време правиш нещо и редовно засичаш един и същи човек, и с времето започнете да се поздравявате, а някой ден и да се запознаете. Например, аз бягам в един и същи парк, горе долу по едно и също време и с времето засичам едни и същи хора, с които вече отдавна се поздравяваме, махаме си, а с някои се заговаряме периодично (далеч не само бегачи). Така се е случвало и да побягам някой и друг километър с "познато непознат" бегач, но пак подчертавам - същия човек съм засичала примерно месеци наред (не всеки път, естествено, защото другото вече би изглеждало като сякаш някой те следи) и сме започнали от нула контакт, през кимване, през помахване, през "Здрасти, днес бягаш по-бързо", през "Има ли кучета нагоре?", и тн. А не както си спортувам някой рандом непознат да хукне по мен (директно бих потърсила най-оживената алея). Или непознат да ме накара да си извадя слушалките, ако се разхождам в парка с музика освен, ако не моли за помощ с посоката. Все някакси странни и не съвсем на място неща.

# 455
Тя му казва, че получила букет с луканка и се зарадвала, той - не, нищо не се носи, говорил съм с много жени…
С тея жени по-добре започни да слушаш и действаш, а по-малко прави анкети “как мислят жените”.

Е, то нали една среща и край са му повечето връзки. А може и да им изниква неочакван ангажимент в разгара на срещата. Не си струва да прави големи инвестиции.

# 456
  • France
...
Филмите популяризират ситуации ала запознанство в супера като красавица (по неясна причина с ниско самочувствие или драматичен развой в живота) избира вино, с което да удави мъката от неуспешна връзка/загуба на работа/двойка в уни и тн., и красив джентълмен й помага като й обяснява сортове и марки, а накрая се влюбват лудо и се наливат с вино, и ядат oysters, и тн. Grinning
По Холмарк ченъл? Само там съм гледала най-смелите фептъзи филми. Никаква връзка с реалността. Особено по Коледа. Grinning

# 457
Аз съм фен на Розамунде Пилхер. Blush
В този дъждовен мрачен ден е само за розови романчета тип наситен шекер.
Отказах покани за кафета, за вино, че и шекерите.
Заложих на черния хумор на Лари Дейвид.
Съвсем съм по темата.

# 458
Не можеш да ме изкараш в дъжда в момента, трябва много спешно нещо да се случи.Ти си стой в колата, аз съм си на домашен уют.

Забелязваш ли, как това го прозря след като тя те поряза, а преди това беше

Много лесно дерайлираш като за по-вървежен от Енрике Иглесиас.

# 459
JoyJoyJoyJoy
Най-добрият хуморист си след бившия ми в държавата.
Не се бях смяла скоро така. Тенкс.

# 460
  • Далечният изток
Тоя освен за подигравка на форума, за друго не става...
Само той си мисли, че е вървежен. Жените във форума са достатъчно интелигентни да го преценят колко струва без срещи и без даже да са го виждали и на снимка.

# 461
Зачетох се в спийд дейтинга на Revoker-a и ми се оправи настроението. Grinning

Не знам как все така става, че девойки те гледат с влажни очи, но някакси все се случва неуместно и неудобно да станат нещата та после се налага да ходиш на организирани събития. Grinning

vяsko, с Eнрикето съвсем ми дооправи деня. Grinning

# 462
Гледам - много отговори. И се настроих на романтика - викам си - някой все пак е бил изненадан приятно от на пръв поглед досаден непознат в парка Heart а то - смях в неделя вечер. И то какъв Joy

# 463
Изненада в Лидл е положението.

# 464
Изненада на промоция - не ми я хвали.

Общи условия

Активация на акаунт