Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 138
  • 679
  •   6
Отговори
# 555
  • София
Аз сега се зачетох за този филър, който уж бил нов и по-добър(и по-скъп) maili - има прмоция в скинлайн. Някой да сподели мнение? За в назолабиални, не устни.

# 556
  • София
А BBL® HEROic™ някой дали е правил?
Чета, че бил по-добра версия  на IPL, следващо поколение, та се чудя... на промоция е в Дерма-акт.

# 557
Аз трябва да го правя според плана ни с Клаклова. Но ще е през декември.

# 558
  • София
Кристи, какво целите с него?

# 559
Продължение на хало-то. Избистряне на тена, заглаждане и вече забравих какво още.

# 560
  • София
Пигментация имаш ли?

# 561
Подкрепям и аз за д-р Клаклова! Прекрасен лекар, но и човек. Много съм впечатлена. Малко я поизтормозих да й пиша за едни мои проблемчета, но тя винаги е на линия, отговаря, помага Simple Smile

# 562
Някой правил ли си е мезотерапия на устните? Какъв е ефектът?

Аз имам естествено пухкави устни и не искам въобще да слагам филъри, но ако могат да се освежат, ще съм много доволна.
Аз. Исках малко да ги загладя, затова не сложих филър. При мен станаха по-плътни и с по-изразен контур, сложи ми 0,7 Рестилайн витал. Четвърти месец още имам ефект.

# 563
Имам петънца, които по-скоро приличат на големи бенки, но със сигурност ми бодат очите.

# 564
Бях днес при Клаклова за Пикошур на моето гигантско пигментно петно.
И Гуоргиевски го видях, ама нещо не беше на кеф.

# 565
  • в пералнята
Някой правил ли си е мезотерапия на устните? Какъв е ефектът?

Аз имам естествено пухкави устни и не искам въобще да слагам филъри, но ако могат да се освежат, ще съм много доволна.
Аз. Исках малко да ги загладя, затова не сложих филър. При мен станаха по-плътни и с по-изразен контур, сложи ми 0,7 Рестилайн витал. Четвърти месец още имам ефект.
Кой ви го постави?

# 566
  • На черешатааа
Бях днес при Клаклова за Пикошур на моето гигантско пигментно петно.
И Гуоргиевски го видях, ама нещо не беше на кеф.
Отново ли работи в ДА?

# 567
Освен ако не съм го объркала с някой друг, но на него ми заприлича. Не съм му пациент, но съм го виждала много пъти, когато съм ходила досега. Може просто да си доработва предизвестието, примерно, не му следя нещата.

# 568
  • София
А BBL® HEROic™ някой дали е правил?
Чета, че бил по-добра версия  на IPL, следващо поколение, та се чудя... на промоция е в Дерма-акт.

Аз си купих пакет AURA и вече направих първата процедура - определено надмина очакванията ми. Две седмици след процедурата всички слънчеви петна почти изчезнаха, хем ме предупредиха, че като първа процедура ще е с най-щадящите настройки. Сигурна съм, че след втората процедура кожата ще ми стане като порцелан.

# 569
Аз си купих пакет AURA и вече направих...
Може ли да дадеш линк към този пакет, че не успях да се ориентирам в сайта?

Общи условия

Активация на акаунт