BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 22 088
  • 718
  •   1
Отговори
# 390
Да, за храната (и само за храната) мисля, че Цвети беше права. Те и без това имат малко храна, а на Котов му носят от ББ. Ебру се филмира

# 391
  • Между гори и планини
Ох тая Цецка ... Голяма моралност, голямо чудо. Не знам как не я е срам.
На пангара ще са тя и Котов.

# 392
В къщата цареше мир и спокойствие, докато Котов беше игнориран. Това е достатъчно показателен маркер.

# 393
Котов обяви бойкот на ББ и не искаше да приема каквото и да е от него, особено такива екстри като пържоли, докато другите ядяха леща. Каза им, че няма да приема повече храната от ББ и решението си е негово. В крайна сметка той се бори за някакви идеали и не беше редно тя да му се налага.

# 394
  • Варна
Ами мъж, бре, мъж. 🤣🤣🤣

# 395
Ох тая Цецка ... Голяма моралност, голямо чудо. Не знам как не я е срам.
На пангара ще са тя и Котов.
И още двама, които са избрани от зрителите, залагам на Лена и Иван.

# 396
Мина ме изненада с добре аргументирани номинации и с това, че се обърна лично към номинираните от нея и ги гледаше, докато излагаше доводите си. 

# 397
  • Между гори и планини
Не разбирам как жена на 50 при запознанство първото нещо което казва да се представи е това че е имала връзка с двама възрастни мъже едновременно. Това ли ѝ е топа в живота?
Стефан ловеца на духове е много глупав мъж, едва формулира изречение.
Валентин с тази крива усмивка въобще не ми харесва.

# 398
Котов обяви бойкот на ББ и не искаше да приема каквото и да е от него, особено такива екстри като пържоли, докато другите ядяха леща. Каза им, че няма да приема повече храната от ББ и решението си е негово. В крайна сметка той се бори за някакви идеали и не беше редно тя да му се налага.

Това си беше чист инат, защото не се случваше това, което той искаше… Тук съм на страната на Цветелина, въпреки че не я харесвам.

# 399
Не знам дали Земята е плоска, но главата на Стефан ИТто - със сигурност. “Аргументи” за чудо и приказ.

# 400
  • Между гори и планини
Ох този немец! Как да му се сърдят!

# 401
  • София
Калин проми мозъка на Давид и той номинира Ебру.. Ънкъла си го гушка и си го облъчва...

# 402
Вярно ли Въшката е казала такова нещо на Цветан? Откъде пък измисли, че е минал на “тъмната страна“? 😆

# 403
Елена наистина ли не осъзнава, че ББ няма да крие истината за балон-гейт?

# 404
Как така Иван не е с най-малък вот? Тук наистина има нещо нагласено.

Общи условия

Активация на акаунт