💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 19 262
  • 480
  •   37
Отговори
# 225
Мене ми е изключително гадно за шопчето Disappointed Relieved

Може да има изглед на вид на ужасен, но всъщност освен, че е мега мъжкар.. има голямо и добро сърце. Много е силен, издържлив и корав. Не е пискльо.. не се маже с кремчета от охльови и най-важното не парадира толкова високомерно, колкото много други пикьовци. Момче на място, вярвам и че е честен и си държи на думата. Абе пич на 100%

Малко на майтап, ама и той има странни синьоперленикаквени очи, Е ДА малко по "зловещи" (заради грубоватото лице), но пак така ясно-кристални, подобаващи Калиновите

Кофти, явно някаква усложнена херния. Не са бъбреци, там болките са коренно различни.
И да му бият инжекции, да ще го успокоят, но предвид почти сигурни усложнения ако влезе в играта, едва ли лекар ще рискува да го парафира като годен за продължаване.

Е, майната му! Каквото -такова.

За мен беше по-силен и достоен от Калин..НО си трайках, за да не ме прокълнете до девееето колено ахахаха SatisfiedSatisfiedSatisfied Просто е в пъти по-мъжкар. Калин е малко рехав, по-сприхав, по се повърта, притеснява се, не е категоричен в нищо. Леко се изолира, не се сприятелява лесно, подхилква се постоянно....НО, ако бяха двамата заедно в битка, щях да викам за Калин, защото в крайна сметка наистина ми е по-симпатичен, навъпреки, че съм убеден кой е по-достойният от двамата Wink

# 226
На тая снимка малко ,като труп е излязъл

# 227
Очаквам победи за Д-р Пекин, Чикагото и Гизем.
Няма го Шопа. Но го няма и при Ваня в След игрите.
За мене победител Калин при капитаните Чикагото  ( отиващ зелен може би ) и  от жените бих казал Радостина може би пред Гизем заради пъзела накрая и ще отиде тя при сините , едва ли биха върнали веднага Чикагото при сините

Защо да не го върнат при сините? Та те са най-малобройни.
Защото само преди ден е отпаднал от това племе и едва ли веднага ще го върнат пак при тях при положение , че от продукцията видяха колко са силни и какви простотии трябваше да правят за да загубят битка за локация , затова според мене ще вкарат и двама един да запълни сините и Чикагото зелените , че са тотал щета и там

# 228
  • софия
Изпуснах серията днес, ще гледам на запис.
Хванах  накрая - блатните са разделени трасе - мъже, трасе - жени???!!!
Жива да не бях - можело значи!

Е това вече ще е нещо различно, най - накрая! Дано предвиждат за следващия сезон поне половината игри да са на подобен принцип.
Не да ми слагате за  "женски игри" скучните кръстове и делвички. Дайте на момичетата трасе и ги пуснете, само хабите амазонките вече седем сезона.
И с тъпите коалиции мъже/ жени натискате.

Има толкова много варианти за отборни битки на две трасета - мъжете едно, жените друго, после ги сменете - с по- леки тежести за жените.
И спрете да слагате жилеткш на момчетата.
Или само мъжете или жените играят за храна, предимство, удобства, абе толкова възможности има, ех, как се размечтах само....
А даже не знам дали правилно видях на  промото.... Joy

Отивам да наваксвам с епизода, че утре пак на запис.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 23:58 от freespirit

# 229
  • В Града на липите
Ако Дичо биеше Чикагото щяха да го вкарат при сините, но сега са измислили двойна битка, за да имат опция жена за там.
Видях я капитанската. Пак мъчения. Калин би трябвало да е добър на изометрия, но е доста по- тежък от двете капитанки. Изумена съм, че не са му сложили жилетка. Излагат се.

# 230

Може да има изглед на вид на ужасен, но всъщност освен, че е мега мъжкар.. има голямо и добро сърце. Много е силен, издържлив и корав. Не е пискльо.. не се маже с кремчета от охльови и най-важното не парадира толкова високомерно, колкото много други пикьовци. Момче на място, вярвам и че е честен и си държи на думата. Абе пич на 100%

Малко на майтап, ама и той има странни синьоперленикаквени очи, Е ДА малко по "зловещи" (заради грубоватото лице), но пак така ясно-кристални, подобаващи Калиновите

Кофти, явно някаква усложнена херния. Не са бъбреци, там болките са коренно различни.
И да му бият инжекции, да ще го успокоят, но предвид почти сигурни усложнения ако влезе в играта, едва ли лекар ще рискува да го парафира като годен за продължаване.

За мен беше по-силен и достоен от Калин..НО си трайках, за да не ме прокълнете до девееето колено ахахаха SatisfiedSatisfiedSatisfied Просто е в пъти по-мъжкар. Калин е малко рехав, по-сприхав, по се повърта, притеснява се, не е категоричен в нищо. Леко се изолира, не се сприятелява лесно, подхилква се постоянно....НО, ако бяха двамата заедно в битка, щях да викам за Калин, защото в крайна сметка наистина ми е по-симпатичен, навъпреки, че съм убеден кой е по-достойният от двамата Wink
Е, Калин си е още момче - Питър Пан. Прекрасник отвсякъде, ама пък Шопа си е мъж, та дрънка. И на мен ми е много мъчно за него. Аз го харесвах.

# 231
Страхотни Траян и Дино,не само на арената,но и извън нея.

# 232
  • София
Играта не беше лоша, даже ми хареса, но според мен и трите племена допуснаха грешки в стратегията.

Зелени - въпреки че победиха, много глупаво решение да сложат най-слабите звена от мъже и жени заедно, че и последни. Ок, искате два силни тандема и един по-слаб - слабите задължително са в средата. Евентуално първите да дръпнат, а третите да наваксат.

Сини - голяма грешка пъзелистът да минава трасето последен (правилно го отбеляза и Калин) - първи пост трябваше да са Алекс и Симона. Втора грешка - Лапунов, силно подозирам, че продиктувано от желание да не товари Наталия - се опита сам и излишно ги забави.
Иначе да отбележа - не харесвам Алекс, но очевидно, че на пъзели е много добър. На трасе - сам си го каза, ако той реши се раздава и ето за това и не го харесвам. Симона също е индивидуален играч, но момичето се раздава на макс винаги. Останалите от племето също.

Жълти - основна грешка, която не знам дали не е от нямане на избор - най-силният им мъж Томи - да остане за пъзел. Но, не, пак е грешка - трябваше да минава трасе. Другата грешка - Кристиан - съжалявам, но той беше виновен за грешките в тяхното преминаване - и с количката и куба и после на моста - всички останали минаха преди тях и слизаха мъжете да откачат варела, а той остави Александра да го направи???

Пъзела - грешка на Томи или по-добри умения на Алекс, не мога да кажа кое, но Томи определено имаше предимството да не е изморен, така че, да и той има вина.

Много ме е яд за Георги, но ако е сериозен проблем наистина по-добре да не си рискува здравето заради една игра.

Последно - бих се радвала на промяна при зелените и двете НЕкоалиции да се обединят.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 00:49 от gg__

# 233
  • На Изток от Рая
На Томи ми се струва, че не можеше да се нареди
Бъркаш. Това е пъзел 5 на 5, който за разлика от този 4 на 4, винаги има решение. Томи просто сбърка накрая стъпките, които се различават от последните стъпки на 4х4.

Прав си, пъзелът е решим, но се опитах до  чат gpt🙂 и според него пъзелът на жълтите е бил по-труден за решаване, т.е. с повече ходове от останалите. Например пъзелът на Феномените се решава с 66 хода, а на Завоевателите с 88. Ох, полудях и аз 😂

# 234
Дори и да го закрепят Шопа с инжекции, не мисля, че може да продължи. Като знаем какви тежести има по трасето, точно на едно минаване и ще е още по-зле.

# 235
Със спането на твърдо и ако настинеш дисковата херния се е показала. Как не им е неудобно за Шопа. Тези хора нямат страх от бога. На лечителите  да им бяха дали още десет щайги луканки, за да са сигурни , че ще отидат на резиденция. За толкова сезони не съм виждала толкова протеин. От хорски срам да имаше кренвирши , а то само филета и щафети шпеков салам. Това не е захлебване с двадесет килограма луканка. Освен това е интересно да ни дадат пъзела на всички едновременно. Но , това само ми затвърждава, че и това манипулират. В пета седмица да няма един отпаднал. Само връщането на Елвиса беше по-гадно скроено. Не знам тази жена Гордиенко ми е пълен ?????. Понякога е толкова слаба на трасе. Но, онзи ден се държа достойно. Само да Ви припомня Катя и импулсивния играч - майонезата. Сестра и на Катя учеше в Америка , всеки ден и носеха храна и тя отказваше. И двете бяха железни. А в сезона, когато Гридин спечели имаше една гимнастичка - дребна , как мъкнеше лодката и как я качваше , тази битка няма да я забравя никога. Много падна нивото, имаше много ум и стратегии в предните сезони . Всички помним Неделчо с плуването и пъзелите му .

# 236
Честита ни нова тема, благодаря на Diavolo и Soney за поредната доза труд. Да е хубава и приятна за гледане и обсъждане седмица Grinning
Основното сте изкоментирали и с повечето от казаното съм съгласна.
Не очаквах да е Шопа днес с проблемите, веднъж съм прищипвала нерв по нелеп начин и ме боля дни наред, та не съм оптимист особено ако е сериозен проблем. Наистина болкоуспокояващо и противовъзпалително лекарство ще облекчи, но да се товари не ми изглежда никак препоръчително. Жалко наистина, защото колкото и да не ми допадаше социалната му игра, на арената е от най- силните играчи, не заслужава да излезе така.
От териториалното разпределение съм доволна, жълтите не бяха ходили на изолатор, та явно им беше ред, на феномените много щеше да им дойде минус двама играчи и изолатор за капак.
Иван толкова се изложи, че просто нямаше как да не съм доволна как го наковаха пред строя преди началото на битката. Когато и да си иде ще е късно.
За утре не съм толкова скептична за Калин, защото и кръста не изглежда много мъжка битка, а не знам до сега жена печелила ли го е изобщо, аз нямам спомен. Лично аз, мисля че Николета там ще падне първа.
За блатната битка явно са хапвали справедливост за закуска, та да разделят мъжете от жените, вместо усложливо да нахлузят на Чикагото и Дечо жилетките.
Стискам палци на Чикаго и Гизем за излизането.

# 237
На тая снимка малко ,като труп е излязъл

Така де.. ахаха Предпочетох някаква трагедия да е, за да смиля дамите някак, да го помнят като "падналия войн" отколкото като студенокръвният стрелец, който със смразяващият си и непоколебим поглед неминуемо ще отклони вниманието от положителните му качества SatisfiedSatisfied

Иначе, сиг има други шотове конкретно за очите ако да коментираме Simple Smile

Скрит текст:

Е, Калин си е още момче - Питър Пан. Прекрасник отвсякъде, ама пък Шопа си е мъж, та дрънка. И на мен ми е много мъчно за него. Аз го харесвах.

Еми.. един остана значи, да видим Simple Smile Smiling Imp
Макар, че Ръждето ако Случайно го пребори, няма да имам нищо против, ама изобщо Simple Smile Heartpulse Innocent

# 238
  • София
Ех, за Шопа ми е много гадно, утре ще разберем как е, надявам се да е по-добре, харесвах го и това би било нелепо отпадане 😕                                                   
    Стискам палци на Чикагото и Гизи да излязат от блатото, след това фаворит ми е Дечо
.                                   

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 10:03 от Moderator1

# 239
  • София
А, да, за Иван пропуснах - абсолютен страхливец се показа днес, обаче това за мен е грешка на продукцията - хайде ясно - скръндзи са, няма да вложат пари в нови елементи кой знае колко, както и за пъзели - но спокойно могат да променят реда на нещата във всеки сезон. Особено за капитанските битки - могат да върнат писмата с подсказки какво ще представлява битката горе долу (сезон 1), може да вкарат правило да не може един човек да е капитан 2 поредни пъти или да е задължителнода има редуване по пол - жена, мъж.
Също може в един сезон да е елиминационна капитанска 3та битка, в следващ още 1ва. И подобни. Така няма как някой участник да "наизустява" нещата.

Като цяло обаче - Иван си се показа като страхлив. Не е чак на ниво Кралев, но доста го доближава - много се готвил, всичко наизустил - но реално с нищо не изпъква, все губи и все се оправдава и скатава.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 01:37 от gg__

Общи условия

Активация на акаунт