💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 19 290
  • 480
  •   40
Отговори
# 210
Гледам промото и не вярвам на очите си - изглежда Гордито все пак е  се изкачила поне веднъж на стената. Ама що трябваше да й запари под д-то, та да си даде зор!?

# 211
  • София
Очаквам победи за Д-р Пекин, Чикагото и Гизем.
Няма го Шопа. Но го няма и при Ваня в След игрите.

# 212
Баси въртележките стават. Трудно ми е да следя и се потискам. Обичам нещата да са по-простички. Радвам се, че двама от блатото ще се спасят, ама хич не искам вече да се изпращат нови хора там.
Блатото е излишно. То е скучно, тъпо и извратено.
Калинчо мамин златен го закопаха с една от малкото битки, където ще се издъни със сигурност. Мъжете не ги бива на това изпитание, ама хич.
Гадна серия беше.

# 213
Милото Калинче, дано издържи утре на тази безумна битка и да си вземе някаква лична облага.

# 214
  • Буркина Фасо
Различно бяха подредени числата на всички пъзели, и аз специално го следих това. Но не мисля, че някой от тука може да каже кой бил лесен и кой бил невъзможен. Трябва да си ги наредиш един по един и да си броиш ходовете, че да ти покаже коя комбинация е най-бърза.
При 5 на 5 общия брой ходове е доста по-голям от този при 4 на 4 и докато на втория ходовете могат лесно да се наизустят, то при 5 на 5 се изисква голям гений да ги запомни.
И да, бяха различни началните конфигурации на трите пъзела, като зеления видимо изглеждаше поне една идея по-лесен, но за другите два по груби сметки разликата в ходовете беше незначителна, което се компенсира само със едно грешно местене.
Но нямам намерение да си губя времето да правя скрийншоти и после да анализирам точните ходове само после да ме обвиняват във всички смъртни грехове Sad
който го може ще го нареди без проблем недависимо от броя ходове.
който не го може  и почти нареден пъзел без 4-5 части няма да го нареди.

# 215
Във фейсбук на официалната страница са написали, че утре ще стане ясна съдбата на Шопа. Така че нищо не е сигурно все още.
За капитанската битка бях отписала Николетка, но сега като видях промото... Дано само не е Пекин победителя

# 216
  • София
Лафът на вечерта е на Николета, която несъмнено е жената мечта Heart
Цитат
Когато съм с мъж съм свикнала да си изключвам мозъка и просто да го слушам каквото ми казва това да правя
JoyJoyJoy

# 217
За мене победител Калин при капитаните Чикагото  ( отиващ зелен може би ) и  от жените бих казал Радостина може би пред Гизем заради пъзела накрая и ще отиде тя при сините , едва ли биха върнали веднага Чикагото при сините

# 218
За мене победител Калин при капитаните Чикагото  ( отиващ зелен може би ) и  от жените бих казал Радостина може би пред Гизем заради пъзела накрая и ще отиде тя при сините , едва ли биха върнали веднага Чикагото при сините

Защо да не го върнат при сините? Та те са най-малобройни.

# 219
  • В Града на липите
На мен ми се иска Гизем да бие и да отиде при сините.
Харесвам я повече от Радостина, а и искам да ги видя с Ръждавичка в едно племе Simple Smile
Чикагото ще бие. Сега без Шопа, просто няма никаква интрига.
Не видях промото и каква ще е играта, но ще стискам палци за… каква изненада, за Калин. Grinning

# 220
Във фейсбук на официалната страница са написали, че утре ще стане ясна съдбата на Шопа. Така че нищо не е сигурно все още.
За капитанската битка бях отписала Николетка, но сега като видях промото... Дано само не е Пекин победителя

Според мене Шопа ще се върне , ще му направят вливания ще му бият една две инжекции и ще иска да се върне но няма да е същия на арената и може да е за кратко връщането му. А за капитанската за мене победител си е Калин , а Николета първа ще падне

# 221
Лафът на вечерта е на Николета, която несъмнено е жената мечта Heart
Цитат
Когато съм с мъж съм свикнала да си изключвам мозъка и просто да го слушам каквото ми казва това да правя
JoyJoyJoy

Тя си беше жена мечта от преди това. Това изказване е даже повече негативно и неприятно за мъжа.

# 222
  • Някъде там...
Не вярвам Шопа да отпадне така нелепо. Ще го закрепят. Не го харесвам, но не заслужава такъв край.
Сигурна бях, че ще дадат изометрия на капитанската. Не го виждам Калин тук да успее. Тежък, висок, тук жените са с предимство.
Иван е жалък. Гордиенко продължава да наглее. А аз утре ще стискам палци на Чикагото.
Лошото е, че който влезе в племената, изпраща друг играч на блатото. Иска ми се при сините това да е Алекс, но се опасявам, че ще е Наталия.

# 223
  • София
В wikipedia вече са обявили Шопа като отпаднал, но все пак това не е гаранция за пълна достоверност (макар че тази година още не са правили магарии по тази страница).
А за капитанската, мислех си че ще има крадене на булка, обаче не познах и ще им се размине. Все пак и аз мисля че Калин ще бие, д-р Шанхай - втора и Николче трета.

Тя си беше жена мечта от преди това. Това изказване е даже повече негативно и неприятно за мъжа.
Особено когато сарказма му убягва Joy

# 224
  • София
И аз съм така - радвам се, че се махат хора от тъпото блато, но ми омръзна да връщат други там. Докога тази въртележка?! Скучно е и само тормозите участниците и обърквате зрителите.

Защо са ги разделили мъже/жени утре, на мен ми се иска и Чикаго, и Дечо да се спасят.

Явно капитанската утре няма да е елиминация, язък за сложните схеми на Иван. Май ще го изстрелят следващата седмица.

Доволна съм от класирането, време им беше на зелените да се поглезят. А в жълтите само двама-трима са ми симпатични, повечето са ми едни никакви, а една особа ми е много анти.

Общи условия

Активация на акаунт