❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 7 644
  • 317
  •   2
Отговори
# 315
  • Sofia
Аз също ще съм секцио, със сигурност, но трябва да издържа поне до 34 гс. С баткото също бях секцио, доста пъти сменяхме датата, според мерките му, но на последния преглед тогава /беше в четвъртък/, докторът каза "Ела в събота да те резнем, че е по-спокойно и съм на смяна". И естествено, детето взе решението в свои ръце и тръгна да се ражда още същата вечер. С триста зора ме приеха в болницата с контракции и без разкритие, като проведохме спор с дежурната, че на мен разкритие не ми трябва, защото съм за секцио. В крайна сметка, детето се роди в петък, на 13-ти, реално само прецени, въпреки уговорки и планирания. Сега съм леко притеснена, да не изпадна в подобна ситуация, че този път са два броя и не ми се мисли за спешни движения.
Май май повечето от нас като чета ще финишираме тази година, важното е всички да са здрави, останалото са неща, които са преодолими.

# 316
Аз избрах по препоръка от околните next to me, като по-лесна опция за нощното кърмене (надявам се да ми се получат нещата с кърменето). И като цялото ми казаха, че бебетата примрънкват и издават звуци, при които не се събуждат, но ги проверяваш просто и пак се унасят, което ще накъса моя сън и май реших най-доброто за мен , че си е next to me.

# 317
Аз съм се спряла на тази https://www.ozone.bg/product/cangaroo-detska-koshara-once-upon-a-time-3-bezhova/
До моята страна на леглото има място точно като за нея и ще е долепена за спалнята, та искам не искам ще си е next to me. Изкуши ме повивалника (който няма да мога да ползвам върху кошарата, понеже няма да има как да се провра), страничния джоб за памперси и джунджурии и тънкото матраче, което мога да ползвам за постилане на пода или някъде другаде.

Общи условия

Активация на акаунт