💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 16 698
  • 424
  •   250
Отговори
# 195
  • В Града на липите
Дино е голям образ Joy едва не изпусна огледалото, като се видя.
На Феномените някак повече им отива Стопанството. Наистина си изглеждат у дома. Резиденцията не им се отразява добре.

# 196
  • София
Ако не са се хранили цяла седмица, стомадите им не се ли свиха... Как се натъпкаха толкова. То е ясно, чу гладното око няма насита, ма свитият стомах не може да погълне толкова храна. На мен ми се наложи три дена да ям ограничено и на четвъртия ден решх да се наям, ми стана ми тежко на първите хапки.

Е, нали изгълтаха цяла щайга с луканки. 😊

# 197
  • София
Каква поредна предизвестена драма. Сигурна бях във финалното класиране, преди дори да започне битката.
С лаптопа се опитаха да ги смажат психически феномените, но не им се получи. Никога досега не е имало толкова задружно племе.

# 198
Леле, колко неадекватна самооценка на Кристиян! Вбесена съм как човек не си признава, че има вина за отборния провал. Напълно заслужен изолатор. Радвам се за сините!

# 199
Ахх Пекин каква е хитра,но ходи по много тънък лед 😁
А Кристиан  се държи като малко дете.Странно за мъж на тези години.Всичко което каза Мирослав си беше така.

# 200
  • В Града на липите
Имам чувството, че чувам гласа само на Йоана. Sweat Smile
Да, имаха доста грешки на трасето, но в крайна сметка сините и жълтите започнаха пъзела едновременно.
А и бяха с двама повече.

# 201
  • София
Д-р Пекин май ще намаже ските на Иванушка.

# 202
  • София
Различно бяха подредени числата на всички пъзели, и аз специално го следих това. Но не мисля, че някой от тука може да каже кой бил лесен и кой бил невъзможен. Трябва да си ги наредиш един по един и да си броиш ходовете, че да ти покаже коя комбинация е най-бърза.
При 5 на 5 общия брой ходове е доста по-голям от този при 4 на 4 и докато на втория ходовете могат лесно да се наизустят, то при 5 на 5 се изисква голям гений да ги запомни.
И да, бяха различни началните конфигурации на трите пъзела, като зеления видимо изглеждаше поне една идея по-лесен, но за другите два по груби сметки разликата в ходовете беше незначителна, което се компенсира само със едно грешно местене.
Но нямам намерение да си губя времето да правя скрийншоти и после да анализирам точните ходове само после да ме обвиняват във всички смъртни грехове Sad

# 203
Д-р Пекин май ще намаже ските на Иванушка.
Не мисля,че Дино ще и се върже,той май доста реално преценява каква хитра сврака е...

# 204
  • София
Ще имаме силна четворка - Д-р Пекин, Сапунджиева, Дино и Траян. Това ще е много силно каре.
Отдавна трябваше да го направят, но Д-р Петров го няма вече. Изобщо не им трябваше да се делят на мъже и жени.

# 205
И как пък успяват да ги въртят от резиденция на стопанство на изолатор … и пак колелото се завърта Simple Smile.  Евала на продукцията !

# 206
  • Русе
Еее, знаех, че ще прецакат Калин срещу двете жени...

# 207
  • Буркина Фасо
китайката как ли се секне с тази брънка на носа ? Grinning

утре ленорката ще е по къса рокличка

# 208
Еее, знаех, че ще прецакат Калин срещу двете жени...
Трябва жилетки за Пекин и Николета Joy

# 209
  • На Изток от Рая
Яя, 2 битки, една за мъже и една за жени и пак стена, този път Гордиенко като планинска коза я е минала сигурно😀, освен ако не е била само за мъжете

Общи условия

Активация на акаунт