Връзка с 16 годишно момиче

• 13 628
  • 370
  •   1
Отговори
# 240

Големи драми, че 16 годишната прави секс, баси, аз като знам за какво ставаше въпрос на времето, тукашните бг мами хептен ще се шокират все едно не са били същите тинейджърки преди 20-30 години

Те всички са се пазили до брака. Не те е срам, какви предположения изказваш!

# 241
И изобщо, хайде либералните да отгледат поне по едно дете, да му осигурят самостоятелно жилище и да му покриват всички разходи, защото е много важно да си изживее любовта сега и веднага, пък бъдещето... Какво да го мислим бъдещето, щом си има тати да носи и мама да меси.

Най обичам когато хора без опит излизат с изречението "Ако си си възпитал детето както трябва, то ще/няма да направи едикакво си" Simple Smile
+100 Hands Plus1

И другият довод - вие не сте ли били на 18, не помните ли какво е било Smiley
Ами били сме, и помним, и деца имаме, и те са били, и това помним, даже относително скоро е било Smiley
Но нито правилата и  границите са ни развалили взаимоотношенията, нито сексът е бил мираж.
Просто има време, място и начин за всичко. Много неща от живота, ако не се изживеят адекватно, а се прескачат етапи и се поднасят на тепсия, престават да са ценност. И после "Що така стана..."

На пейка и по храсти не съм се "плющяла". Не знам за какви порядки и отношения говорите, и къде сте расли. По мое време по пейки и храсти се свираха само момичетата с прякор "... Общата", за една бърза тутурутка. А преди няколко години една двойка беше правила секс в близкия парк и ги разнасят и досега. Та не ще да е нещо често срещано и обичайно.

# 242
@rf22 спри да изопачаваш думите от всеки един пост.
Всички повториха многократно, че НЯМА драма че 16 годишна прави секс, вкл. и авторката каза, че няма нищо против момичето. Проблема е че момчето няма никакви отговорности, очевидно го издържат родителите му, иска да му осигуряват и жилище до което да пътува въпросната приятелка, което пак не е окей.
Нека се хване на работа, малко отговорности и задачи няма да му дойдат зле.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 12:15 от MissBabyJane

# 243
Извън определена маргинална прослойка никога не е било норма подобно поведение - за старт на връзката си 16 годишните да живеят по половин месец при гаджета под одобрителния поглед на родителите. Такъв бит винаги е бил аномалия, в бъдеще също ще бъде. И няма нищо общо с нормалните връзки между тинейджъри.

# 244
Той училище ли е напуснал, че не учи?

# 245
Извън определена маргинална прослойка никога не е било норма подобно поведение - за старт на връзката си 16 годишните да живеят по половин месец при гаджета под одобрителния поглед на родителите. Такъв бит винаги е бил аномалия, в бъдеще също ще бъде. И няма нищо общо с нормалните връзки между тинейджъри.

А къде е нормално да правят секс "нормалните тийнейджъри"?
Сигурно ще ти е много приятно да ги чуваш как пъшкат в съседната стая, докато ти си гледаш сериала?
Представи си, че няма да им е приятно да го правят в присъствието на родителите.
А защо и да го правят като имат терен?

# 246
Той училище ли е напуснал, че не учи?

Авторката писа, че е завършил вече. Той е на 18г.

# 247
Simple Smile Ариел, ти няма откъде да знаеш, но пропускането на учебни дни всяка седмица заради перспективата да докопаш мъж с апартамент в града, никога не е било нормално за 16 годишните момичета.

Различни социални прослойки са това, добре е, че нямат допирателни. Дано и никога да нямат.

# 248

Големи драми, че 16 годишната прави секс, баси, аз като знам за какво ставаше въпрос на времето, тукашните бг мами хептен ще се шокират все едно не са били същите тинейджърки преди 20-30 години

Те всички са се пазили до брака. Не те е срам, какви предположения изказваш!

Ариел, кой от темата е искал да се 'пазят до брака' и подобни неща? Аз такова мнение не съм прочела до момента. Simple Smile

# 249
  • София
По стара форумна традиция авторката се загуби и ни остави да си вихрим въображението и епитетите.

# 250
В тая тема стана вече умопомрачително Simple Smile
Хлапетата искат просто да се плющят, тия ги пращат апартамент да си купуват

Много морални са станали всички.
Навремето и аз имах апартамент на разположение. Даже родителите ми бяха спокойни защото знаеха къде съм и не се чудеха, дали не го правим в храстите или в някоя кола.
Изумена съм от коментарите и то на жени (предполагам и майки).
Все едно никога не са били млади.
Ти не беше ли с родители, на които не им дреме? Как изведнъж осигурили апартамент, за да се плющиш?

# 251

Навремето и аз имах апартамент на разположение. Даже родителите ми бяха спокойни защото знаеха къде съм и не се чудеха, дали не го правим в храстите или в някоя кола.
Ти не беше ли с родители, на които не им дреме? Как изведнъж осигурили апартамент, за да се плющиш?

Да кажем, че стана случайно.Satisfied

# 252
Авторката спря да пише, защото си изчисти съвестта, като написа, че няма да дава достъп, за да и е мирна главата. Но още в първия пост е написала за тези три дни, като вероятно става дума да пътуват в петък и да се връщат в неделя, та не знам как се реши във форума, че момичето ще гууби от училище. Освен това, младежът екзалтирано е поискал "всяка седмица", но такъв график и за възрастни е изтощителен, ако имат вила , примерно.
Колкото до това, че трябвало младежът да работи, че да си изържа гаджето- пак ще напиша, той работа ще си намери, щом търси. И квартира ще си намери, че и ново гадже може да си намери. Но техните ще бъдат дистанцирани, защото в такъв момент са го игнорирали. И, както чета форума поне от десет години, повечето деца над 18 си ги издържаме, докато завършат висше, или поне в първите години. Някои и жилища им купуват. Някои им осигуряват. За да са самостоятелни и да се учат да се справят битово. Но кранчето не спира.
Много грозни коментари прочетох за момчето, но то тук по подразбиране всеки мъж е боклук. Щом не е твоето момче, другите са никаквици.

# 253

Да кажем, че стана случайно.Satisfied

Много интересно как - хем не им е дремeло, хем пък са били спокойни, че не се 'плющиш' по храстите или в кола.

# 254
За моите родители най-голямата им грижа и притеснение беше "да не взема да забременея".
Всичко останало беше второстепенно.
Да, не ми дадоха добро образование и имоти (апартамента, за който говоря беше под наем) ама поне не надух корема на 17.
Винаги можеше да е и по-зле.
Необразована, безимотна, че и с дете...

Общи условия

Активация на акаунт