Черен петък 2025

• 124 999
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 735
Къде има изгодни степери?

# 736
За тези които използват дезодорантите на Мичъм, дори и миналата година не са били на тази цена
https://www.emag.bg/dezodorant-sprej-protiv-izpotjavane-za-zheni … tuqu0HPugKURD1nNZ

# 737
Нямам думи (и за Емаг, и за Технополис, и за Техномаркет), не знам защо изобщо се вълнувам и ровя предварително, сравнявам, запазвам, а после хубавите марки и модели ги няма в офертите, представете си, че само 1 от всички продукти в любими в Емаг е изобщо в Черния петък и е намален с 100 лв (при цена над 1000 лв), то такива промоции имат целогодишно всички. Чак съм изненадан, че в Техномаркет поне на Бош готварската печката е в предложенията и е намалена, пак със 100 лв, но поне е реално намаление. Сложили ми Беко и подобни, някакви залъгалки, а тази година си имах списък, може би съм толкова разочарован, защото такъв списък имах в първите Черни петъци на Емаг и тогава имаше наистина големи намаления. За тиганите и душ геловете по 10 бройки пък дори не ми се коментира, едно и също всяка година.

# 738
  • Хасково
Препоръчайте, моля, качествен и изгоден блендер.

# 739
Препоръчайте, моля, качествен и изгоден блендер.

Ninja  от амазон.де

# 740
ВСИЧКО СИ ПОРЪЧАХ ОТ Е МАГ- 2 броя за палачинки, но оребрения в поръчката ми бе на 76 лв вместо 24 и го отказах разбира се, иначе телевизор, кафеавтомат , хлебопекарна на тефал, в сайта им на черен петък е 330 , а вемаг я взех за 219
И аз имах същия тиган в Любими. Получава се следното - Емаг пускат малко бройки на цена за Черен петък, а в същото време друг магазин в платформата си го предлага на редовна цена. Като се изчерпат Емаг бройките, дава наличностите на другия магазин и затова става тази промяна в цената.
Един лаптоп бях маркирала и тъй като не го предлага друг; почна да си изписва “не е наличен”.

# 741
  • Стара Загора
Lego цветята взех за подарък от emag, олио на Uriage за 20лв , лаваца за 25 лв кг. Давидов кафето, което бях набелязала се изчерпа докато си прегледам кошницата.
След обяд ще мина през Технополис за безжична прахосмукачка. Миналата година не я сварих налична вероятно и сега няма ама Simple Smile ще пробвам

# 742
Имам една лего орхидея в повече..

Емаг миналата година за пръв и единствен път ползвах за кафе капсули за неспресо, дойдоха в неизползваем вид, намачкани. Върнах и се отписах, поисках да ми изтрият профила и данните. За да не си помислям някога отново да ги пробвам.

# 743
# 744
# 745
По-скоро не. Тъй като пише поръчай сега ... и т.н.

# 746
  • Пловдив
Има ли проблеми с мобилен телефон закупен от Емаг?
Няколко телефона имаме закупени от Емаг, не сме имали проблеми.

Отчетох се и аз с кафе и козметика пак от там, доволна съм.

# 747
Лелеее, какви са тези цени в емаг. В Амазон са по-ниски дори без намаление. Не, мерси, ще си чакам там.

# 748
Бях си направила списък с електроуреди, но за съжаление моделите или нямат никакво намаление, или са скрити Sad

# 749
Здравейте, идвам за помощ. Мъжа ми е маняк на тема кафе. Та търся портативна кафемашина, която да си загрява водата. Много харесах wacaco, но за съжаление са без ток и батерии. Бих искала и да имат гаранция

Общи условия

Активация на акаунт