BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 21 628
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
Не разбирам защо Цветелина не им даде картата. Тя реагира и все едно е нещо отвратително като разбра каква е.
Какво беше предимството на Валентин или още не са дали?

# 676
Радвам се, че Цветелина излиза, абсолютно безинтересна ми е. Колкото пъти се е включвала, все нефелно.
На мен Лена ми е по-впечатляващият от двете образ. Странна, първична, естествена и нестандартна, определено ме интригува. Не е нужно да ми е симпатична, за да е интересна.

# 677
Интересна снимка са избрали за инста 🤔

# 678
Грозно впечатление ми направи, че не им даде картата. Това дали ще я използват си е тяхна работа.

# 679
  • Сф
Не мисля,  че е нужно да имаш деца, за да коментираш деца/ поколения/. Нещо като "щом не си пробвал нещо лично , не знаеш нищо по въпроса и не можеш да коментираш."
Радвам се, че лелката си тръгна- много неприятна и скучна и фалшива  ми беше. Предпочитам Лена.

# 680
Егати логиката! Стефани не ползвала картата, Цветелина не ползвала картата и значи другите няма защо да я използват… Joy

Не става дума за това, че Патрашкова коментира поколения, а отглеждане на деца. В “На кафе” го прави ежедневно.

# 681
Цветелина реши да не дава картата, защото я заболя, че е изгонена. Но няма какво да се сърди на съквартирантите - дори да не я бяха номинирали сега, щеше да е другия път. Много дребнава постъпка… И все пак ме е яд, че не отпадна Лена. Или Иван и лакеят му Каспър. Тези тримата ме дразнят доста повече. А, и Мина също.

# 682
Цветелина реши да не дава картата, защото я заболя, че е изгонена. Но няма какво да се сърди на съквартирантите - дори да не я бяха номинирали сега, щеше да е другия път. Много дребнава постъпка… И все пак ме е яд, че не отпадна Лена. Или Иван и лакеят му Каспър. Тези тримата ме дразнят доста повече. А, и Мина също.
Цветелина беше номинирана от зрителите, така че и никой вътре да не беше гласувал за нея, пак щеше да си ходи. Според мен смята, че е нечестно някой да може да си поръча продукти, които другите да не ползват, затова не го направи.
Аз толкова еднотипни настроения в риалити не съм виждала - масово се харесва Давид, масово се дразним на Каспър и Иван... единственият, който поражда полюсни мнения, е Валентин.

# 683
Не е нечестно - всеки има някакво предимство, нейното просто е такова. Трябваше да я остави на някой. И без това щеше да е много вероятно да остане неизползвана, защото съквартирантите знаят, че такава привилегия е автогол.

# 684
Определено Цветка беше сърдита на съквартирантите. Изобщо не очакваше толкова номинации. И си тръгна бързо  студено и.. с картата. 😁
Вече спирам звука като са в кадър Ванчо, Ленка и Сиана непоносими са ми.
Защо го номинира Сиана Цецо щото е единственият мъж там, който е равнодушен пред прелестите и мяученето  ѝ. Досега не е имало друга май така да се развява по организъм пред камерите.

# 685
Безлична,откровено глупава и гнусна е тази Цвети.

# 686
  • Bayern
Не мога да повярвам, че някой е гласувал за тази изкуствена и превзета особа Сияна Rage Тръпки ме побиват от този глас. Всичките й емоции и реакции са толкова фалшиви, като треторазрядна актриса от някоя телевизионна романтична бутафория ...Изкуствени маниери и позиране, потрес Frowning1

# 687
Oще ми е в главата това на Патрашкова, как разбираш ли родителите подкрепяли децата си твърде много.

Направо не понасям човечета, които са скъсали с реалноста и приказват наизуст.

# 688
Патрашкова според мен не се изрази правилно. Най-нормалното нещо е родителите да подкрепят децата си, не е нормално да толерират всяка простотия и поведение на децата си. Има голяма разлика.

# 689
Патрашкова от време на време генерализира, което е дразнещо. Въпреки това за повечето неща е права и добре, че е тя, да им спаси невежия панел. Не мога да разбера защо все канят пълни неадекватници. Кифлата от Бали много говори, но нищо не казва. Младият актьор не знаеше къде са намира. А Бричката е турбо простак. Ако бяха викнали и Блажев да се смее на собствените си шеги, картинката щеше да е пълна.

Общи условия

Активация на акаунт