Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 071
  • 679
  •   6
Отговори
# 570
  • София
Аз си купих пакет AURA и вече направих...
Може ли да дадеш линк към този пакет, че не успях да се ориентирам в сайта?

https://derma-act.bg/p/promo-paketi-protseduri-za-litse-2

# 571
Благодаря!

# 572
Здравейте! Мога ли да попитам за съвет и мнение относно следния казус - имам белег, който е доста стар. От херпес Зостер, на чело, около 1см, вдлъбнат като от варицела. Искам да приложа някаква процедура, с която да го третирам. Бях на дерматолог и предложи лазер, но ми се вижда много инвазивна процедура и кожата ми е склонна към белези и пигментации и малко ме притеснява. Друго, за което четох е SylfirmX. Но и там мненията са 50/50.

# 573
За белези наистина единствено може да помогне лазер. Сега през зимата е идеално време за такава процедура, но не може да ходите на ски, на пример.

# 574
А самата процедура много ли е болезнена и какъв е възстановителния период?

# 575
Слагат упойка, местна. Времето за възстанатяване е толкото от изгорено, но после ще трябва да го пазиш покрито от слънце поне 3 месеца. Има лепенки за възстановяване, които горещо препоръчвам.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 12:37 от Eli..........

# 576
  • София
А BBL® HEROic™ някой дали е правил?
Чета, че бил по-добра версия  на IPL, следващо поколение, та се чудя... на промоция е в Дерма-акт.

Аз си купих пакет AURA и вече направих първата процедура - определено надмина очакванията ми. Две седмици след процедурата всички слънчеви петна почти изчезнаха, хем ме предупредиха, че като първа процедура ще е с най-щадящите настройки. Сигурна съм, че след втората процедура кожата ще ми стане като порцелан.

Слънце, много благодаря за споделянето.
Доколкото разбирм този пакет всъщност са 2 процедули с BBL, така ли?
И при кой лекар я прави?

# 577
  • София
Да, пакета е за 2 процедури, правих я при д-р Петкова в Дерма Акт Инфинити, в Драгалевци.

# 578
  • София
Да, пакета е за 2 процедури, правих я при д-р Петкова в Дерма Акт Инфинити, в Драгалевци.

Благодаря отново, спестяваш ми 200 лв, защото щях да закупя 2 процедури по 400 лв.Heartpulse
Имам много петна, най-тъмните премахнах с PicoSure, дано този лазер има ефект поне върху част от останалите.

# 579
  • София

Благодаря отново, спестяваш ми 200 лв, защото щях да закупя 2 процедури по 400 лв.Heartpulse
Имам много петна, най-тъмните премахнах с PicoSure, дано този лазер има ефект поне върху част от останалите.

Само не трябва да имаш мелазма, защото ефекта е обратен.

# 580
Аз точно за мелазма се интересувам. Не те разбрах - не препоръчваш Aura или  PicoSure?

# 581
  • София
Аз точно за мелазма се интересувам. Не те разбрах - не препоръчваш Aura или  PicoSure?

В клиниката ме предупредиха, че при мелазма се ползва лазер MOXI (при мелазма BBL Heroic лазера дава обратен резултат). Но моите петна са от слънце, затова се повлияха отлично от BBL Heroic лазера.

# 582
  • София
Доволни ли сте от ефекта на скинбустера? Не съм правила такава процедура, а виждам, че има промоция в Дерма Акт - Juvederm Skinvive 390 лв и Saypha 180 лв. Ако избера по-бюджетния вариант, ще забележа ли разлика в кожата си? На 40 съм.

# 583
Трябват 2-3 процедури за сиинбустър.

# 584
В клиниката ме предупредиха, че при мелазма се ползва лазер MOXI...
Това коя точно процедура е? Аз пак не успявам да я открия в сайта им и да прочета повече инфо.

Общи условия

Активация на акаунт