Относно организацията след изписването... За гости у дома може да се каже, че и дума не може да става. Първо имаме куче, което ще се стресира допълнително от многото хора из у нас и второ семействата ни хич и не се харесват. Те на сватбата едва не се избиха... Та с бебе и куче вкъщи и тези хора, на които трябва да им ходя след задниците и едва ли не да ги усмирявам - нещо не ми е оферта. Така че, всеки да се оправя както си знае.
Единственото нещо, което ще приготвим е почерпки за работните ни места и за близки приятели.
Киселените мен ме побъркват зверски много, докарват ме до повръщане и не усвояване на желязото. За пореден път ми сменят препарата... Да си призная, писна ми вече, храненето, което трябва да приемам за да се абсорбира адекватно желязото я повръщам и имам силна непоносимост към нея, а друга храна ако приема ме довежда до киселини, които скапват всичко...
А вечерно време дишането ми е трудно, едва си намирам място за сън... Тегаво става... Вече мога само да се оплаквам.
Момичета, стискайте зъби, ще се избута, остана още малко. Няма да се шашкате. Повечето наистина явно ще сте Декември. Пожелавам на всички вас по-леко да го карате и без нерви, ако е възможно.
Радко се среща и на мен лично много ми харесва.