Бързи здравословни въпроси и отговори – 54

• 8 350
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
На нас ни действат добре сиропите с ружа или мащерка, напрмер Бронхостоп. Навремето имаше едни български сиропи с ружа, доста евтини, които за съжаление вече ги няма на пазара, а действаха много добре на сина ми като беше малък.
Другия вариант е по-тежката артилерия с ефедринов хидрохлорид като например Бронхолитин. Но от него някои хора имат сърцебиене.
Флудитек и Ердомед са от една група - за отхрачване.

# 31
Вкъщи рядко се ползват сиропи, но винаги вземам Гринтус, нали се води и за суха и за влажна кашлица и винаги е помагал.

# 32
Здравейте, дали в момента върлува стомашен вирус, че от 3-4 дни нямам апетит и отвреме навреме усещам спазми в стомаха, а от днеска и разстройство имам ?

# 33
Има стомашен вирус и е доста гаден. В темата за боледуванията на децата се коментира, ама и големите не пропуска.
Относно сироп за влажна кашлица аз също съм пила флудитек и бях доволна. Без рецепта е, тогава ми го изписа ЛЛ.

# 34
Според мен в момента върлува някакъв хибриден вирус, поне във Варна.
Сина ми първокласник го донесе, имаше хрема и лека кашлица. Негова съученичка започна с тридневна температура, последвана от разстройство и повръщане.
Дъщеря ми на 6 месеца беше 3 дни с температура и сега е с разстройство.
Мъжа ми имаше два дни разстройство, а от снощи аз съм с ужасна температура, главоболие и болки в цялото тяло.
Родителите на съученичката също са като вкъщи - бащата само с разстройство, майката с температура.

# 35
благодаря за отговорите, явно и мен ме е хванал, но само разтройство, безапетитие и отвреме навреме спастични болки в стомаха

# 36
Някой с поставена диагноза " изтънена ретина"? Ако може да сподели какъв е пътя от тук нататък. Преди 2 дена поставиха тази диагноза на дъщеря ми и съм доста притеснена.

# 37
Здравейте. Отрицателен ли е теста? Виждате ли бледи втори черти на ковида и на грип тип А или си фантазирам.

# 38
Отрицателен е.

# 39
Здравейте. Предстои ми ЯМР на сакроилиячни стави. Притеснявам се, че имам вътрематочна спирала Cooper T. Някой правил ли е ЯМР със спирала? Разбира се, ще се консултирам и с лекаря в понеделник, днес изключих и се притесних когато се сетих. Благодаря.

# 40
Някой знае ли в София централата на Бодимед работи ли в събота?
Преди работеше, сега гугъл ми дава, че не, което е странно.
Чудя се сега къде да пусна хормони, ако Бодимед не работят.

# 41
Може да отидете в лаборатория Рамус в Дружба 1. Работи всеки ден и е денонощна.

# 42
Не е денонощна Рамус.
Скрит текст:
Вижте и на бул Йерусалим CityLab.
Скрит текст:

# 43
Благодаря ви. Оказа се, че работи Бодимед на Лайош Кошут. Объркала съм се, че централата е на Бузлуджа, а тя не работи.

# 44
Здравейте, дали в момента върлува стомашен вирус, че от 3-4 дни нямам апетит и отвреме навреме усещам спазми в стомаха, а от днеска и разстройство имам ?
А имаше и антибиотик за стомашно-чревните вирусни заболявания. Помни ли някой, как се казва?

Общи условия

Активация на акаунт