Бързи здравословни въпроси и отговори – 54

• 8 887
  • 302
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз също съм поръчвала от аптеки Ерудита, но трябваше да имам рецепта (става въпрос за крем за бактерии в носа). Много са учтиви и готови да помогнат.

# 301
Здравейте! Сина ми има много тежко акне. Ние сме от малък град и тук лекарите не могат да се справят. Ползвал е ЕПИ ДУО ФОРТЕ гел, керакнил ПП , Акне аут, Зинерит, Акне аут таблетки, салицилов спирт и др измивни и почистващи продукти. Бихте ли дали съвет или препоръчали дерматолог в София, който прави онлайн консултации? Благодаря.
дъщеря ми пи три месеца доксициклин по една таблетка всяка вечер, също вечер се мажеше с епидело гел, имаше голямо подобрение. Сега използва клиндавазин течност за мазане . Пак излизат единични пъпки но няма нищо общо с това което беше.

# 302
  • Бургас
Три месеца да пиеш антибиотик не е добра идея. Прецаква ти тотално чревната флора и после не можеш да я възстановиш с пробиотици, защото пробиотика има няколко щама, а в чревната флора са десетки. Отделно може да развиеш и някои хранителни непоносимости. Казвам го от личен опит. Имах тежко акне като бях на 20+ и съм изпила сумати антибиотици.

На свой ред да задам и аз въпрос. Някой от вас правил ли си е изследване на допамин и ако сте имали ниски нива какви са били симптомите ви?

Общи условия

Активация на акаунт