Запознанство с непознат

• 22 568
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Мдам, и аз съм така – огнена натура съм. И ако не паля и не ме пали – адио.

# 511
  • Обран бостан ;)
Викаш, не те ли фане за ГЗ в първия удобен момент, директно го отсвирваш. Trollface

Роки, та ти споделяше, че още на първа среща напират. Значи за теб златната среда е между 2-ра и 3-та среща. Иначе женен или гей Simple Smile
Скрит текст:
И сега има случаи да бъде демонстриран интерес по елегантен начин, не е нещо небивало, както една жена би могла да сбърка от твърде много четене тук.
Четенето тук трябва да е предхождано от онези надписи на кутиите за цигари. Четете, но риска си е ваш Joy

Да бе. Гей ще излиза с жена. Ще вземе да му излезе име Wink

Относно четенето тук - то е като да четеш как се правят финансови измами.
Трябва да си вземеш поука как да не бъдеш измамен, а не да ги прилагаш. Wink

# 512
Бънди, хареса ми твоята аналогия.

За ГЗ имам много смешна история, аха да я напиша, па се сетих, че наскоро ми набиха канчето как не сме били анонимни тук, та ще замълча.

# 513
  • София
Не знам за гъза, обаче ако един мъж не поиска никакъв физически контакт на първите две срещи, е край. Говоря за докосване по ръката, бузата, врата, нещо такова...

# 514
  • София
Който иска да е галантен.  Аз, време за губене нямам.

Да инвестираш време в нещо, което смяташ, че си заслужава - губене ли е? Simple Smile
Може би житейския момент, в който се намирах/м, предопредели развитие на такива отношения. С годините (мале, как само звучи) вече не търся бързо развитие на отношения. Трябва ми една идея повече време да преценя човека, да го допусна до личното ми пространство, искам осъзнатост, все по-добре се чувствам в собствената си компания и или ще ми предложиш повече от това, или смисъл няма.
Наясно съм, че малко мъже биха инвестирали време, но това е положението. Повярвай ми, за една жена губенето на време е още по-рисково Wink

Подобрно на Лъвица, и аз обичам бум бам, да ми завърти главата, да има огън и жупел, ала последните такива истории не ме отведоха до стабилни отношения. След фойерверките идва тишина.
Както Rockstar каза - поне този миимум трябва да го има Simple Smile

# 515
ако един мъж не поиска никакъв физически контакт на първите две срещи, е край. Говоря за докосване по ръката, бузата, врата, нещо такова...
Не само за мъжа, и за жената важи според мен. Нормално е да търсиш и физическа близост с човек, който те привлича. Обаче да намериш баланс все пак, а не да наблегнеш само на това.

# 516
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Който иска да е галантен.  Аз, време за губене нямам.
Да инвестираш време в нещо, което смяташ, че си заслужава - губене ли е? Simple Smile
Скрит текст:
Може би житейския момент, в който се намирах/м, предопредели развитие на такива отношения. С годините (мале, как само звучи) вече не търся бързо развитие на отношения. Трябва ми една идея повече време да преценя човека, да го допусна до личното ми пространство, искам осъзнатост, все по-добре се чувствам в собствената си компания и или ще ми предложиш повече от това, или смисъл няма.
Наясно съм, че малко мъже биха инвестирали време, но това е положението. Повярвай ми, за една жена губенето на време е още по-рисково Wink

Подобрно на Лъвица, и аз обичам бум бам, да ми завърти главата, да има огън и жупел, ала последните такива истории не ме отведоха до стабилни отношения. След фойерверките идва тишина.
Както Rockstar каза - поне този миимум трябва да го има Simple Smile

Нищо не е по-ценно от времето ми, включително и щенията на жените.

# 517
  • София

След това изказване, мога само да добавя - надежда всяка тука оставете..   Wink

# 518
Тоест Бънди искаш да кажеш, че след първа среща ако няма секс и край. Така ли?

# 519
  • Обран бостан ;)

След това изказване, мога само да добавя - надежда всяка тука оставете..   Wink

Оххххх, ох, ох. Слезте на земята.

# 520
  • France
Разтоварвам се с постовете на Ревоукър. Не ме дразни. И не е с онова плашещо ниво на токсичност както някои други потребители

Освен в случаите, когато на пост на потребителка как бившият ѝ мъж щял да я заколи заедно с детето им, не отговаря "Мая, ела при батко, да те науча как да се отнасяш с мъжете".
Трябва да целува ръцете на модераторите, че нон стоп го трият.
O, това съм го пропуснала Flushed затова вече предпочитам да не сигнализирам. Нека им стоят щуротиите

# 521
Ако се видим 4 пъти и не ме покани у тях, просто ще си помисля, че живее с жена. Пък колкото ще галантност и романтика да ми ръси.
Ако държи на теб и едновременно с това те желае може и повече от 4 срещи да не те покани. Не защото не би го направил и преди първата, а защото не иска да настъпи голяма мотика. В смисъл, това зависи и от теб, особено ако отношенията са близки до въпросната насмешливо-ретро думичка галантност. Жената трябва да покаже, поне между редовете, че повече близост е окей. Иначе, да я поканиш, пък тя да се чуди как да се измъкне от неудобното положение, в което си я набутал, то да ти приседне галантността. Тук серийните свалячи ще се изсмеят, но да не забравяме, че и те пишат от вкъщи.

# 522
Роки не ме разбра съвсем, ставаше дума не толкова какво иска мъжа, а колко е приемливо да е напорист. Което си личи по сто неща в поведението и приказките на мадамата, ако се държи повече формално, по-малко лично, върви я кани. За протакането, това лято прекратих едно безкрайно такова, за което още доста ще ме боли. Но по-добре без нея, отколкото да я виждам на час (седмица-две по-точно) по-лъжичка.

# 523
  • София
Разбрах. Там е ясно. Ако я покани и каже да - ок. Ако каже не - значи е не.
Аз напоследък се научих да казвам ясно Да и Не. Много облекчава общуването, особено с мъж.
Ако се виждаме с някого на седмица - две, според моя компас, не сме във връзка и всеки има право да си търси щастието другаде.

# 524
  • София
То няма лошо времето да ни е ценно, проблемът е когато собствените щения включват такива към другия пол, пък не ни се отпуска време да се занимаем с неговите щения Wink Оттам и смехории от типа що не ми пусна на първа среща, само защото се явих Joy

Общи условия

Активация на акаунт