BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 3 890
  • 152
  •   10
Отговори
# 90
  • Между гори и планини
Тоя ревльо награбил Иван. Голямо гушкане, голямо чудо! От позата на Иван се вижда, че му е неудобно. В един момент ще му писне. Щом веднъж е номинирал най-верният си паж, че го натоварва, очаквам още.
Ебру с тоя фалцет е ужас! Интелигентен човек не писка, кряка и вика. Давид как ги нахрани яко с равен тон и никой не се обиди.
Веселата вдовица, ака моралистката в къщата , заедно с подмолното Ленче обаче ме дразнят най- много, защото се смятат за повече от другите.

# 91
Караницата им беше след мисията където всички гласуваха за някой, че е някой и си лепяха табелки. Тогава не помня на Цецо какво беше названието, но Калин се обърна към него по този начин. И Ебру тогава избухна, че е неуважително така да го нарича, все едно тя да се обръщала към него с ... простак ли беше на неговата табелка. Та оттам пък той ѝ каза това за ц.ц.те и се почна.

# 92
Благодаря за темата. Гласувах в анкетата.
Да видим довечера скандала с Цвети и Ебру. Еднакво безлични.

# 93
Така е, но всеки има право на своите 5 минути слава (излагация)

# 94
Ако може в следващата тема анкетата да не е така странно направена 🤔.

# 95
Предлагам за въпроси за следващата седмица:
Кой искате да бъде номиниран?
Кой искате да напусне?
Кой искате да спечели?

# 96
Тази жена Лена освен, че е безумно елементарна е и пълен егоист, който се вълнува само от собствените си чувства.Кой се гримира така толкова е ретро.
Давид откача вече горкият с тези. 😁

# 97
Овцо, овцо на кой ни остави (Лена)

# 98
  • София
Обърках темите..
Давид добре ги реди бисерите 😄 - Като малък ме тестваха за аутизъм, ама тука е по-зле.

# 99
Е, поне стана ясно защо на лайфа в събота всички бяха с окови. Лена е малоумна...

# 100
Михаела искала Лена да покаже истинското си лице… Че тя си го показа. Една клетка за равновесие, една за ядене и една за крещене.

Ебру пак почна с истериите. Много е зле.

# 101
Аз все още се дразня от това, че ще гледаме тъпата физиономия на Лена още една седмица. Толкова ми е противна, че няма накъде.

# 102
Ебру е доста неадекватна, какви са тези зверски крясъци и ревове? Поредната откачалка, която беше поносима, докато мълчеше. Нивото й е сравнимо с това на Стефан Паранормалния...

# 103
  • София
Овцата мислила винаги за другите..мхмхм видяхме, провали им всички мисии и сега гладуват..

# 104
Овцата мислила винаги за другите..мхмхм видяхме, провали им всички мисии и сега гладуват..
В алтернативна вселена, на плоската планета Земя, Овцата мисли за другите.

Общи условия

Активация на акаунт