💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 10 217
  • 519
  •   1
Отговори
# 510
Фрезия, може и да си вземете само със звук без видео, тогава няма какво толкова да има интерес някой, а и няма да млже да се хакне.

Преди мн години имаше серия на отместопрестъплението свързано с кибер атаки. И имаше случай дето едно дете някой му говореше от тая ми ти камера и му казваше какво да прави. Съответно детето беше с психически травми и тн. сиг е било преди 10-15г обаче още го помня и изтръпвам при мисълта.
По случая с камерите - само да вметна, че съм чувала слухове, че по airbnb-та също може да има и да лъснеш в някой сайт как правиш секс с мъжа си на почивка или как се къпеш…

# 511
Лина, разбирам те! Когато бях бременна с първото ни дете, вървеше реклама на български сериал, дето бебе било разменено в родилният дом. 🙄 Познай, дали не сменях канала, всеки път, когато тръгнеше реклама на подобна гадория! Никога, никога, този филм не е гледан от никой от нас! Това беше през 2016г.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 14:15 от КремонаЛиза

# 512
Фрезия, може и да си вземете само със звук без видео, тогава няма какво толкова да има интерес някой, а и няма да млже да се хакне.

Преди мн години имаше серия на отместопрестъплението свързано с кибер атаки. И имаше случай дето едно дете някой му говореше от тая ми ти камера и му казваше какво да прави. Съответно детето беше с психически травми и тн. сиг е било преди 10-15г обаче още го помня и изтръпвам при мисълта.
По случая с камерите - само да вметна, че съм чувала слухове, че по airbnb-та също може да има и да лъснеш в някой сайт как правиш секс с мъжа си на почивка или как се къпеш…

Аз това и за хотели съм го чувала… та изроди навсякъде.

# 513
Кремона, моя близка роди в същи ден в същата болница в Сф като онези разменените деца преди няколко години деца в Бг. Преди 3,5г беше. Какъв страх брахме след това и ние. Но за щастие нашето дете се роди с голямо родилно петно на носа и освен за номера на ръката и това си следях😅

В ХБО МАКС сега има филм, който разказва за това как през 80те и 90те са взимали деца от родилното и са ги продавали, а на родителите са казвали, че са починали. Наскоро се е разбрало в колко голям размер е била тази измама. Едни близначки се намират след като едната участва в реалити и просто ясно се вижда, че момичетата си приличат 1:1… абе мн емоционално, може да се види в ХБО

# 514
Да, добавила съм го в любими да го изгледам. Ужасно е това.
 Дъщеря ми е свалила главата на баща си и нямам съмнение. По-скоро бих се замислила аз дали съм майката 😂

# 515
Как се казва този филм, момичета? 🙂
Може и на лично, но когато някой напише това, и го направи, се чувствам изпуснала нещо. 😁 Таа.... ако искате и тук пишете, за да нямат и останалите това усещане на празнота 😃

# 516
Значииии, идвам да се оплача. Моята госпожица много ме нервира. Мисля, че е в някакъв скок пак. Не иска в количката, не иска да върви, само да я нося. Направо ми разказва играта. Освен това, досега си мислех, че е drama queen, но последните дни направо е нетърпима. Реве за всичко, което не става по гайдата й или не става веднага. Ама наддава вой и рони крокодилски сълзи. Баща й супер много ме изнервя и той... Все като закрещи си мисли, че е станало нещо лошо, а тя просто се дере за поредната глупост.

# 517
И моето кукле прави така. Отврат време е да сме вкъщи. Мълча и стискам зъби. Гледам да сме навън. Кофти период е. От първото ми дете зная, че към 1.8, 1.9г. става нещо доста различно от иначе сладкото, мило бебенце. 🤪 продължава според характера на бебето и кармата на майката 😂 при мен - дълго! 😂🤣😂😅🤣🤣😂😅🤣😂

# 518
И моето започна да раздава фасони ако сме само двете. Хваща ме за краката и казва гуши мама. Ама е объркало влака, аз повече деца не нося. Смятах да си я бутам с количката до училище ама тя като казва, че иска да ходи, ще ходи 😂
Като съм с двете деца сякаш се усеща, че няма смисъл и да опитва 😂😂

# 519
Ето този трябва да е филма.

Общи условия

Активация на акаунт