BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 22 229
  • 718
  •   1
Отговори
# 300
Надявам се епизодът днес да е интересен и темата да се съживи… Няма ли вече да пускат промото? 😄 Искам най-после да видя какво е наказанието на Котов.
Една седмица без хапчета за сваляне на температура, кръвно и стомашни проблеми.

# 301
Надявам се епизодът днес да е интересен и темата да се съживи… Няма ли вече да пускат промото? 😄 Искам най-после да видя какво е наказанието на Котов.
Една седмица без хапчета за сваляне на температура, кръвно и стомашни проблеми.

Малее, само да не му вземат хапчетата за температура, че с 36.8 какво ще прави?

# 302
  • Между гори и планини
От къде момичета на по 20 години като въшката имат пари за толкова тунинг 🙄

# 303
  • София
Време беше на Стоянов да му писне, това момиче си е сменило цялата физиономия, за да изглежда прилично, но като поведение е абсолютен инфантил.
Откъде знаем че си е сменила физиономията? Не беше ли Мина с многото операции?
Нещо черно на бяло, стари снимки?

Прилагам. Също така може да се прецени произходът й..
Скрит текст:

# 304
  • Между гори и планини
Това преди тунинга ли е? И преди е била хубавка.
За произход не може да се твърди по такава снимка, много българи са подобни.
Да видиш снимката на малкият ми син на личната карта... Веднага ще решиш че е рецидивист.

# 305
На разни девойки мама и тати подаряват за бала пластмасови гърди.
Или пък стават държанки на някой , да го забавляват. След около година ще е събрала за туй онуй. Засиси колко балама е плащача.
Мой приятел като му омръзна държанката, ходи при новия й, да се карат. Търсеше му парите за силикона, че той го бил платил а сега друг ще го мачка.

# 306
  • София
Да видиш снимката на малкият ми син на личната карта... Веднага ще решиш че е рецидивист.

Не съдя само по външния вид, а по ето този шукаритетен елемент в интериора, така любим на малцинствата..

Скрит текст:

# 307
Как откъде? От многостепенни деривативни портфейли, структурирани хибридни активи и високочестотни алгоритми за арбитраж на волатилност. Trollface

# 308
  • Bayern
Време беше на Стоянов да му писне, това момиче си е сменило цялата физиономия, за да изглежда прилично, но като поведение е абсолютен инфантил.

Скрит текст:
Това, ако е Сияна...ми тя направо е друг човек

# 309

Скрит текст:
Това, ако е Сияна...ми тя направо е друг човек
Лично на мен на тази снимка ми харесва повече спрямо сегашната й визия. Но на вкус и цвят тавариш нет

# 310
  • Bayern
Сияна преди не е била грозна, просто е друг човек.
Категорично съм против пластичната хирургия!
Да му мислят тези, които си избират половинки само по външен вид .

# 311
Аз не съм против нея, но само при нужда. Ако имаш някакъв огромен клюн вместо нос, който цял живот ти създава комплекси, няма лошо да го оправиш. Но да замениш един нормален нос с опериран, само и само да не останеш “назад” - пълно безумие.

# 312
  • София
Аз не съм против нея, но само при нужда. Ако имаш някакъв огромен клюн вместо нос, който цял живот ти създава комплекси, няма лошо да го оправиш. Но да замениш един нормален нос с опериран, само и само да не останеш “назад” - пълно безумие.

Аз също съм ЗА естетиката и за корекции там, където са необходими - за самочувствие, при проблеми.

Не съдя само по външния вид, а по ето този шукаритетен елемент в интериора, така любим на малцинствата..

Скрит текст:

Е това пак си е някакъв етикет, имам маса от Виденов с подобни елементи, не се причислявам към малцинството...

https://videnov.bg/trapezna-masa-filda-2  - ето тази и ми върши хубава работа, пасва си на цветовата гама у дома.

Имала е чар и преди, на мен ми допада с корекциите - сполучливи са.

# 313
Пуснали са анонс. ББ им казва че ще има номинации очи в очи. А началото на седмицата говореха, че зрителите ще номинират. Пак ни излъгаха.
И им каза да се приветстват новия съквартирант или неши такова.

# 314
Пуснали са анонс. ББ им казва че ще има номинации очи в очи. А началото на седмицата говореха, че зрителите ще номинират. Пак ни излъгаха.
И им каза да се приветстват новия съквартирант или неши такова.
Най-вероятно зрителите номинират един, съквартирантите един + евентуално служебна за Котов.

Общи условия

Активация на акаунт