BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 3 890
  • 152
  •   9
Отговори
# 45
Биг Брадър не е авторитетен, а авторитарен и не е въпросът дали Котов има опит или не, защото ББ има власт.

На мен тази игра между ББ и Котов ми е интересна и както вече казах много пъти, предпочитам да гледам това, отколкото да слушам скандали между хора като Лена и Михаела, коментирайки коя е по-по-зле.

# 46
Аз си държа на предположението, че конфликта между Валентин и ББ не е случаен.

Според мен е с мисия. Все пак говориха с Брадъра около 30 мин, това нахакано поведение не е присъщо за него (спомнете си мисията с псевдонима Деси, дърпа се, но не така нагло).

Лена беше редно да си излезе, ако и Михаела иска, двете подмишка и навън.
Тази година линията на ББ си е просто иди ми-дойди ми.

# 47
Аз пък с всеки изминал епизод се разочаровам все повече и повече. ББ е единственото риалити, което следя и да си призная го чаках с интерес, но просто тази година каста на участниците е потресаващ. Миналата година имаше много ярки образи, а сега всички са пълнеж. Седят, мълчат и се скатават. За почти 1 месец вече най-интересните моменти са някакви тъпи скандали с нечленоразделни крясъци на някакви човекоподобни мъже и жени.  Няма интрига, няма завоалирани образи - помните ли миналата година до последно дискутирахме Георги милионер ли е /не беше/, Ивонето мъж ли е /не се знае/, Марио гей ли е, Беба, Бебо и т.н. Аз лично сега умирам от скука

# 48
Симе, да ти кажа и аз следя само и единствено ББ. По някакъв начин миналата година, поне според мен, сезонът беше в същия застой до момента, в който се разкараха Анджела и Косара. След това все едно сезонът се отпуши и нещата станаха интересни.

# 49
Симе, да ти кажа и аз следя само и единствено ББ. По някакъв начин миналата година, поне според мен, сезонът беше в същия застой до момента, в който се разкараха Анджела и Косара. След това все едно сезонът се отпуши и нещата станаха интересни.

За мен “интересни“ е силно казано… Ситуациите с Беба и Бебо бяха под всякаква критика. Да, вярно е, че се забавлявахме до някаква степен, но повечето ситуации бяха досадни. Преди какви сезони имаше… Но, честно казано, както казах и преди, този сезон ми харесва повече от миналия.

# 50
Да. Всяка година казваме, че сезонът е скучен, но после ни липсва. 😁

По това време миналата година май тамън бяхме изгонили Косара и вече Бебо почваше да истерясва по Беба.

# 51
Мен май ще ми липсва овцата, дано се прояви някоя друга "интересна" личност, но за сега няма такава поне в моите очи.
Някъде мога ли да намеря кой каква карта е изтеглил? Първите епизоди малко ги изтървах и даже нямам идея кога са им ги раздали и само се впечатлявам някой като извади карта, за да я ползва Grinning

# 52
Много се надявам да се раздвижат нещата и да стане интересно. Съгласна съм, че и миналата година започна бавно и имаше подобни истерии на онази наркоманката с цигарите, не си спомням името.

# 53
  • Между гори и планини
Записвам се , че съм пропуснала новата тема.
Миналата година не съм гледала ББ, но ФБ ми бълваше кратки клипове от които разбрах, че нищо не съм пропуснала.

# 54
Като си говорим за миналогодишния сезон, във ФБ ми излезе Марио да агитира за Мина. Преди време пък защитаваше Мути. Аз като пеех, че не е стока този Марио… 😁

# 55
E що да не защитава Мути? Те са и приятели най-малкото...

А сега правят някакъв чалга клип заедно
https://www.facebook.com/reel/1465092551424024

# 56
И на мен ми е скучен сезона. И е в много късен час с тези закъснения на Игрите. Миналогодишният ми беше по-интересен.

# 57
Религията и вярата сближават 😁

# 58
Нямат нищо общо в случая. Мути и Марио са от различни религии. Мути и Ебру например са от една религия.

# 59
  • София
Като си говорим за миналогодишния сезон, във ФБ ми излезе Марио да агитира за Мина. Преди време пък защитаваше Мути. Аз като пеех, че не е стока този Марио… 😁
И аз така пеех, ама файда нямаше..Православен и "праволинеен",  да защитава мюсюлманин със силно съмнителни връзки и изцепки, е подозрително.. Според мен се познават от някой гейски запой..

Общи условия

Активация на акаунт