🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 413
  • 598
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ако Карамазов ни е хлъзнал с "Балканския синдром", знам какво ще стане идния вторник.
Неострите цивилки заявяват, че си посипват главите с видински пясък и се отказват от играта.
Венци прави нова песен - "Главата ми е куха, отвсякъде ми духа"; един отива да прави кекс; Вл.Николов се кандидатира за шеф на федерацията по кърлинг (мн.отборен спорт, всъщност); няколкото инста-инфлу-екс безмозъчни си закриват каналите там и стават продавачки в Кауфланд; Оля подписва нотариално обещание, че ще защитава про боно в "Отвъден спор" когото и да било 5 г.; Лицата заминава на релакс на Острова; Майчето пише есемес на онази с бисквиДите - Счупихме играта, коте... а Бъч казва в синхрон - ако ме поканят в идните 4-5-6 сезона на всякакви шоА, аз ще приема само в 3-4.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 21:43 от EmBrother

# 361
Дали Владо ще има прозрение за Бачора утре? Не вярвам.

# 362
На Бачорски са му броени  дните Grinning

# 363
Бачорски? Стига , бе, как може баш за него да подозират!

# 364
Венци, че е кух - кух е, ама не всеки ход му е глупав и грешен, 'щото Тино си тръгна, ама той е още в играта..

# 365
На Владо почват да му се появяват проблясъци  но още тая вечер ще му резнат главата

# 366

Чак преброени, надали. Освен ако Мая не го шитне.

# 367
Ева още на първата кръгла маса каза Неве и Георги и едва в седми епизод за пръв път чухме съмнения към Бачорски и то пак от Ева.

# 368
Венци много шик панталони носи.

# 369
Най-накрая има проблясъци, че Бачорски може да е предател.
Хайде, Ева, дано успееш да убедиш повече хора.
Владо случайно ли каза, че сред обкръжението му има предател или започва да се усеща? И естествено Бачорски няма да се посвени да му резне главата.

# 370
Дали Владо ще има прозрение за Бачора утре? Не вярвам.

Не е чак толкова тъп Владо (предателят е в неговия кръг, добро прозрение). Аз съм му фен в играта, а по принцип не го харесвам. Обаче сега си давам сметка, че не харесвам точно това му качество, че е изключително праведен като характер. Такива хора са рядкост и бодат в очите. Хубавото е, че си има и той ахилесова пета - тщестлавен е и обича да го четкат. Та не е съвсем ангел бял крилат все пак.

# 371
Много ме е яд за Тино, заслужаваше да остане повече!
Не знам защо се целиха в него умишлено!

Почнаха да го подозират най-после Бачора.

# 372

Чак преброени, надали. Освен ако Мая не го шитне.

Мая според мен е прекалено лоялна за такъв ход. Неслучайно я избра. Тя и в “Острова” си беше лоялна на Искра на цената на всичко.
Затова пък Бачорски няма глава, която да не може да отсече според обстоятелствата.

# 373
Много ме е яд за Тино, заслужаваше да остане повече!
Не знам защо се целиха в него умишлено!

Почнаха да го подозират най-после Бачора.
Неговото участие беше безмислено, не видяхме нещо впечатляващо от него.

# 374
  • До морето
На Бъчорчо му светнаха всички лампи като чу Владо да казва, че предателят е в обкръжението му. Може да му е много близък, но втори път аванта няма да му пусне. Капитанът оттече.

Венци е ултра, гига, мега тъп. Реално той блъсна Тино под автобуса като разказа за щита. И после всички съжаляват,  той мълчи леко наакан. И се оглежда умно, чудейки се откъде мирише на л@йна.

Мая стана още по-тиха откакто е предател, а това не мислех, че е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт