💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 22 858
  • 530
  •   55
Отговори
# 135
Много ме е яд за Шопа. Много ми окекна предаването , едно безразличие ме обхвана. Дино да не се пери и него го шубе. Не му разбрах хитрия план , ма глас на тоз на онзи на третия , резултата все един и същ , да се скрият зад Пекин.

# 136
  • София
Значи преди битката Ивайло казва "Ние сме най-силното племе". Това винаги било е предвестник на "bad juju". Да видим дали и сега ще е така.

# 137
Чикагото и Наталия.
Много често така се раждат много добри приятелства. В никакъв случай не искам съпругата му да намесваме и да има съмнения. Това е като приятелствата в казармата. Радвам им се.

# 138
  • тук и там
Жълтите май ще ходят на изолатора.Зелени-резеденция,сини-стопанството.Аз съм си за сините,но две поредни седмици резиденция-едва ли.

# 139
  • На Изток от Рая
Много ме е яд за Шопа. Много ми окекна предаването , едно безразличие ме обхвана. Дино да не се пери и него го шубе. Не му разбрах хитрия план , ма глас на тоз на онзи на третия , резултата все един и същ , да се скрият зад Пекин.

Според мен Дино не се скри, Траян като възпитаник на Фифо най-вероятно е предполагал, че може да има елиминационна капитанска и е предвидил хода на Иван. За това гласуваха по този начин, да им е гадно🙂

# 140
На някой да му се ходи с този инструктор?

# 141
  • Варна
Какво прави Лапунов може ли да загуби толкова време

# 142
  • София
Отлично минаване за Миро и Д-р Пекин.
Много добро минаване за Траян.
Лапунов и Наталия какво правят?

# 143
  • В Града на липите
Който разбира от синхрони да ми разтълкува физиономията на Ръждавичка дето ще стъжнява живота на Лапунов, моля Grinning

# 144
Може ли да сложат баш Деси и Иван в една двойка.  Май не искат резиденция Joy

# 145
  • София
Този Иван е побъркан. Щеше да обезглави Д-р Коеджикова. Баси нервака.

# 146
Лапунов и Наталия какво правят?

Kaкво да правят? Тя може да е нахъсана и със спортна злоба, но си е слабо звено.

# 147
Какво става с Жоро. Как ще си тръгне така... Трябва да направят един сезон с бивши участници, които не са си реализирали потенциала...
Например Шопа, Кралев, Цецо

# 148
  • София
Айде Ръжденце, покажи им. Минава момичето за втори път. Браво.

# 149
Изключително глупаво е да сложиш Коеджикова с Иван, двамата им най-слаби играчи.

Общи условия

Активация на акаунт