Запознанство с непознат

• 19 896
  • 714
  •   1
Отговори
# 690
  • Обран бостан ;)

Ами като е факт, какво правят твоите познати с младоците ?

Терлици ли им плетат ?

# 691
  • France
Повечето жени влизат в перименопаузата след 50те Simple Smile

# 692
Не всички са с ниско либидо. При някои жени става по-високо дори, зависи от хормоналния баланс.
Лично аз след 30-годишна възраст след като родих, станах много по-сексуална. Към момента съм с много високо либидо. Всичко е до начин на живот, спорт, хормони, хранене и най-вече – да ти е дзен в душата.

# 693
Предлагам да не лежите на таз кълка с ниската сексуалност, че ХЗТ не е думичка от речника за чуждици, а и с опитен любовник ниското либидо бързо става високо.
Грешка. След 35 - 40. След 50 - менопауза.

# 694
  • France
Моята 43 годишна приятелка, след като 27 годишното ù гадже започнало да ù говори за "следващите етапи на връзката", отишла при гинеколог да види какво е сегашното ù състояние. И получила хвалебствия за хормоналните ù нива и фоликули. Simple Smile

Елиф, средната възраст на менопаузата е 55 години. А перименопаузата започва 5-8 години преди това

# 695
  • Обран бостан ;)
Предлагам да не лежите на таз кълка с ниската сексуалност, че ХЗТ не е думичка от речника за чуждици, а и с опитен любовник ниското либидо бързо става високо.

Тук вече съм 10000000% съгласен. Sunglasses

# 696
  • София
Ами схемата е такава - младите мъже налитат на малко по-възрастни и обвързани, защото са им перфектни за тяхната цел - само секс и нищо повече, в повечето случаи.
В момента като социално явление има много млади мъже, които не желаят да се обвързват и са си изградили "цял нов морал" относно това, как да се сдобият със секс без ангажименти.
Лошо няма де, то е като на пазара - има ли търсене, има и предлагане.

# 697
Грешка. След 35 - 40. След 50 - менопауза.

Всъщност редовния секс и правилния начин на живот значително забавят същинската менопауза и облекчават симптомите на перименопаузата. Жена с редовен сексуален живот ще развие "хормонален корем" и ще се "олелчи" средно 5, до 10 години след връстничките си, които по една или друга причина са зарязали секса.

# 698
...
Елиф, средната възраст на менопаузата е 55 години. А перименопаузата започва 5-8 години преди това
Моите сериозни източници друго казват Simple Smile
Кога ще настъпи менопаузата има отношение и към кога настъпва първата М. Знаем, че възрастта за първа М е свалена, спрямо предходни поколения, логично е и средната възраст за настъпване на менопауза да е паднала.

# 699
Нито едното, нито другото.
Биологично менопауза настъпва според наследствеността и гена.
Начин на живот, спорт, хранене, секс могат леко да променят тази наследственост, но не и генерално.
Няма значение първата менструация, а яйчниковия резерв. Някои жени имат по-голям, други по-малък.

# 700
  • Обран бостан ;)
Ами схемата е такава - младите мъже налитат на малко по-възрастни и обвързани, защото са им перфектни за тяхната цел - само секс и нищо повече, в повечето случаи.
В момента като социално явление има много млади мъже, които не желаят да се обвързват и са си изградили "цял нов морал" относно това, как да се сдобият със секс без ангажименти.
Лошо няма де, то е като на пазара - има ли търсене, има и предлагане.

Айде, айде. Все едно другите мъже умрели да се женят, ама младичкото си е младичко, а.

Иначе, като стане дума, че мъжете харесваме млади жени " Аууу, как не ви е срам да си харесвате дъщерите. Вземете си някоя на вашата възраст". Wink

Равноправие майна. Trollface

# 701
Не знам вие какви среди имате, но лично покрай мен отдавна хората не влизат в калъпи с колко годишни се събират или излизат.
Също така няма зависимост от възрастта за просто секс. Лично моя опит до момента е, че точно по-младите от мен искат сериозни връзки, а не просто секс. А тези на около 40 и повече предпочитат срещички за по разговори, вечери и евентуално секс. Но не и обвързване.
Та не бих категоризирала по този начин. Отдавна хората не се съобразяват с възрастовите разлики като условие за сериозна или несериозна връзка. Зависи от житейския опит, начин на живот, начин на мислене.

# 702
  • Обран бостан ;)
Щом казваш.

# 703
Веднъж като студентка пътувах с 94 и автобусът направи рязък завой и аз седнах, без да искам, в скута на един мъж. Извиних се, каза ми "Приятно ми е, Иван!", изглеждаше отворен за запознанства човекът, но нещо се притесних и не произлезе по-нататъшно запознанство. Сега, ако седна в някой, сигурно ще ми иска имената и данните, за да ме съди за средна телесна повреда.

Има около 10% вероятност да стане, но ако някой мъж седне в жена, ще ореве интернета и ще му излезе име.

Жените напоследък много добре използват факта, че по подразбиране са жертви и винаги излизат сухи от водата, а всичко негативно е за сметка на мъжа.
Случката с учителя и ученичката го доказа за пореден път.  Него го разбраха кой е и кокошките, а тя, детенцето, ни лук яла ни лук мирисала.
Сигурен съм, че "детенцето" много добре е знаела какво прави и редовно се е хвалила пред другите дечиня, с похожденията си при "господина по физическо", ама само той изяде дървото.
Не казвам, че той не е сглупил, ама щом няма физическо насилие, явно и тя е била ОК със секса.
Той изяде дървото,защото сексът с непълнолетна е инкриминирано деяние.Ако си беше избрал партньорка над 18 годишна възраст,нямаше да яде но дърво,но друго.

# 704
Отварям, и виждам - лавина от отговори Flushed Аха романтичната ми натура да потрие доволно ръце, и реалността ме зашлеви - “Ще четеш, а!? А кой ще нахрани прасетата!” После се сетих, че нямам прасета,  и отворих темата с нагласата, че запознанство в парка все пак е имало, любов от пръв поглед, предложение, сватба, деца! А то какво! Head Band

Общи условия

Активация на акаунт