❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 21 422
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Слънчогледче, хич не ги мисли. Казваш, че си първескиня, никой няма да идва у вас, още повече с две бебета. Фиксираш им дата за виждане евентуално погачата и то ако няма много грип и точка. Всички ползват умни телефони, ако е зор, ще им ги покажеш на живо. В крайна сметка ще бъдеш доста изтощена след секциото, ще имаш нужда от почивка, а едновременно с това и две гладни зверчета. Просто казваш, че не можеш да рискуваш здравето на теб и децата и това е.
Мис Бейби Джейн, на мен АГ каза, че тоновете се следят от 34гс, но мен ме почнаха, защото съм и без това в болница.
А грипове и Ковид има навсякъде, даже одеве тук чух персонала да коментира това.
Симплисити, стискай краката, момиче, ще избуташ, само почивай.
Определено като чета, доста януарски бебоци ще се вредят за коледни подаръци. Аз даже съм си решила да ги дегизирам като джудженца и да ги снимам на фона на елхата 🤭 и снимката да я пратя като картичка за поздрав. И костюмчета от Джъмбо им взех 😁. С такива неща се разсейвам, че както наближава времето, гледам да не се шашкам.

# 601
Момичета има ли още не измислили име... Не успявам да измисля нещо което да ме грабне. С първото дете имахме от 3-4 месец. Мъжът ми каза да избера (той избра първото разбира се с мое съгласие), но от негова страна няма натиск. Просто не мога и това е... Мъжко име с А искам.

# 602
Ние!

С двете ми деца си знаех как ще се казват още от момента, в който забременях.
Сега е адска мъка с избора. Уж бяхме избрали, после се отказах, няма име, което да ми хареса толкова, че да си кажа “Да, това е името”. Сега уж избрахме едно, но на мен пак не ми е много моето, та не знам. Имам чувството, че без име ще си остане накрая.
Щеше да е Самуил, после Матей, сега на друго се спряхме. Уж. Joy Не се знае, докато родя още колко имена ще сменя.

# 603
Името е болна тема в нашето семейство. Бях си избрала едно, но бабата и дядото на мъжа ми му втълпиха, че дори и първата буква на роднина да е, автоматично все едно е кръстено на човека. И сега хем ме е яд на тях, хем на него, хем името явно не ми харесва чак толкова, че да се наложа.
Харесвам много имена, но нито едно не си представям да ползвам за детето си.
За мъжко име с А, харесвам Адриан.

# 604
От тези с А аз обмислях Андрей. Но и то не е моето.
Общо взето в момента няма име , което ме харесва май. Просто реших да оставя така нещата и ще видим, така или иначе преди 10.01 едва ли ще родя, надявам се , че като спра да го мисля толкова много все нещо ще ми хареса. Пък току-виж се дойде и с името, въпреки че категорично няма да е нито Васил, нито Атанас, нито Антон, така че май и това ще отпадне като вариант.
Може би само ако се роди на Ивановден бих си избрала име, празнуващо на деня, но не и Иван.

# 605
  • Бургас
Йоан е много хубаво име за 07.01. Аз също имам имен ден тогава и бебо, ако се беше родил на термина си щях да мисля друго име.

Ние сме избрали име вече. Но със А - Адриан(Ади) много ми харесва

# 606
Връщам се от преглед- малкият тежи 2700 в 34 г.с , води и размер са в нормата за тази седмица, но АГ иска да си направя обременяване, защото според нея е голямо.
Хубавото е че се е обърнал главично.

Имена с А - Ангел, Асен, Аспарух..
Ние се колебаем между две имена, но май решихме за сега 🫣

# 607
На мен с името бързо ми приключи драмата .Мъжа ми няма никакви претенции и предположения ,аз до сега ги мислех .И идея си нямам как щях да го измисля ,в началото мислех нещо за Дария или София .Но една сутрин се събуждам в 7:00ч от едната ми страна спи мъжа ,от другата детето и както се събуждам и името Елинор ме удря в главата .Без да съм го чула и чела някъде ,нито около мен има някой с това име .И си казах ,че ако не го забравя значи това ще е .Обаче аз от ден на ден си свикнах с него ,четох много хубави неща за него .И си остана то и това ще е .Даже ChatGPT ми направи номерология ,кога да родя 😂 с това име .И подходящи дати са 24.12 и 06.01 ,защото трябвало да има 6-ца в датата .Та на 24.12 не ми се иска ,повече предпочитам 06.01  ама да видим до къде ще стигна .😄

# 608
Звучи налудничаво, но от известно време и аз се моля на бебето да ми прати знак, сън или нещо, че да помогне с името 😂 обикновено брат ми и дядо ми сънуват такива пророчески сънища, където им говорят починали роднини, та и от там очаквам включване. Толкова съм отчаяна вече. А и избягвам да питам хората за имена, бих искала всичко около бебето да си го менажираме само ние с мъжа ми.

# 609
И а имам чуденки за името … уж съм избрала едно не съм сигурна че е моето…Напоследък не мога нощем да си намеря място Sad тежко ми е без да съм яла много вечер, понякога ми е трудно да дишам и всичко това само вечер и нощем. Незнам дали има други с подобни оплаквания

# 610
  • Sofia
Име съм избрала за момчето, то ми беше резерва при баткото. Но за момичето съм абсолютно объркана. От малка съм си имала избрано име за момиче, но като се роди дъщерята на брат ми, той ме пита дали може да му го отстъпя😁 и сега племенницата ми се казва Айа. А аз искам нещо кратичко, звучно, бях харесала Кая, но на морето имаше едно досадно кученце с това име, по което само викаха, то лаеше и името отпадна от самосебе си...

# 611
Ние уж имахме име още от преди да забременея, но колкото повече наближава моментът, толкова повече не ми харесва. Ще трябва да поговорим отново с мъжа ми на тази тема.

# 612
Ние за момченце с А обмисляхме Андрей и Адриан, но се спряхме на друго. Аз много си го харесвам, защото държах да е кратичко, звучно и с хубав смисъл, а то е точно такова, но мъжът ми нещо се колебае.. ще му мине. 😄

За момиченца и аз много харесвам кратички имена - Ая, Деа, Рая, Амая, Ния, Яна. Дано за второто имам шанса да използвам и име за момиченце, понеже има дооста повече хубави имена.

# 613
Ние за момента сме се спряли на Леа, да е кратко и лесно най-вече и за в чужбина.

За момче с А много харесвам името Антоан.

# 614
За момче с А бих предложила Алек ,имам две приятелки на които децата им се казват така .

Общи условия

Активация на акаунт