BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 21 892
  • 718
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз подкрепих Цвети, защото няма кой друг. Тя може би е досадна, но поне не крещи, не тряска по масата. И аз недоумявам как Иван не е номиниран и спокойно ще си отиде до финала. Предполагам, че Лена ще отпадне.

# 436
Мути и победителят от миналия сезон, Марио, са пуснали обща песен… Радвам се, че не подкрепих Марио, когато вървеше неговият сезон.

# 437
Мути и победителят от миналия сезон, Марио, са пуснали обща песен… Радвам се, че не подкрепих Марио, когато вървеше неговият сезон.
След като подкрепяше насилника от Ергена (когото ден по-късно арестуваха за домашно насилие за друг случай), сега и Мути... знаех си, че останалите са прави за Марио.
Засега в тоя сезон няма такъв образ, но да видим.

# 438
След като подкрепяше насилника от Ергена (когото ден по-късно арестуваха за домашно насилие за друг случай), сега и Мути... знаех си, че останалите са прави за Марио.
Засега в тоя сезон няма такъв образ, но да видим.
Точно това щях да напиша. Марио да викне този Радо (явно се познават още от НСА) и да слуша и кима как ТОЙ (Радо) бил жертвата, защото Габи го обидила и той затова ѝ посегнал… Пък след ден е арестуван, защото е бил и душил бившата си приятелка… И Марио е ок с това? Много се разбира за един човек от обкръжението му. Успешно се правеше на хрисим в ББ, но е гнил отвътре.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 12:59 от Lilly_85

# 439
Сигурна съм, че Цецка горчиво съжалява за визитката си. Влезе със заявката, че е разкрепостена и оборотна, сега виждаме друго и се налага да се оправдава и обяснява причините защо така й се случило. Много се надявам да е обяснила и да го излъчат. На мен ми е незадоволена, недоволна, мрънкаща лелка, далеч от това, за което се представи в началото. Не съм я видяла да се смее, да се забавлява, вечно дудне и интригантства.

# 440
Тя е разкрепостена, но само с хора които също са разкрепостени. Двамата мъже са нямали против полигамията. Обаче да налетиш на мъж в моногамна връзка е друго. Предполагам това има предвид под думата “морал”.

# 441
Мисля, че е между Лена и Цвети затова ще гласувам за Лена поне цирки да има. Цвети ми е скучна и в къщата вече има морална полиция (Елена) тоест липсата ѝ няма да се усети.

Съгласявам се със всички, които са разочаровани, че Иван не е номиниран. Жалко, че повечето в къщата подкрепиха него в конфликта и се вижда от номинациите. Явно повечето не виждат нищо лошо в поведението му :/

# 442
Е, нали това е игра според нейните думи? За танца в скута на Котов говоря, а и той е в моногамна връзка. Някакви двойни стандарти има. Няма ясна линия на поведение, а на тия години би трябвало да е друго.

# 443
Е, нали това е игра според нейните думи? За танца в скута на Котов говоря, а и той е в моногамна връзка. Някакви двойни стандарти има. Няма ясна линия на поведение, а на тия години би трябвало да е друго.
Танцът в скута беше пълна шега и Котов преигра. Не беше толкова трудно да подаде коленце, пък да прави физиономии колкото си иска. Нищо еротично няма в това нелицеприятната Лена да ти танцува пред 11 скъсващи се от смях съквартиранти.

Иначе съм съгласна, че Цветелина е непостоянна и е нацупено клю-клю.

# 444
Лесен избор за тази седмица, спасяваме Сияна. Съквартирантите наистина явно имат къса памет, щом първо Лена не е номинирана от тях а служебно от зрителите, защото чисто и просто в тази седмица не се е въвличала в скандали а само хахо-хихи. Иван поради същата причина не беше номиниран този път нито от участници нито от зрители и докато за публиката явно е бил веднага след Цвети и Лена с най-малък вот, то учудващо за мен как Сияна беше номинирана в Къщата за сметка на Иван. Очевидно настроенията и доводите им си вървят седмица за седмица, та затова сега Котов и Цвети са най-недолюбваните. От гледна точка на това кой ще напусне, смятам че Лена със сигурност изхвърча, оповавайки се на изключително ниският положителен вот за нея през миналата седмица. Дори да е супер забавна и да прави рейтинг, не може да се прости дебилното й поведение, ужасяващ език и детски разсъждения.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 13:42 от toohot2resist

# 445
Колкото и тъпо и преиграно да ми се виждат реакциите на мъжките девственици , верни на партията , до някъде ги оправдавам. Колкото и невинно да е действието , никой не знае как може да бъде излъчено и монтирано с какъв контекст , коментар  и прочие.
Валентин го разбирам , бори се срещу изкуствените манипулации и иска да бъде показан реалистично. Лесно е да му лепнат прякор "Деси" от недоброжелателите , с каква цел ? Да се позабавлява за 5 мин драгия зрител. Че дори не е интересно

# 446
Пуснах глас за Котов, смятам, че той е най-добрата опция за оставане. Останалите три са за заминаване и това е, но битката за оставане ще е между Лена и Цвети. Факт, че зрителите бяха гласувани най-малко за тях. Сияна не е чак толкова неприятен персонаж, макар да беше страшна лигла в мисията "Курорт или почивка".

# 447
Котов е жалък.
Същия орева света, че трябвало да му танцуват в скута. Обаче не се поколеба да накара Въшката да целуне Иван. Тогава проблем за него нямаше. Въпреки че много добре знаеше какви са отношенията на Иван и Стоянов по линия на Въшката. Отделно че това можеше да предизвика необосновано напрежение и нова порция агресия. Но за него проблема е че някаква полу би женска трябвало да му танцува в скута. Нищо де, от такова мишкарско поведение все ще е номиниран, а навън се чуди къде да се присламчи за някаква реализация.

# 448
Въшката на тази снимка прилича на МегЗ

# 449
А Лена прилича на излязла от евтин италиански филм от 1971-ва. Не само на снимката, а и по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт