💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 24 703
  • 560
  •   95
Отговори
# 165
  • София
Плочките на трите пъзела бяха разбъркани по различен начин. Това би трябвало да има значение за броя на ходовете, с които се нареждат. 

Е, това ще е много тъпо ако ще е така.

# 166
Колкото и да е неприятно, Пекин май наистина е най-големите топки в племето си.

# 167
Не бях за зелените защото изключително много ме дразнят всички без Дино и Траян.Жалко.Дано паднат в другите битки😂

# 168
Кристиан и Александра са трагични.
Всъщност само Кристиян е трагичен. Видя се други от  мъжете колко много помагаха на партньорките си.
И аз мисля, че сините ще са на изолатора. Томи местеше плочките по-бързо.

# 169
  • София
Томи го знае пъзела. На блатото ако не се лъжа беше ако не същия подобен. Личеше си как местеше плочките наизуст.

# 170
  • София
Това си мислех че ще стане и мак му прецака крака на фермера ...тъпата патка.Frowning

# 171
Вече съм го забравила този пъзел, но помня, че всичко се реди по един и същ начин до последните 2 или 3 плочки, където трябва да се приложи друг чалъм. Според мен там ще се решат нещата.

# 172
  • София
Ех, къде е Тошко да им покаже как се решава тоз пъзел. Simple Smile
Шак шак

# 173
  • На Изток от Рая
На блатото беше до 15,но то принципът е един и същ. Предполагах, че Томи ще го реди още Дидо2к като пусна снимката.

# 174
Ех, къде е Тошко да им покаже как се решава тоз пъзел. Simple Smile
Шак шак

Къде ме върна във Сезон 2 май беше със шак-шак. Пак зелен.

# 175
Който разбира от синхрони да ми разтълкува физиономията на Ръждавичка дето ще стъжнява живота на Лапунов, моля Grinning
Лапунов не можеше да откачи варела от карабинера, Наталия го питаше как може да му помогне. Той отначало я накара да остане горе, за да мести ринговете, както направи в първия тур Ръждавичка. Наталия не е слабо звено, навсякъде се втурва мъжки. Тичаха двамата с  Лапунов с варела, докато Николета, по-млада и по-силна гледаше само отстрани като минаваше.

# 176
  • На Изток от Рая
На Томи ми се струва, че не можеше да се нареди

# 177
  • София
Шок. Томи се издъни.
Браво на Алекс. Ето ви най-добрия пъзелист този сезон. Доказано вече в доста битки.

# 178
На Томи ми се струва, че не можеше да се нареди
Няма да им е за първи път. А и само жълтите не са били на изолатора

# 179
Съсипаха го синьото племе, ама все още мъжки се държат и нямат коалиции и непреодолими дразги. Феноменчета, какво и да правят от Продукцията, не им се дават! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт