Запознанство с непознат

• 22 626
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Кой каза, че добрите души са добри с всички.
Лично аз съм непредсказуема, дори и за себе си.

# 601
Уж не е наш празник, а що душкодобродушковци извади на показ този хелоуин Stuck Out Tongue Winking Eye

Тва е щото бай дефолт сте мултитаскинг. Нещо кат добрата фея, която превръща конете (белите) в мишки. А и една и съща метла ползвате и в двете преображения.
Две в едно, дет се вика. Че и три, четири, е-хее..., айде стига, че се отплеснах.

# 602
  • France
Бих пожелала на Боверик, след снощните постове, наздраве, но вече сме сутрин. Освен да се надяваме, че не е много махмурлия Simple Smile

# 603
  • Далечният изток
При него е баш за последни наздравици. Grinning

# 604
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Като чета за колко привилегоровани ни смятат мъжете, оставам с впечатление, че повечето с радост биха станали жени, ако имаше как Joy

Аз пък оставам с впечатление, че егото ви и привилегиите ви (тези, от които успявате да се възползвате) са ограничени в рамките на този форум и вероятно в соц. мрежите, в които участвате. Тоест ограничени са стриктно до виртуалния ви образ.
От познанствата ми с реални жени в този възрастов диапазон имам коренно различни наблюдения. Тоест, реалния образ на жената 30-55, макар далеч да не е без самочувствие, е много по-обран, по-малко арогантен и всезнаещ, по-мек даже бих казал.
Скрит текст:
С едно изречение - реалният ви образ е за предпочитане пред виртуалния.
Кой е маска на другия, вече това си е строго индивидуално.
Моят съвет е да опитате да не прекалявате с разликата между двата. Освен ако не сте много добри актриси.
Това е защото виждаш с очите си каква е и какво е постигнала и никак не може да те убеди в нещо друго. Wink

От друга страна - ако в реала са такива, каквито са тук, мъжете ще ги заобикалят отдалеч.

# 605
Бих пожелала на Боверик, след снощните постове, наздраве, но вече сме сутрин. Освен да се надяваме, че не е много махмурлия Simple Smile
Ти да видиш.
Всеки път като го чета ми иде да кажа наздраве и на теб.

# 606
  • София
Глей Роланд как така деликатно ги подковава, хем на лично да му отговорят, хем публично пита LaughingWink
Ха-ха, това и на мен ми се наби първо на очи. А уж имало мъжка солидарност.

Може и да е досадно, но аналогията на свирка с брак ми се струва доста насилена. Чак толкова общо нямат. Даже си противоречат. Обикновено обхващат различни времеви отрязъци спрямo деня на сватбата.
Насилена била аналогията, ама ше се окажат свързани нещата. Малко бракове щото мъжете не предлагат, а не предлагат щото ...

Ние сме солидарни, а "на лично", за да запазим честта на дамите, тъй като бройката на колегите, заиграли се креватно със съфорумка/и, може да се окаже...внушителна.

# 607
  • София
Ха ха креватно чак.

# 608
  • София
Роланд, ако бройката е внушителна, защо такива киселяци бе, човек Smile Разбирам, че искаш да им направиш услуга, ама начинът е като си променят отношението, а не с изкуствено вдигане на акции. Иначе естествено, че се въртят някакви забивки тук, те много затова висят във форума, и не само от мъжете Wink

От друга страна - ако в реала са такива, каквито са тук, мъжете ще ги заобикалят отдалеч.

Определени мъже определено се надявам да ме заобикалят отдалеч Relieved

# 609
  • Далечният изток
Те общо трима до петима тук. Колко да е внушителната бройка?! Grinning

# 610
  • Обран бостан ;)
Определени мъже определено се надявам да ме заобикалят отдалеч Relieved

Пожелавам ти го. Wink

# 611
Те общо трима до петима тук. Колко да е внушителната бройка?! Grinning
Много бе!

# 612
Въх, че кисело това грозде.
Но да минем на кафе, все пак сега ставам.
Някой непознат да ви се е мяркал тия дни?

# 613
  • Обран бостан ;)

Добро утро.

С кое стана нагоре, че да знам дали да слагам цедката, или да карам през просото (бостана в моя случай). Wink

# 614
  • София
Да, с много готини хора се запознах тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт