💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 34 281
  • 736
  •   141
Отговори
# 645
Много се забавлявах с тези закуски за зелените силни мъже още от миналия епизод! Тези силни жени като се налага и готвят, и баници месят...а сините очички на Дино светят ли, светят!  Joy  Ръждавичка имам чувството, че е отличничката на класа, и само победата й е в главата на всяка цена, затова така се вкисва някой като стъпи на криво,а тя само и винаги е безгрешна, ужасно ми е горделива...мисля, че това отличава и затова се радваме толкова на Лапунов, Калин, Момчи - точно това благородство да приемаш грешките на другите и да не им натякваш...и това не е свързано с младостта, а го имаш или нямаш....Heart

# 646
Скрит текст:
Ръждавичка машина.Смея да твърдя най силната жена за всички сезони.
Носят се слухове, че напролет това твърдение може да бъде проверено на практика Joy
Съмнявам се да се разбере. 😊 Не защото няма да има женски Турнири, а защото не всички най-силни жени от сезоните ще участват в тях. Ванчето с тая ръка, която два пъти я троши, хич не я виждам на арената...

# 647
Всичко сте казали за моята приятелка Ръждето Joy Силна на терен, тотал щета като човек. Ми то и Императора беше такъв... Това, че е жена я спасява да бъде овиквана един ден от публиката на някое състезание... Това, че е млада, че е зодия риби примерно и че гори за играта, хич я оправдава да мрънка нон стоп и да злобее. Има играчи, дето си горят в играта и се държат нормално. Особено грозно впечатление ми направи отношенито към Гизем и Лапунов. Какво се бил навъртал покрай нея, много мил бил. Ами да, Гизем пръска лъчезарност и доброта в първата секунда. Ръждето е като енергиен вампир.

# 648
  • някъде другаде
За мен Ръждавичка е най - силната жена за сезона. Иван и Александра да си ходят.

# 649
Докато гледах епизода снощи си напомнях да не забравя тази сутрин да напиша благодарност към всички тези млади и не съвсем млади хора, които са решиле да се включат в това шоу и да ме забавляват в хладните есенни дни. Наистина- благодаря на всички за доставената емоция! Бъдете здрави! Всички си имаме характери и особености, но вие сте ни предоставили съдбата си да ви съдим за всяко трепване и намигане в продължение на    4 месеца.

# 650
... видях и Мирослав как вкара топката без да отскача с люлката, просто притича към коша и хвърли Grinning Ама Павката като спи, кой виновен.
Поредно ...гъвкаво... решение за този топ играч!

# 651
  • Sofia
И за мен Ръждавичка е най-силната и комплексна жена този сезон, втора по сила е Николета, от която съм приятно изненадана, не го очаквах. Стюардеса, а слага в малкия си джоб всякакви спортистки, бикини фитнеси, балеринки и сие. Една Сапунджиева, която видимо изглежда супер натренирана, бледнее на фона на тези двете. Разбирам сълзите на Ръждичката - амбициозна, гори в играта, иска да е винаги първа, не понася загубата, силна е, можеща е - разбираемо, поне за мен. Харесвам я.

# 652
Супер си е Ръждавичка, но противно на нея смятам, че мобилизиращите приказки на Алекс са доста полезни за някои от играчите. Може би за нея специално - не, но други играчи се успокояват, когато някой ги напътства стъпка по стъпка и ги успокоява постоянно. Според мен специално снощи Алекс беше полезен в това отношение.
Хората имаме различни социални роли в този живот и макар, че някои са с особено големи заслуги към групата, другите не са задължително излишни. Дори и малките им заслугички могат да имат особена стойност в конкретен момент.

# 653
Гизем към Симона:
- Ти си ревлата

Дино:
- Тадададаааа!  Напрежението се реже с нож!
Пекин:
-Иван определено има симптоматика на тревожен човек.

Иван легнал в спалнята и си говори - ма той не е ли  сам в стая?

Симона за Гизем:
- Виждам руса коса, отпуснати ръце и си казвам - не!

Павката:
- Ето го и Калин - няма какво да гледам, това ще е успешен пост.
Ама ние има какво да гледаме!!! Алоу монтажа! Издишате!

Миро разказа за страховете на Ники на варелите, преди да са се случили.
Егати монтажа!
Откога стана позволено горе на варелите да ти подават ръчичка?

Веслото на Симона беше тотално сбъркано (перата на 180 градуса едно спрямо друго)

Симона:
- Алекс е като един анимационен герой, имам чувството, че никой не го слуша, браво за което.

Павката:
- Погледнете повече от два метра е разстоянието горе, Калин трябва да направи 2 метра крачка!
Ай посмали манго.   

Феномените за лечителите:
- Заради Чикагото никой не се извика!
- Чикагото ги е обработил!

Деси за Чикагото:
- Ало от Стара Загора, чакай малко!

# 654
Плюйте пак по Симона, мъкнете половината племе, вършете всеки път работата на трима и бъдете вечно позитивни, усмихнати
Айде, айде, никой не я е карал да влиза в Игрите. Сега ще си я коментираме, както искаме.

И по повод на другия ти коментар към съфорумка (срещу правилата на форума, впрочем) - предполагам, че ти догодина едва ли ще пишеш, защото специално тази година се включваш да хвалиш Ръждата. 😏

# 655
  • Sofia
"Деси за Чикагото:
- Ало от Стара Загора, чакай малко"!

Де е Стара Загора, де е Лясковец! 😂 Нерде Стамбул, нерде Ямбол..

# 656
  • София
Ръждавичка е поредният силен участник, който си мисли, че Игрите се печелят само с умения на терена. Ще видим довечера докъде ще стигне. И дали ще разбере, че дори и най-добрите индивидуални спортисти не биха стигнали до никъде, без големи и силни екипи около тях.

# 657
Ръждавичка е изключително негативен и токсичен човек за съжителство. То ти секва всеки ентусиазъм и порив на добро настроение. И Калин не може да го неутрализира. Хубаво - разбрахме, че тя е велика и всичко може, а другите не са и на нивото, обаче малко по ведро да го дава и не само да натяква на всички.

# 658
А, по повод Питър Пан със сините очи- понеже много го хранеха някои, че хич не го бива във футболните умения- ето как си вкара топката хандбалски отведнъж! (Поне монтажът така го показа Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 659
Извън темата с Ръждавичка, искам да кажа, че вчера началото на епизода ми беше една от най-добрите сцени за 7 сезона. Два пъти го гледах. Такъв смях с Дино и Чикаго.
Нареждам това до съвета с Неделчо и жените, които са му замотали главата, съвета с Ники и Катя и тенджерата,  Ники на елиминации с Катя, когато се тръшна на земята, Мани се връща от племе в племе и Стоян я бута по стената. Не помня много детайли в игрите, но тези са се запечатали трайно.

Между другото,  мъжът ми, който не гледа игрите, я хване 10 мин покрай мен,  вчера влиза и вика: "Е**** тия цяла седмица са на  тия варели."

Общи условия

Активация на акаунт