Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 434
  • 681
  •   2
Отговори
# 315
Алена, може би очаквах да има резултат в белезите ми от акне, които са в областта на скулите единствено.

Разбирам, че не мога да очаквам чудеса…

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 21:48 от Soulshock

# 316
За такива белези борбата е продължителна и на няколко нива.Sad

# 317
Направо не знам дали бих се подложила на нов лазер. Може би на контролния преглед ще я попитам за друг метод.

# 318
От една аблация няма да
има голям
ефект, да.

# 319
Жалко 😁 Дано има и други процедури за заличаването им. Те не са толкова видими просто съм зуумнала много снимките, но все пак кой не мечтае за порцеланова кожа.

# 320
Странно ми е това впечатление за Дерма акт. Ходя в клиниката от 2018 мисля, никога не съм чакала, нито е имало суматоха и претоварени лекари, а съм там през месец - два. Напротив - това е едно от малкото места, в което се спазват часове, даже и по време на 50-тте % през август - октомври. Все щях да забележа. Не съм забелязала и лекарите да изглеждат претоварвани, преуморени, в лошо настроение. Общо взето, двама-трима човека го казват и то доста настояват, на фона на стотици доволни по принцип и масово, които сме доволни в темата и започвам да си мисля дали няма някаква борба за конкуренция в темата.
Нито едно от мненията на недоволните в темата, не съвпада с реалността.

Joy, понеже съм прясно родила и аз имах твоите въпроси - нищо не се прави. Даже и масаж, защото може да предизвика контракции. Аз минах изцяло на процедури с Biologique Recherche, правех по 1-2 на месец, разбира се, подходящи за бременни и лицето ми беше супер. Вкъщи също си правех разни масчици. Никакви д'арсонвали не се правят, ултразвук, йони и т.н. Правех си и почистване на лице, но с минимално стискане и накрая ме минаваше със студен чук, вместо д'арсонвал. Честно казано, бременността ми е времето, в което съм изглеждала страхотно в лице, нямам големи поражения от дългата пауза, така че - наслаждавай се на това магично време и си прави Biologique.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 18:48 от KPP

# 321
Странно ми е това впечатление за Дерма акт. Ходя в клиниката от 2018 мисля, никога не съм чакала, нито е имало суматоха и претоварени лекари, а съм там през месец - два. Напротив - това е едно от малкото места, в което се спазват часове, даже и по време на 50-тте % през август - октомври. Все щях да забележа. Не съм забелязала и лекарите да изглеждат претоварвани, преуморени, в лошо настроение. Общо взето, двама-трима човека го казват и то доста настояват, на фона на стотици доволни по принцип и масово, които сме доволни в темата и започвам да си мисля дали няма някаква борба за конкуренция в темата.
Нито едно от мненията на недоволните в темата, не съвпада с реалността.

Joy, понеже съм прясно родила и аз имах твоите въпроси - нищо не се прави. Даже и масаж, защото може да предизвика контракции. Аз минах изцяло на процедури с Biologique Recherche, правех по 1-2 на месец, разбира се, подходящи за бременни и лицето ми беше супер. Вкъщи също си правех разни масчици. Никакви д'арсонвали не се правят, ултразвук, йони и т.н. Правех си и почистване на лице, но с минимално стискане и накрая ме минаваше със студен чук, вместо д'арсонвал. Честно казано, бременността ми е времето, в което съм изглеждала страхотно в лице, нямам големи поражения от дългата пауза, така че - наслаждавай се на това магично време и си прави Biologique.
А къде правеше процедурите на Biologique? В Дерма Акт ли?

# 322
И на мен ми се е случвало да ме местят по кабинетите по време на промоциите. Чакала съм при Трендафилова и извън намаленията. Чак пък акция на конкуренцията... Случвало се е да има двама души чакащи освен мен, друг път буквално няма къде да седнеш.
Като стана дума за д-р Петкова за ботокс, коя се има предвид, че ми излизат поне три с тази фамилия?

# 323
Яд ме е за Георгиевски...
И аз ходя само при него за ботокс. Не съм забелязала последните пъти да е в лошо настроение. Дано да скоро да почне да работи, независимо къде.

# 324
Да, в Дерма акт ги правя.
Bitter, едно е да кажеш в темата, че се чака, друго е да казваш, че е мазало в клиниката и няма ред. Също и да обвиняваш лекарите в грубо поведение, непрофесионализъм и т.н. Навсякъде се чака, особено при лекари. Не смятам, че до 15 мин изчакване е драма. И мен са ме чакали, като закъснявам за процедура.

Ако е така, както предполагам, не смятам че тази тема е място за маркетинг трикове.

# 325
  • гр.София
Аз да се оплача..септември сложих ботокс в трите зони в Дерма акт, последваха два ретуша и вече ботокса  ме пуска 😒

# 326
И като сме на тема ботокс и Дерма акт... да попитам вас, защото аз забравих- знаете ли марката на ботокса, който беше в промоция?

# 327
Аз да се оплача..септември сложих ботокс в трите зони в Дерма акт, последваха два ретуша и вече ботокса  ме пуска 😒
За съжаление ботоксът вече е така, не е от Дерма акт.Ако следите темата ще знаете ,че всички се оплакват от трайността.Мен даже на месец от ретуша поставянето започва да ме пуска лека-полека, не в Дерма акт.
Последно в Дерма май Вистабел ми сложиха и е добре засега.

# 328
  • София
Момичета, преди 2 дни ми поставиха 1мл филър в брадичка и 1мл под носа.
За първи път ми поставиха филър на тези места и нямам предишен опит. Забелязвам, че последните две нощи се будя по няколко пъти от хъркането си, което много ме стресира, никога преди това не съм хъркала. Някоя от вас имала ли е такъв страничен ефект, за колко време отшумява? Трябва ли да потърся лекаря си?

# 329
Момичета, преди 2 дни ми поставиха 1мл филър в брадичка и 1мл под носа.
За първи път ми поставиха филър на тези места и нямам предишен опит. Забелязвам, че последните две нощи се будя по няколко пъти от хъркането си, което много ме стресира, никога преди това не съм хъркала. Някоя от вас имала ли е такъв страничен ефект, за колко време отшумява? Трябва ли да потърся лекаря си?
Защо под носа? Да не би да ти ограничава дишането по някакъв начин заради отока и да дишаш през устата?

Общи условия

Активация на акаунт