🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 430
  • 598
  •   1
Отговори
# 375
Сега могат ли да поканят 3-ти?

# 376
  • Другата България
Епизод пореден от “Шоуто на Бачора“.
Ескалацията е синхрона, в който Бачо рИве, защо рИве обаче -
Театър, кино, голям смях.
Толкова неискрено, че чак смешно.

Много правилни разсъждения на Оля на кръглата маса, само че насочени към неправилния човек.
Но иначе хвана посоката, браво.

# 377
На Владо ще му резбата главата тази нощ...

# 378
На Владо му просветна още когато Бачорски му обясниваше какво да правят за да го запазят и той каза...ма чакай сега ние предатели ли ще гоним или ще се скатаваме лично..нещо подобно каза. И видях първото зрънце на съмнение, но много бързо угасна...Бачорски нещо го замота.

# 379
Коте, евала, не си толкова умен, другите са тъпи!
Майчето ще клекне на колене пред Бачо, до бъчвата. Тече горката, благодари му, страхотен бил.

# 380
Добре, бе, откъде ги узнават тези щитове??

# 381
Добре, бе, откъде ги узнават тези щитове??
От Венци Joy

# 382
Явно са стреляли по Оля и са ударили креда , за да променят правилата. Може ли да е че ще трябва да убиват двама на масата??

# 383
За момент си помислих, че ще стрелят по Даяна и тя ще отпадне, защото няма щит и Оля ще задейства агитка срещу Дани Петканов да го колят на кръглата маса, нооо след като видях промото ще има някакви обрати, нямам търпение за следващия епизод. 😁

# 384
Оля преотстъпи ли си щита на Даяна?

# 385
Явно са стреляли по Оля и са ударили креда , за да променят правилата. Може ли да е че ще трябва да убиват двама на масата??

Мая четеше нещо. Тя ще да е. Все ми се струва, че може да е казала на Георги, че е предател. Ох, аман, сега цяла седмица ще трябва да чакаме.

# 386
Какво пък толкова може да стане? Някой да се откаже от играта? Това дали е толкова уникално?!

# 387
Оля преотстъпи ли си щита на Даяна?
Не. Оля не би го дала, тя е повече застрашена от Даяна.

# 388
Според мен Мая предполагаше, че Бачорски е предател. Не изглеждаше много изненадана. Не знам защо го игра моралистка в синхрона преди да се срещне с предателя.

Какво говориш, аз такава фалшива реакция отдавна не бях виждала. 😂
И аз така. Не ги изигра добре. То тя си е леко спряла и говори флегматично и монотонно, но се опита да вложи емоция. Не й се получи. А и той щом включи и жена му, ясно е всичко. Прав е Антон-други са направили предварителните договорки отвън!

# 389
  • Другата България
В потрес съм от мотивите за вота на Мирелка.
Наистина съм в потрес.
Не, че съм била на мнение, че блести с акъл, но мотив : “Тино, гласувам за теб, защото НЕ мисля, че си ти, но една идея по-малко мисля, че е Владо“.
КАжи честно!
Няма друг вариант, няма друг заподозрян, няма начин да е друг, защо да предполага, като може друг да разполага?

В този случай гласът на Глория, празния глас беше най-правилното решение.
И два пъти повече съм отвратена от Венци, все повече съм сигурна, че играе с Бачо, или за Бачо.
Офффф, и Жорката ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт