Връзка с 16 годишно момиче

• 13 631
  • 370
  •   1
Отговори
# 120
Не всички учат висше, явно си допадат в намеренията за момента. Да се  вживяват, колкото по-скоро са заедно, да се  пърдят , толкова по-скоро ще изчезнат илюзиите на младостта. Има терен, даже да им плащат  разходите е полезно да се видят  насаме с проблемите на живота.  Нищо няма да помогне повече.
 Малката булка ако  запази връзката , защото тя ще  е първата недоволна, нека  продължат , даже за цял живот заедно ,рядко е , но се случва. И единствено условие  е да не висят  за всичко върху родителите ,да се справят сами.

# 121
  • France
Да, вярно е, че България е на първите места в Европа по млади, които нито учат, нито работят. Ако няма амбиции за следване (което разбирам), няма ли да учи занаят? Ясно, че на тази възраст се хвърчи в облаците, но яденето е с пари. А секса няма какво да го коментирам. Той най малко ме притеснява

# 122
  • София
Дъщеря ми е на 16 без няколко месеца. Няма никакъв шанс да я пусна да пътува в друг град, само защото нагонът на 18 годишен младеж се е активизирал.

Причините са следните:
1. Дъщеря ми не е толкова отчаяна за внимание, че да ходи на крака. Този влюбен младеж, нали уж е кавалер, що не пътува той? Освен това е пълнолетен, мъж е, което минимизира рисковете в някаква степен и е кавалерско и той да е загрижен за любовта си.
2. 10 клас е важна година, имат и НВО. Ако е 11 - ОК, минало е, но почва подготовката по профилиращите предмети, сега е моментът да обърне внимание на бъдещето си. С което, не казвам, че 16-ет годишните трябва да потискат емоциите си, ама ако са ѝ толкова важни - не е единственото момче на Земята.
3. А ако забременее? Всички контри са в нея, младежът като нищо ще каже, че не е готов, щедро ще предложи да идат заедно на лекар и да запишат час за аборт. Ама неговото тяло си е ОК, след аборта - следващата, а тя може и цял живот да няма деца.

Ванвал, правилно имаш притеснения. И правилно си решила да откажеш, според мен. Синът ти, който сигурна съм е прекрасен млад мъж, трябва да разбере, че свободите и правата идват в момента, в който човек може сам да си ги позволи.

# 123
Не  е без последици една бременност и за мъжа, запазва детето, издръжка и връзка за цел живот. Ако е отговорен се жени - работи да осигури  детето  и жената  до   израстване - ясла минимум сам,  а този поне  търси работа ,че ако е на 16-17 и учи , жална им малка на родителите. Сдобиват се с бебе  и  две "бебета" с него за издръжка. Ако не им е проблем  е чудесно.

# 124
Малката булка ако  запази връзката , защото тя ще  е първата недоволна...

Не се знае. Може тя да натиска да ходи при него, може да не ѝ се учи, може да се чуди как да се отърве от родителите си (или те от нея)... Всичко може.
Имам няколко такива примера пред очите си. Само едното момиче баща ѝ я издирваше и прибираше с полиция от домовете на момчетата, при които бягаше, другите родители отказаха да си приберат обратно дъщерите. Едните го раздаваха принципни, на другите не им пукаше и даже се радваха, че са се отървали от грижите.

# 125
 И това го има, виц има , да нагостим зетя, синът да изкарва боклука от двора ,щото зетят изкарал големия боклук.  Не ме бива да преразказвам вицове ,то го знаете де.
 Ако си мисли младежът, че ще ходи по три дни при зареден хладилник  по любов, мама после да почисти и пак зареди, плати и ще се връща да се наяде  и наспи при мама другите дни - да спре да го мисли. Това е такъв автогол за всички.

# 126
И тези срещи в апартамента чат пат, и на селото са достатъчни засега. Трите дена постоянно, отива към малката булка и почти семейно положение. Ако нещата продължат стабилно и сериозно във времето, може да се помисли за нещо повече.

# 127
Това, че ти още тогава си се чувствал като Принцес слаш награда, не значи, че това е нормалното дори на тази възраст и че майките не трябва да си възпитават момичетата да не търчат след момчета, да бият път само за да ги потаковат, щото материалът е навсякъде за всички. Особено подрастващи... От сега се коват.
Тва хубаво, но тук не пита майката на момичето, а на момчето, което кво трябва да направи, да я разкара ли?
Очевидно момичето е влюбено, момчето не знам, но не мисля, че има намерение да злоупотребява. Освен това вече е ходил няколко пъти, явно тя не иска да го разкарва само него, нямат подходящ терен при нея, и натаковането определено е доста желано и от нея. Нищо не пречи да си прекарат няколко дни заедно вместо да им създават пречки, което пак няма да ги спре, даже надуването на корема е по вероятно когато се крият и не вземат предпазни мерки

# 128
Не бих осигурявала терен за секс. Би говорила сериозно със сина си и би му обяснила възможните доста тежки последствия от такава връзка. Оттам нататък ще го оставя да си блъска главата, защото насила можеш да вземеш, но не можеш да дадеш.

Бих се разочаровала и от него заради глупавото му поведение и от себе си, защото явно не съм успяла да го възпитам адекватно.

# 129
Нищо не пречи да си прекарат няколко дни заедно вместо да им създават пречки, което пак няма да ги спре, даже надуването на корема е по вероятно когато се крият и не вземат предпазни мерки.
Ти разрешавай на твоя син да си води не една, ами две, ако иска. Повечето тук казахме защо сме против такава вързка, не само от гледна точка на последствията, ами и самите изживявания. Не е голяма трагедия да изчакат известно време, да помъдреят, да се потрудят за собствено жилище, да видят дали ще я бъде връзката и тогава да прекарват с дни зедно.
Такива секс уикенди на гърба на мама тате са риск за всички участващи.

# 130
Не бих осигурявала терен .

Бих се разочаровала и от него заради глупавото му поведение и от себе си, защото явно не съм успяла да го възпитам адекватно.

Това е факт, но не променя ситуацията.Влюбен е и това е. Каквото и колкото да му говоря се връщаме в изходна позиция.

# 131
Не бих осигурявала терен .

Това е факт, но не променя ситуацията.Влюбен е и това е. Каквото и колкото да му говоря се връщаме в изходна позиция.
Ами просто не поемайте тези разходи. Той надали може сам да плати горивото, храната, сметките за уикендите. То е смешно дори родителите да му плащат секс уикенди. А за родителите на момичето явно изобщо не ги е грижа.

# 132
Таткото да си поговори с него по мъжки. (Поне при нас винаги има резултат.)

# 133
Те така като са по-дълго заедно е много висок шанса наистина да видят, че не всичко е цветя и рози. И съвместното съжителство, време заедно носи и досадни неща. И отношенията може сами да се разсъхнат или омръзнат.
Поставете условия на сина си – щом иска девойката да идва, по време на нейното пребиваване да поеме част от разходите, да сготвят те поне 2 вечери, такива неща.
Съжителството като възрастни не е свързано само с възможността за джиджи-биджи, а и с отговорности по бита.
Но, ако се опитвате да го пречупвате и да сте му напреки, по-скоро той ще иска по-силно и ще се крият или ходят, където намерят. Вероятността да забременее момето така става още по-висока.
Но интересно е родителите на девойката как са ок с такава схема, че и в друг град.
Не казвате какво казват нейните родители? Говорихте ли с тях или аз съм изпуснала.

# 134
BasilA, хахаха, вярно ли на случайни места по-лесно се забременява, отколкото в домашния уют Simple Smile Какви още хитове ще прочетем тук?

Общи условия

Активация на акаунт