🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 420
  • 598
  •   1
Отговори
# 390
Забелязахте ли как Глория каза на кръглата маса, че си признава, че днес е взела щит? А всъщност щитът е при Мирела. И така предателите остават с впечатление, че могат да убият Мирела. Венци има да се учи…

# 391
п.с. взимам си думите обратно за Глория, кутии та оттам магьосник, та предател. Не било компютри, било компоти, покъртителни са.

и аз харесах днес Глория на масата, имаше добра логика. А относно тази изцепка - също я разбирам. Гледах изгонения предател Жоро в Надкаст и там разказа, че в предаванията в чужбина изгонените предатели понякога дават някакви "сламки", защото, разбира се, не могат директно да кажат кой е бил предател с тях. В случая например Жоро даде пример, че е можел да каже - "изметоха ме", за да даде насока към метлата, която е и татуирана на Бачорски. Та в този ред на мисли - Глория явно също знае тази стратегия и мисли по този начин, просто в грешна посока, на Неве "сламките" трудно ще отведат към Бачора според мен.

# 392
Сега беше моментът предателите да убият Владо и после около Оля, Анна Мария и сие щеше да закипи за 2-3 епизода напред. Бачорски показа изненадваща преданост към тренера, който е ясно, че е пътник и този път игра не в своя полза.
Не ми хареса колко остро нападат на кръглата маса, Ана Мария особено влезе много обидно - не бил мъжкар Владо, нямал чест. Не ме изненадва - и в Ергена беше уверена, че е изключително умна без особени основания Smile

# 393
Явно са стреляли по Оля и са ударили креда , за да променят правилата. Може ли да е че ще трябва да убиват двама на масата??

Мая четеше нещо. Тя ще да е. Все ми се струва, че може да е казала на Георги, че е предател. Ох, аман, сега цяла седмица ще трябва да чакаме.

Да, това много ми се връзва. Само на Балканите си избрахме цар за министър-председател, сега пък предател да довери на праведен, че е предател, връзва ми се много. Но да видим, може да е нещо друго нечувано, но какво ще да е то?

# 394
Оля ако не беше нейната голяма уста и до някъде и Анна-Мария Владо щеше да си е тръгнал, но както се вика не казвай "хоп" преди да скочиш.

# 395
  • София
Самоназначавам се за неостър телЕзрител. Какво толкова видяхме в анонса? Сега ще спекулираме една седмица. Казвам си, че нищо кой да знае какво нямаше. За мен. На фона на започващата да ме обзема скука - поне (уж) ще очаквам нещо да се случи.
ПП. За бъдещите участници! Не си трайте, това е отборна игра. Когато случайно нЕкой ви разреши да вземете щит - окачвайте си го на врата - та да разберат и в Брит-варианта на играта.

# 396
Не зная какво се е случвало в  другите  държави, но единственото, което ми хрумва, е, че по някакъв начин са се разкрили и двамата предали. Само такова нещо може да е толкова драстично, че да предизвика промяна в правилата. И да не се е случвало до сега. Поне друго не ми хрумва.

# 397
На промото Бачорски какво казва - "Олеее оле оле" или "Олее Оля Оля"? Според мен Мая се е изпуснала без да иска, или някой ги е чул, че си говорят с Бачорски нещо издаващо.

# 398
Днес се видяха наченки че Бачо може да е , но от Ева и донякъде може би Владо, но той е сляп сега. Нещо друго ще е.

# 399
  • Другата България
Отново Мирелка: “Владо, нали МИ ОБЕЩАВАШ, че не ме лъжеш, че си праведен?“
Добре де, наистина - кАжи честно?

# 400
  • София
Съвсем сериозно: какво да се е случило? Нещо, което не са им обяснили добре от правилата (или някой изобщо - и с обяснение - не е вдЕнал). Може и пропуск в договорите - какво не можете да правите като участници (предатели или цивилки). За да е прецедент - проблемът си е върло наш, независимо от коя страна на камерата.
Лека нощ на всички. Внимавайте какво сънувате и не дръжте отворен прозореца - писмо може да ви хлъзне някой...

# 401
Категорично епизодът на сезона за мен. Случиха се толкова много неща, че не знам откъде да започна.

Изборът на Бачорски за предател, ми изглежда правилен. Да, има шанс Мая да го подхлъзне накрая. От сегашната си позиция, обаче, друг смислен ход, нямаше. Владо би му отказал, а Оля е много рискова. Да не говорим, че ако дръпне нея, губи интригата покрай двамата с Владо.

Убийството на Антон беше лесно и отново правилно решение. Не знам защо групата се филмираха, при положение че няма логика да убиеш играч, който би бил мишена, в лицето на Владо.

Мисията беше много готина, защото тества доверието между хората в групата. Аз не знам, защо не пробват да казват различни неща на различни хора за щитовете, с цел да тестват кой ще бъде убит. Тино леко се прецака като си смени мнението, което наистина е подозрително.

Цялата битка и събиране на гласове около Владо и Тино, които са сред най-влиятелните праведни, беше топ телевизия. Според мен, запазването на Владо засега е добре за Бачорски, понеже му е щит и потенциален глас. За Мая негово махане, би било ок, защото тя не е толкова близка с него и бих я разбрал, ако беше решила така. Вероятно, обаче, усети че някои от колебаещите се, ще подкрепят Владо и игра на сигурно, което е ок.

Глория е представена като леко комедиен образ, но заподозря как хора в сянка дърпат нещата, макар и да се цели в грешните мишени. Ева пак ми прави силно впечатление, че опитва да играе адекватно и бих я махнал, ако бях предател.

Ана-Мария хубаво опита да цели Владо, но историята как бил натопил Георги за щита, за да го махне, не просто е абсурдна, а подкопа малкото и авторитет пред групата и му даде лесна защита, дори да беше предател.

Много ми е интересно как ще се развие натам играта, защото не изключвам Мая да сготви Бачорски към края и ако има нужда, да вербува Жоро, ако той още е в играта тогава. Все пак, мисля че поне в следващите 2 епизода, предателите не са застрашени, ако не настъпи голям обрат или не сбъркат фатално.

От праведните май съм за Ева. Коджабашев ми е интересен, но чуваме прекалено малко от него и ми е трудно да изкажа мнение за играта му. Покрай Мая, може да стигне напред, ако тя го пази.

# 402
Друго, което ми хрумна, е да са разкрили някакви договорки от преди предаването, но това не ми се струва толкова невъзмовно да се е случвало до сега.

Мисля, че Бачорски има интерес да пази Владо Николов, а не само от уважение. Много хора се съмняват, че Владо е в състояние да бъде предател, а това е вид защита за истинския  предател. Ако Бачорски го убие, ще се разбере, че е праведен и тогава пада защитата му.

# 403
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Моля някой да ми обясни защо толкова много хора искат да продължат напред в играта
Хонорара е дневен, Онцова го каза.

# 404
В потрес съм от мотивите за вота на Мирелка.
Наистина съм в потрес.
Не, че съм била на мнение, че блести с акъл, но мотив : “Тино, гласувам за теб, защото НЕ мисля, че си ти, но една идея по-малко мисля, че е Владо“.
КАжи честно!
Няма друг вариант, няма друг заподозрян, няма начин да е друг, защо да предполага, като може друг да разполага?

В този случай гласът на Глория, празния глас беше най-правилното решение.
И два пъти повече съм отвратена от Венци, все повече съм сигурна, че играе с Бачо, или за Бачо.
Офффф, и Жорката ме разочарова.

Според мен, вота на Мирела беше правилен. Тя разбра, че гласуването ще е срещу Тино и Владо и ще е на кантар. Затова предпочете да налее един глас повече срещу Тино, за да опита да спаси Владо Николов. Понякога един глас е решаващ.

Общи условия

Активация на акаунт