BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 21 616
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Няма неразбирателства, защото те не си говорят.Точно това изтъкнаха като причина, нямат контакт и не намират общи теми за разговор..

# 586
Мен пък ме чуди чуденка , защо така настървено номинира Въшка. Непонятно ми е какво дели с нея , нямат конфликт , но злостничко дълбае в гръб. Да не си е паднал по Стоянов ?
Сияна го слага на пангара без изключение и той й връща номинацията, винаги. Предполагам, че за нея просто той е най-безопасен. И доводът й винаги е един и същ и банален - с него не можела да намери общ език. Е, няма как да намери. Цецо си личи, че е интелигентен, но да, не е интересен за това предаване. Говори културно, спокойно и не налага мнение. Как не го е срам... Laughing

# 587
За мен тези причини за номинация винаги са били смешни:
- не съм общувал/а достатъчно с този човек
- виждам, че той/тя не се чувства добре и иска да си ходи

# 588
Има някакъв конфликт между Цецо и Сияна, който не е излъчен (или от преди предаването). Не ми се вярва да е заради Стоянов.

# 589
Двамата се номинират взаимно за трета седмица и всеки път изтъкват това, че не се опознали добре другия и не водят никаква комуникация. Ако имаше конфликт, нямаше ли все един от двамата да го назове?
Но и аз не мисля, че е заради Стоянов.

# 590
Всъщност Цецо каза,че са имали диалог и тя му казала, че той минал откъм тъмната страна на силата а в началото бил от светлата страна и той доста се е обидил. Нещо не са се  разбрали. Нали и Цвети каза, че Сияна просто по средата на разговора си тръгвала.

# 591
Какви са тези тъмни и светли страни на силата? Някаква плоскоземна версия на “Междузвездни войни” ли гледаме?

# 592
Ако не се бъркам, Въшката първа започна да номинира Цветан.

# 593
Ако бях на мястото на приятелката на Паранормалния, щях да умра от срам. По добре да целува жените, отколкото да ходи като сянка след Иван и да е такава мазна, сервилна, безхарактерна, педерастееща мижитурка. Двамата се къпели и количка ще си разделяли, отврат!

# 594
Аз също, щях да  умра от срам и да му събера багажа, когато излезе да си го взима, и повече да не го видя.

# 595
Мен пък ме чуди чуденка , защо така настървено номинира Въшка. Непонятно ми е какво дели с нея , нямат конфликт , но злостничко дълбае в гръб. Да не си е паднал по Стоянов ?
Сияна го слага на пангара без изключение и той й връща номинацията, винаги. Предполагам, че за нея просто той е най-безопасен. И доводът й винаги е един и същ и банален - с него не можела да намери общ език. Е, няма как да намери. Цецо си личи, че е интелигентен, но да, не е интересен за това предаване. Говори културно, спокойно и не налага мнение. Как не го е срам... Laughing
Много вътре говорят културно и спокойно , включително и Стоянов. Та намека ви , как Сияна търси простаци издиша. Като добавим и факта , че той до този момент няма как да знае , че тя го номинира за да и "връща"

# 596
Сияна е като Мина - търсят все едни мъже с добри качества и идеали,  ама предлагат...

# 597
Предполагам Г-ца Паранормална си е напълно ок с този с льольо. Каквото каже тя ще е закон.

А другото е защо Ебру - жена на 30 години или колкото е нз, все още си търси модел на подражание и някой от когото да се учи. По тема Цвети постоянно говори как е очаквала Цвети да е мъдрата старица, от която да се учи и да взема пример. Ебру не е на 12. Ако досега не е научила житейски уроци и други неща, не знам кой може да помогне.

# 598
Много вътре говорят културно и спокойно , включително и Стоянов. Та намека ви , как Сияна търси простаци издиша. Като добавим и факта , че той до този момент няма как да знае , че тя го номинира за да и "връща"
Ами не, намекът ми не е този. Но като повдигате така нежно този въпрос, Сияна и да не търси простаци, все на такива ще попада. Заявката й за това е недвусмислена. Корекциите, начинът на изразяване, лигавенето, превземките, позите, инфантилната интонация на малка сръдла, въртенето на опашка пред почти всички мъжки индивиди. Да не забравя случайно и отбягването точно на другите мъже в къщата, които очевидно не са простаци. И пред Стоянов не й върви театрото. И загатнатото й минало, ако е истина. Ако вярно е била жертва на насилие, ще да е била с простак, а не със сериозно момче. Като се замисля, всъщност доста я харесвах, но след като написах горното, си давам сметка, че вече изобщо не е така. Иначе се съгласявам, че с изключение на последните номинации няма как да знае за цецовите.

# 599
Хайде приятно гледане на лайфа!
Продължавам да мисля, че Лена и Цветелина ще са с най-нисък вот, а Цветелина ще напусне.

Общи условия

Активация на акаунт