❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 7 904
  • 327
  •   2
Отговори
# 315
  • Sofia
Аз също ще съм секцио, със сигурност, но трябва да издържа поне до 34 гс. С баткото също бях секцио, доста пъти сменяхме датата, според мерките му, но на последния преглед тогава /беше в четвъртък/, докторът каза "Ела в събота да те резнем, че е по-спокойно и съм на смяна". И естествено, детето взе решението в свои ръце и тръгна да се ражда още същата вечер. С триста зора ме приеха в болницата с контракции и без разкритие, като проведохме спор с дежурната, че на мен разкритие не ми трябва, защото съм за секцио. В крайна сметка, детето се роди в петък, на 13-ти, реално само прецени, въпреки уговорки и планирания. Сега съм леко притеснена, да не изпадна в подобна ситуация, че този път са два броя и не ми се мисли за спешни движения.
Май май повечето от нас като чета ще финишираме тази година, важното е всички да са здрави, останалото са неща, които са преодолими.

# 316
Аз избрах по препоръка от околните next to me, като по-лесна опция за нощното кърмене (надявам се да ми се получат нещата с кърменето). И като цялото ми казаха, че бебетата примрънкват и издават звуци, при които не се събуждат, но ги проверяваш просто и пак се унасят, което ще накъса моя сън и май реших най-доброто за мен , че си е next to me.

# 317
Аз съм се спряла на тази https://www.ozone.bg/product/cangaroo-detska-koshara-once-upon-a-time-3-bezhova/
До моята страна на леглото има място точно като за нея и ще е долепена за спалнята, та искам не искам ще си е next to me. Изкуши ме повивалника (който няма да мога да ползвам върху кошарата, понеже няма да има как да се провра), страничния джоб за памперси и джунджурии и тънкото матраче, което мога да ползвам за постилане на пода или някъде другаде.

# 318
Момичета, от няколко дни усещам болки в стомаха, като цяло линията хоризонтално под гърдите, като от натиск, което със сигурност е от матката, но няма никакво облекчение в каквато и поза да легна, да седна или да стоя права, будя се често нощем. Някой усеща ли такава тежест, притискане, болка и дискомфорт? Kroche, ти също си с две бебета, как е положението при теб? Така ли ще е до края, утре влизам в 30 г.с….
При мен също се очертава да се родят в тази година. АГ ме пита дали бих се пробвала нормално, но сякаш се бях настроила, че като са две ще е секцио. Ще говоря на следващия преглед по-подробно с нея. С д-р Калев коментирахме, че по един или друг начин раждането трябва да се случи в 37 г.с.

# 319
Аз съм се спряла на тази https://www.ozone.bg/product/cangaroo-detska-koshara-once-upon-a-time-3-bezhova/
До моята страна на леглото има място точно като за нея и ще е долепена за спалнята, та искам не искам ще си е next to me. Изкуши ме повивалника (който няма да мога да ползвам върху кошарата, понеже няма да има как да се провра), страничния джоб за памперси и джунджурии и тънкото матраче, което мога да ползвам за постилане на пода или някъде другаде.

Изглежда супер, има и хубави цветове. А страницата сваля ли и се?

# 320
За съжаление не, това е единствения минус и все още не съм я поръчала поради тази причина. Но реално наистина ще бъде долепена за леглото откъм моята страна и като че ли няма да е чак такъв проблем. А може и да се отвърта по някакъв начин, чувала съм, че и такива с не падаща преграда, бащите успяват да измислят как да я свалят. 😅

# 321
За съжаление не, това е единствения минус и все още не съм я поръчала поради тази причина. Но реално наистина ще бъде долепена за леглото откъм моята страна и като че ли няма да е чак такъв проблем. А може и да се отвърта по някакъв начин, чувала съм, че и такива с не падаща преграда, бащите успяват да измислят как да я свалят. 😅

Разгледай и тази Simple Smile Няма повивалник и играчки, но пък и се пуска страницата.
https://visvitalis.bg/product/chipolino-prenosima-koshara-s-pada … amiya-kosire246ma

# 322
Говорих с консултант на Хиполенд - повечето платнени кошари имат две опции- с падаща страна (без повивалник) или без падаща страна, но с повикалник.

За съжаление няма как да е комбинирано.

Моят съвет е преди да поръчате да отидете в някой магазин и да пипнете материята, защото някой са отвратителни и шумящи.

# 323
Момичета, не съм виждала Next to me на живо, може ли да ми кажете има ли си матраче, или трябва да си купя отделно?

# 324
  • Sofia
Слънчогледче, аз днес влизам в 30 гс, но при мен съществата са избрали по-скоро лявата част на корема, което ми прави доста трудно спането наляво /което било правилно според ФМ/. Последните дни съм издута доста, като започва буквало под гърдите. Дишам доста тежко и трудно си намирам място. От една страна щом са ти предложили нормално, значи всичко върви ок при теб. Мен категорично още първата ФМ, д-р Марков заяви, че нямам друг вариант освен секцио. Как са разположени твоите маймунки, моите са едно връз друго, поне до този момент. Ще раждам в Майчин дом, а ти? Утре съм при АГ и предполагам ще почнем да обсъждаме и въпроса със секциото. Между другото, от два месеца се събуждам между 3-3.30 и ходя до тоалетна, после при късмет заспивам пак или трябва се въртя час.
Аз взех две кошарки с две нива на Чиполино, модел Бела, мислех за вариант с падаща страница, но после се отказах. В началото мисля да ги слагам в едната, но ще го решавам в движение. Дано спят в тях, че баткото категорично отказа и си спа при мен на спалнята доооста време. Той се захласваше като се разплачеше и заради това трябваше да реагирам доста различно от начините, по които си бях представяла.
Леле, забравям елементарни думи, бъркам думи, по средата на изречението забравям, какво искам да кажа....луда работа.
По отношение на матрачетата, мисля, че тези по-дебеличките, се продават отделно, поне аз си купих.

# 325
Повечето детски магазини имат намаление от днес, който иска да се развихри Simple Smile
Аз се ядосвам, че количката, която бях харесала изчезна от навсякъде и сега се чудя да чакам ли да я заредят пак или да избирам друга...

# 326
Ние купихме направо дървена кошара като при монтажа има вариант да не се монтира едната страна с решетките и пак да се долепи до нашето легло. Но не съм решила още как ще я монтираме.
Kroche, аз към 3:30 още не ме е хванал сън 😆 Тези месеци при мен съня е мираж.

# 327
Слънчогледче, аз днес влизам в 30 гс, но при мен съществата са избрали по-скоро лявата част на корема, което ми прави доста трудно спането наляво /което било правилно според ФМ/. Последните дни съм издута доста, като започва буквало под гърдите. Дишам доста тежко и трудно си намирам място. От една страна щом са ти предложили нормално, значи всичко върви ок при теб. Мен категорично още първата ФМ, д-р Марков заяви, че нямам друг вариант освен секцио. Как са разположени твоите маймунки, моите са едно връз друго, поне до този момент. Ще раждам в Майчин дом, а ти? Утре съм при АГ и предполагам ще почнем да обсъждаме и въпроса със секциото. Между другото, от два месеца се събуждам между 3-3.30 и ходя до тоалетна, после при късмет заспивам пак или трябва се въртя час.
Аз взех две кошарки с две нива на Чиполино, модел Бела, мислех за вариант с падаща страница, но после се отказах. В началото мисля да ги слагам в едната, но ще го решавам в движение. Дано спят в тях, че баткото категорично отказа и си спа при мен на спалнята доооста време. Той се захласваше като се разплачеше и заради това трябваше да реагирам доста различно от начините, по които си бях представяла.
Леле, забравям елементарни думи, бъркам думи, по средата на изречението забравям, какво искам да кажа....луда работа.
По отношение на матрачетата, мисля, че тези по-дебеличките, се продават отделно, поне аз си купих.
Да, точно и при мен това забелязвам, че издуването до скоро беше малко под гърдите, сега започва направо под тях. Моите също са едно над друго, както АГ казва едното е на първия, другото на втория етаж, като долното е с главата надолу, а горното странично. Аз съм в клиника Щерев.
Спрели сме се на сгъваеми кошари Caretero Esti, видяхме кошарата при нали познати и ни хареса, стабилна е и решихме да ги поръчаме. Сега са намалени в ozone.bg.

Общи условия

Активация на акаунт