BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 9 181
  • 331
  •   16
Отговори
# 75
Благодаря за новата тема!
Гласувах в анкетата. Да, за съжаление, наистина мисля, че много хора мислят, че земята е плоска. Човешката простотия не е никаква шега.

# 76
Хората, които вярват в конспирации, не са задължително глупави по природа. По-скоро става въпрос за дълбоки психологически проблеми. Вярата, че има нещо, “което не ни казват“, им дава усещане за контрол или знание, което другите нямат и запълва дълбокото желание да се чувстват специални. Едва ли не им носи усещане, че са “прозряли“ нещо, което останалите не разбират.

Другото нещо е, че в държавите с политическа нестабилност, хората подсъзнателно искат да саботират институциите. Скептицизмът към власт, медии или наука често ги кара да търсят “скрита истина”, която не съществува.

В този смисъл не мисля, че Михаела е тъпа. По-скоро е емоционално незряла и чрез скандали и конспирации търси отдушник. Само че ефирът не е мястото за това.

# 77
  • Между гори и планини
Няма как човек чийто знания са от Тик ток да не е глупав!

# 78
Някъде мога ли да намеря кой каква карта е изтеглил? Първите епизоди малко ги изтървах и даже нямам идея кога са им ги раздали и само се впечатлявам някой като извади карта, за да я ползва Grinning

https://bg-mam.ma/p/1820394/50299657

# 79
Пуснали са промото… И без Овцата вдигат скандали. И ето, както и предполагах — явно Цветелина ще е “главната героиня“ на епизода.

https://www.facebook.com/share/v/17YoTH1NBa/?mibextid=wwXIfr

# 80
Тепърва ще видим дали Ебру или Цветелина са в основата на скандала.

# 81
Цветелина и Ебру са много безинтересни, като някаква част от мебелировката са. Дори бях много изненадана, че Цветелина беше назначена за готвач по време на казармената мисия, защото няколко човека казаха, че тя изобщо не може да готви и бяха изнанадани, че по-младите жени в къщата се справят по-добре от нея.

# 82
Може би са я назначили заради възрастта ѝ - за да може да пропусне физическите задачи.

# 83
Те пък едни задачи...
Общото между Ебру и Цветелина е, че си мълчат постоянно, но обадят ли се, то задължително е за да налеят масло в огъня и да създадат интрига.

# 84
Ебру ми е особено неприятна, още откакто се скара с Калин. Той е турбо простак и това е ясно - и със сигурност заслужаваше да бъде затапен. Тоест, тя беше напълно права да го скастри. Но крясъците ѝ бяха направо истерични - чак гласът ѝ изтъня. Много е неуравновесена и очаквам да се окаже бомба със закъснител.

# 85
Да, Лили, на мен също това ми направи впечатление. Ебру или мълчи или крещи изтерично... Доста неприятен персонаж.

# 86
Гледам и Калин ви е доста неприятен. За мен 50/50. Средностатистически чичак. За тираджия дори ми се струва културен. Типичната визия за 50-60 год. мъж.  Мисля беше питал Ебру, дали играе кючек. С дрехите на нея баш на такава си приличаше. Обаче като Стоянов му каза да се прибере вътре,  Калин си замълча и чинно се прибра. Вътре наля напрежение обаче и то на баш лузъра и подчовека. Та това беше жалко. Стоянов като му се извини , темата повече не се повдигна. Та затова ми е 50/50.

# 87
Калин от сутрин до вечер гушка мачка и подскача около Давид и се дразни на природните дадености и форми на Ебру. Нещо дълбоко неосъзнато ми намирисва тук

# 88
Гледам и Калин ви е доста неприятен. За мен 50/50. Средностатистически чичак. За тираджия дори ми се струва културен. Типичната визия за 50-60 год. мъж.  Мисля беше питал Ебру, дали играе кючек. С дрехите на нея баш на такава си приличаше. Обаче като Стоянов му каза да се прибере вътре,  Калин си замълча и чинно се прибра. Вътре наля напрежение обаче и то на баш лузъра и подчовека. Та това беше жалко. Стоянов като му се извини , темата повече не се повдигна. Та затова ми е 50/50.
Караницата му с Ебру не беше за кючеците. Не помня дума по дума какво се случи, но тя му направи забежка за някаква дебелашка шега, пък той ѝ отвърна, че и на него не са му приятни много неща, например тя да си размята ц*ците в лицето му. Което беше грубо и неадекватно, особено при положение, че Ебру обикновено носи блузи и пижами, закопчани догоре.

# 89
Гледам и Калин ви е доста неприятен. За мен 50/50. Средностатистически чичак. За тираджия дори ми се струва културен. Типичната визия за 50-60 год. мъж.  Мисля беше питал Ебру, дали играе кючек. С дрехите на нея баш на такава си приличаше. Обаче като Стоянов му каза да се прибере вътре,  Калин си замълча и чинно се прибра. Вътре наля напрежение обаче и то на баш лузъра и подчовека. Та това беше жалко. Стоянов като му се извини , темата повече не се повдигна. Та затова ми е 50/50.
Караницата му с Ебру не беше за кючеците. Не помня дума по дума какво се случи, но тя му направи забежка за някаква дебелашка шега, пък той ѝ отвърна, че и на него не са му приятни много неща, например тя да си размята ц*ците в лицето му. Което беше грубо и неадекватно, особено при положение, че Ебру обикновено носи блузи и пижами, закопчани догоре.
Дааааа
Сега се сещам, нещо за голите телеса имаше реплики. Тя май го скастри че ходи гол до кръстта, а той я репликира че и на него не му се гледат меса.
Нещо такова беше.

Общи условия

Активация на акаунт