💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 30 220
  • 673
  •   66
Отговори
# 405
  • София
Дано върнат Чикагото при сините..Наталия ще откачи, оттук я виждам как ще му се метне на врата.

О, Гордиенко удари камбаната, оле!

# 406
Я па това Гордито каква пъргавелка е станала на блатото. Там да си седи, добре й се отразява.

# 407
Пък не дай си боже Симона да попаднеше в сборен отбор на форума

За Калин:
"Аз знам, аз вярвам че си права
когато съгрешиш дори"
(Към Партията)
Е, айде сега. Повечето хора тука я харесваме Ръждито. Даже на Калин сме готови да му я дадем! Satisfied
Представи си!

Ама изпада в черни настроения много бързо.
Ами хич не личи, Калин се провали, Ръждето виновна, ужасна, тосична, кисела, трябва да е щастлива че диша същия въздух, вероятно и в тоя смисъл е готовността да му бъде дадена

# 408
Радостина по-добра от Дечо с чука

# 409
  • В Града на липите
Дано върнат Чикагото при сините..Наталия ще откачи, оттук я виждам как ще му се метне на врата.

Според мен няма начин да им върнат Чикагото.
Тази вечер сценаристите са гадни, но много ми се иска да не позная.

# 410
Доста засмяна е Гордито в синхроните, явно си е била. Сега ще ги разделят с Чикагото. Тя ще се върне при сините, докато него ще го пратят при зелените най-вероятно.

# 411
  • София
Я, как хубаво си минава Гордиенко стената. Върнете се в миналата тема: не знам дали не бях единствената, която каза, че нейното Не-минаване беше абсолютна актьорска игра!

# 412
Чикагото ще вика за Горди Simple Smile ЖДНБ

# 413
  • София

Според мен няма начин да им върнат Чикагото.
Тази вечер сценаристите са гадни, но много ми се иска да не позная.
Така е, но пък те са най-малко..5 човека са

# 414
Пък не дай си боже Симона да попаднеше в сборен отбор на форума

За Калин:
"Аз знам, аз вярвам че си права
когато съгрешиш дори"
(Към Партията)
Е, айде сега. Повечето хора тука я харесваме Ръждито. Даже на Калин сме готови да му я дадем! Satisfied
Представи си!

Ама изпада в черни настроения много бързо.
Ами хич не личи, Калин се провали, Ръждето виновна, ужасна, тосична, кисела, трябва да е щастлива че диша същия въздух, вероятно и в тоя смисъл е готовността да му бъде дадена
Пристрастен си! Wink

# 415
Падам - тези саби вместо да намалят размера си, те значително са пораснали. 😳
Още се чудя къде ги беше скрила при завръщането
писах вече, че са сгъваеми и влизат във всякакви отверствия! Малко гадно звучи, ама как се прибираш с тия боздугани по бански, криеш ги примерно по храсти, ма КЪК ги прибиргаш у багажа, без да те видят!? Влаачиш си багажа у храсталака????

# 416
Май ще излезе вярна теорията на една от потребителките, която каза, че Гордиенко нарочно пада от стената. Няма как да не можеш един път, пък сега гладна и с такава лекота. Това не го вярвам

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 21:48 от wiwala75

# 417
Няма да ги върнат,Павката каза,независимо в кое племе отиде.А,те се борят,да се върнат двамата.

# 418
Представяте ли си Горди да спечели и да върне на блатото Ръждавичка?!!! Е тогава мъжете в темата ще зареват, като Карпатски мечки.

# 419
Много ме кефи отборния дух на Чикагото, как окуражава Горди. За представянето и си спомням, че в предишните сезони е имало такива участници - по-слаби в отборните битки и по-успешни, когато се бият за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт