BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 3 899
  • 152
  •   6
Отговори
# 60
Има и прилики и разлики, не им пречи да ги обсъждат.

# 61
E що да не защитава Мути? Те са и приятели най-малкото...
Не знам, странно ми е. Последно загледах, че в салона му беше Радослав (или Радостин се казваше) от “Ергенът”. За който не е гледал - изгониха го на първата вечер, защото дръпна стола на една от участничките и тя падна. После се заобяснява, че бил провокиран от нея. Което сигурно е така, защото много ѝ знае устата, но един вид насилието е оправдано, защото си го просила. Та, Марио си се забавлява с това момче, и даже му дава трибуна да разказва как всъщност той бил жертвата и постъпката му била напълно разбираема. Пълен абсурд.

# 62
Не е сигурно дали е паднала.  Най-вероятно с единия крак се е подпряла и е успяла да се изправи, което разбира се, не обяснява постъпката му. Ако беше паднала, щяха да дадат кадрите, дори и замъглени. Радослав Куцев е шампион по кану каяк и изобщо не е кой да е. А Габи от първия епизод прави булинг на другите жени "ще ревеш, много ще ревеш", "млъквай, парцал" и от сорта.

# 63
Да, Габи е були и е скандалджийка, въпреки това не смятам, че някой има правото да ѝ посяга физически. Радо излетя от предаването с пълно право и най-страшното е, че не мисли, че е направил нещо лошо. Предизвикан бил - хах. Като Иван от ББ - същият психар.

# 64
  • SF
Мен май ще ми липсва овцата, дано се прояви някоя друга "интересна" личност, но за сега няма такава поне в моите очи.
Някъде мога ли да намеря кой каква карта е изтеглил? Първите епизоди малко ги изтървах и даже нямам идея кога са им ги раздали и само се впечатлявам някой като извади карта, за да я ползва Grinning

Наистина ли я намираш за интересна личност?

# 65
  • София /Абсурдистан
Трябваше и Лена да отпътува заедно с уфсътъ.
Благодаря за новата тема!

# 66
Наистина ли я намираш за интересна личност?
Може би не се изразих правилно. Нея като личност не, но никой друг не ми е интересен като поведение за сега. Скучни са повечето образи.

# 67
Да, Габи е були и е скандалджийка, въпреки това не смятам, че някой има правото да ѝ посяга физически. Радо излетя от предаването с пълно право и най-страшното е, че не мисли, че е направил нещо лошо. Предизвикан бил - хах. Като Иван от ББ - същият психар.
Ами изскочи коментар, в които той пише, че е бил провокиран и са се държали грозно с него, затова и той започнал като тях. Не знам кое е вярно, но на Габи устата е пиперлива и не обича да я държи затворена, кой знае още какво му е казала, ама е изрязано.

# 68
Говорите за предишните ББ. Забелязали ли сте как в този и в миналия няма алкохол, поне не в количествата както преди години. Отделно гледам храна и напитки от най-бюджетните. В началото бяха едни отрупани маси.А и 100 хил.лв. преди 10 год. имаха една стойност, сега стойността на 100 хил.лв. е коренно различна.

# 69
На мен ми направи впечатление, че дори на старта на предаването напитките и храната бяха изключително малко и семпли. На РД на Мина също беше семпличко. В предни сезони дори с малки бюджети, живееха далеч по-добре.

# 70
Предполагам, че съквартирантИТИ, като видяха, че Лена няма зрителска подкрепа - при следваща възможност пак ще я номинират. Или пък не. Я Ванко как го забравиха колко не го слуша главата.

# 71
Беше скандално, че номинираха Лена, а не и Иван. Очаквах двамата да са на номинация.

# 72
Май съм пропуснала, но кога съквартирантите разбраха за зрителския вот ?

# 73
За кой вот са разбрали? Нищо не им е казано.

# 74
Разбраха, че Лена е с най-малка подкрепа. Не знаят процентите.

Общи условия

Активация на акаунт