❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 10 375
  • 428
  •   3
Отговори
# 405
  • 🌊
Моето е от Декатлон, абсолютен бетон като качество, топлина и кройка вече 5 година. Има едни пристягащи ластици на кръста, които отпуснах и събира още доста напред в корема

# 406
Аз си купих зимно яке от този сайт. Доволна съм, поръчах и една пижама на мъжа ми и е уникална. Даже му завиждам, може да му я открадна накрая.

От къде купихте матрачета? Препоръчайте ми магазин в София, където има асортимент да мога да ги разгледам на живо, че не ми се взема без да видя на живо първо.

# 407
Аз мислех да взема матрак от jysk или ИКЕА. Твърди са и със сваляем калъф.

# 408
В магазин Айко, но на бул.Европа (в София). Там има изложени и може да ги пипнете, отделно че пускат и добри намаления.

Аз си купих зимно яке от този сайт. Доволна съм, поръчах и една пижама на мъжа ми и е уникална. Даже му завиждам, може да му я открадна накрая.

От къде купихте матрачета? Препоръчайте ми магазин в София, където има асортимент да мога да ги разгледам на живо, че не ми се взема без да видя на живо първо.

# 409
Няма ли да си ползвате матрака на next to me-то?

# 410
Няма ли да си ползвате матрака на next to me-то?
Ние няма да ползваме next to me като цяло, а като купихме кошарата не знам защо реших, че не искам матрак с нея, а сега щях да се улесня доста 🤦♀
Никки, благодаря и аз за там знам и сигурно накрая от тях ще вземем ( от тях взехме и мебелите). ☺

# 411
И аз съм в трескаво търсене на матрак за кошарата (120/60). Иска ми се да е онлайн като всичко останало, но знам че трябва да се пипне на живо. Лошото е, че колкото и да пипам на живо, пак няма гаранция, че след 1-2 месеца няма да хлътне от тежестта на бебето, а в същото време не ми се дават 300лв за Magniflex. Знам, че трябва да е твърд, всичко останало би било екстра. Иначе вече имам протектор и чаршафи.

# 412
Аз също нямам идея от къде да взема матрак, ако имате отзиви, казвайте.

# 413
Аз се колебая между тези двата:
https://jysk.bg/spalnya/matraci/detski-matraci/matrak-ot-pyana-6 … 120-sm-tista-tvrd
https://www.ikea.bg/products/skonast-matrak-s-pyana-za-bebeshko- … evatche/70321012/

Повече клоня към този от Jysk заради отзиви за твърдостта му и също така е по-дебел

# 414
И аз имам този от Jysk като вариант. Бяха ми препоръчали ето този като твърд и бюджетен
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-matrak-60-120-12-sm-re … x-pyana-siv?_gl=1*s0kj7v*_up*MQ..&gclid=CjwKCAiAlMHIBhAcEiwAZhZBUm6eT7439hD9o7x2OZQxLFX3oWbj1-PqH9yBVaWfvmYJhda6WVXF3xoCCxsQAvD_BwE&gbraid=0AAAAAC5EkG8DXiE-W1DHwZ0SIWuMsxvAR
Но изпуснах промоциите в Хиполенд и сега се чудя да чакам ли ако имат пак намаления.

# 415
# 416
  • Sofia
Аз матрачета взех от Хиполенд, май направиха някаква отстъпка, но нямам представа колко, защото брат ми ги плати. С калъф за пране са.
Аз за зимата нямам палто, но мисля да подноса едното на ММ, той е съгласен да го шерне с мен за един сезон само. Иначе тези палтенца с бебеносене няма да ми свършат работа, ще бръмча с количка.
Забравих да споделя, питах АГ за ваксината за коклюш, но тя ми каза, че няма нужда да си бия, защото в момента няма проблем с болестта, а те бебетата ще си ги ваксинират.

# 417
Кроче за момент си те представих с двете бебета накачулени на теб и се разсмях Smile

# 418
  • Sofia
Кроче за момент си те представих с двете бебета накачулени на теб и се разсмях Smile
😁😁😁
Между другото, всички около мен искрено се забавляват с мен, вкл.и колегите. Като влизаме в асансьора, преднамерено поглеждат за колко лица е, мен броят за трима 😉

# 419
Аз матрачета взех от Хиполенд, май направиха някаква отстъпка, но нямам представа колко, защото брат ми ги плати. С калъф за пране са.
Аз за зимата нямам палто, но мисля да подноса едното на ММ, той е съгласен да го шерне с мен за един сезон само. Иначе тези палтенца с бебеносене няма да ми свършат работа, ще бръмча с количка.
Забравих да споделя, питах АГ за ваксината за коклюш, но тя ми каза, че няма нужда да си бия, защото в момента няма проблем с болестта, а те бебетата ще си ги ваксинират.

За мен това за ваксината е пълна глупост - сега няма, но АГ да няма кристална топка за да предложи кога ще има !? Може другата седмица да има бум на болестта, а и бебета изграждат имунитет след 3тата доза.

Знам че всеки сам си преценява,  но медицинско лице да ти каже такова нещо не го разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт