💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 20 364
  • 496
  •   64
Отговори
# 180
Вече съм го забравила този пъзел, но помня, че всичко се реди по един и същ начин до последните 2 или 3 плочки, където трябва да се приложи друг чалъм. Според мен там ще се решат нещата.

Познах Simple Smile  Жълтият пъзелист запецна там точно.

# 181
  • София
Моля за снимки да видим дали продукцията закла жълтите.

# 182
  • някъде другаде
Раждавичка обвинява Лапунов , че се е забавил. Още от първия пост те се движеха втори.

# 183
  • София
На Томи ми се струва, че не можеше да се нареди
Бъркаш. Това е пъзел 5 на 5, който за разлика от този 4 на 4, винаги има решение. Томи просто сбърка накрая стъпките, които се различават от последните стъпки на 4х4.

# 184
  • Варна
Бре, най силното племе останаха последни!
Алекс наистина се представи силно. Алекс изморен отиде на пъзела и въпреки това победи Томи.
А и Калинчо мисли същото

# 185
  • В Града на липите
Който разбира от синхрони да ми разтълкува физиономията на Ръждавичка дето ще стъжнява живота на Лапунов, моля Grinning
Лапунов не можеше да откачи варела от карабинера, Наталия го питаше как може да му помогне. Той отначало я накара да остане горе, за да мести ринговете, както направи в първия тур Ръждавичка. Наталия не е слабо звено, навсякъде се втурва мъжки. Тичаха двамата с  Лапунов с варела, докато Николета, по-млада и по-силна гледаше само отстрани като минаваше.
Имах предвид че тук име спецове, които от синхроните разбират, как ще завърши битката Grinning
Като го върнах синхрона си личеше, че Ръждавичка не е в много лошо настроение, а тя не може особено да се прикрива.

Браво на Зелените, браво и на Сините! Жълтите имат нужда от разреждане.
Голяма реклама на тия луканки Grinning

# 186
  • София
Такива кифли като Александра дето не мислят, защото нямат никаква двигателна и спортна култура са много опасни. Можеше да осакати Кристиан.

# 187
Ха, ха, на Иван сърцето му преработва изядената храна Simple Smile

# 188
  • София
Феномените се завърнаха у дома.
Веска е радостна.

# 189
Различно бяха подредени числата на всички пъзели, и аз специално го следих това. Но не мисля, че някой от тука може да каже кой бил лесен и кой бил невъзможен. Трябва да си ги наредиш един по един и да си броиш ходовете, че да ти покаже коя комбинация е най-бърза.

# 190
Шок. Томи се издъни.
Браво на Алекс. Ето ви най-добрия пъзелист този сезон. Доказано вече в доста битки.
Алекс е скатавка, дървен философ, но е умен.
Накарай мързеливия да работи, да те научи на акъл.

# 191
Дино - "искам да ме видите с преса, че скоро няма да бъда така" Grinning

# 192
Ако не са се хранили цяла седмица, стомадите им не се ли свиха... Как се натъпкаха толкова. То е ясно, чу гладното око няма насита, ма свитият стомах не може да погълне толкова храна. На мен ми се наложи три дена да ям ограничено и на четвъртия ден решх да се наям, ми стана ми тежко на първите хапки.

# 193
Ох, помните ли Ники майонезата в резиденцията ?Simple Smile голям образ беше Simple Smile

# 194
  • София
Едни и същи кадри от Изолатора вече две години.
Явно там времето е спряло. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт