BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 4 972
  • 168
  •   13
Отговори
# 150
  • София /Абсурдистан
Цецо го мернах облечен в клин с шипове Simple Smile

# 151
Сега изгледах епизода. 
Валентин ми е банален вече.
Въшка ми е приятна, за разлика от другите ми е дори адекватна.
Елена е скрита лимонка, има нещо неприятно в нея, такова усещане имам.
Давид от самото начало досега не съм си променил мнението за него, за мен той е победителя на този сезон.✌🏻

# 152
Валентин преиграва. Продуцентите са си избрали кофти актьор за тая тъпня с репчещия се участник. Издишат отвсякъде. Да даваме наградата на Давид и да се свършва с тоя гърч.

# 153
Валентин е юрист по образование и според визитката работи във международна фин тек компания.
Длъжността помпозно я обяви като "деескалиране на потенциални регулаторни и съдебни проблеми", което означава, че работи като.....юрист.
Не знам защо така обясни с какво се занимава в компанията, подозирам, че предпочита да се прави на интересен и да печели авторитет пред непознати като им хвърля изрезка от длъжностната си характеристика. Юрист звучи къде по-прозаично.

# 154
Ежко-Бежко ми е Цецо🦔😄 , никакъв “ боздуган” вид не ми внушава😉
Безобиден, плах, свит е Цецо и по- добре от извращението с маската и фалшивия боздуган на верига🙃

# 155
Някой беше писал, че Котов бил бунтар.
ББ му казва да яде, той отказва. ББ му казва да яде, той пак отказва. ББ настоява същия да яде и той свива ушите и започва да яде.
Е голям бунтар е няма що. Повече мязе на детската градина.

# 156
Може би днес ще има последици заради това, че Котов не яде, а прибират храната в хладилника. Естествено те няма да са за него, а за другите.

Мисията му надали е да е приятел с ББ, а да прави напук. Ако беше така нямаше да го обижда в изповедалнята и на зрителите да не им е показана договорката за мисията.

# 157
Туй момче е тотално out of space. Определено си има някакви девиации...

# 158
Все още не съм гледал епизода от вчера, но видях промото за днес… Валентин се нацака….

https://www.facebook.com/share/v/14N51dqgmfF/?mibextid=wwXIfr

# 159
Промото е интересно. Валентин прави лошо впечатление да вика на Цвети, че е нагла и какво още беше там... Не че нещо, ама… 25 годишен да говори така на жена на 55 ми идва леко неуважително. Ако е толкова умен, за колкото се мисли, би трябвало да може да води спорове по по-интелигентен начин. И пак може да ги спечели.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 16:24 от Moderator3

# 160
Аз пък съм на мнение, че годините нямат значение, а поведението. Или по-скоро: както младите да трябва да уважават възрастните, така и възрастните трябва да уважават младите.

Иначе 36.8 не е никаква температура, особено ако е измерена вечер е напълно нормално. Но това е мъж все пак, при тях правилата са други - на 36.8 са тежко болни, а на 37.2 пишат завещание. Trollface

# 161
  • София
Минала е метлата..очаквано..

Ако Валентин си държи на позицията, щом ББ започне да го тормози е редно да напусне и да не му се подчинява. Нищо няма да загуби, ако напусне.

# 162
Ако е толкова умен, за колкото се мисли, би трябвало да може да води спорове по по-интелигентен начин. И пак може да ги спечели.
Този ако наистина имаше малко повече интелект, нямаше да ходи в ББ. Щеше да си “копае” във въображаемата компания и да гради кариера и постепенно да расте в йерархията. Той отишъл да спори с ББ дали да яде или не.
Като чета колко е умен и ме напушва смях.Умен колкото останалите хора висшисти на неговата възраст.

# 163
Уфсъ гостува на Гала

# 164
Според Валентин, 36,8 °C е висока температура? Лелее…

Общи условия

Активация на акаунт