🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 269
  • 598
  •   1
Отговори
# 90
Аз си мечтая за сезон, Звезди срещу Фенове
Пак ще има известни, но и неизвестни фенове на играта, но в никакъв случай да не канят онлайн просяци.

Т.е. Аз съм продуцент и имам пълната власт.
Викам само доказали се стратегически насочени играчи от топ форматите.
На прима виста:

Звездите:
Любо Жечев, Неделчо, Туджаров, Зоран, Бо, Йо, Анелия, Ваня Джаферович или Жени Джаферович (няма как и двамата), Дамяна, Мартин Елвиса, Виолета и Живка (то може да се направи сезон само с подобни участници и тези със сигурност ще са много по-интересни отколкото разни ВИП персони)

Фенове:
Ауткаста, Саркаста, Алекс Панайотов, Ивс и Дени (всички са ютюбър фенове, няма значение кой какви видеа прави и колко разбира, ще им дам шанс) + още 7 дебютанти за риалити формат (ама фенове-фенове, да знаят, да са гледали, да са аналитични и интелигентни), никога да не са се снимали преди това и да не са инфлуенсъри, а хора с реални и смислени професии. Ще бъдат подложени на проверки, тестове и въпроси.

Скрит текст:
Горе-долу ще са поравно (13 на 12, нещо такова)
И ще ги разбъркам яко.

Ама те ''гениите'' от бТВ знаят по-добре сигурно.
И канят разни динозаври дето не знаят къде се намират и искат после рейтинг.
Няма как да стане.

Този сезон ще ми е за есента. Пролетта ще направя сезон само с неизвестни хора. И така.
И ще гледам да взимам хора от различни градове в България. Не предимно софиянци. Има начини да не се познават. Сериозни клаузи и неустойки ще има за всяко издаване, че си кастнат.
Финалните кастинги ако трябва ще се правят на много малки групички и пр. и пр.

Аз искам да видя в това предаване и Миро от ОСГ.

# 91
И аз искам сезон с по-ориентирани и запознати фенове на играта и не толкова известни лица, като компромис могат да го направят като втори сезон през годината и така ще видят и разликата в рейтингите и предпочитанията на публиката спрямо сезон със звезди. Ще ми е любопитно тогава по- големите заявили се стратези като Елвиса или Виолета тип "злодеи" от техните предавания или Неделчо и Туджаров да се праведни, а не предатели и да ги видя тогава как ще убедят другите, че не те са предателите и в центъра на събитията тогава. И аз мисля, че излъчването само веднъж седмично е греда за по- голям рейтинг, особено при такава конкуренция от предавания и филми. Но има и нещо друго и това е спецификата на предаването- не е като ИВ да си го пуснеш докато вечеряш и да гледаш от тук - от там, докато говориш/ вършиш нещо друго и те разсейват. Аз, например, за да чуя и схвана всичко си го пускам като съм сама и на спокойствие, че то и с този звук, пак някои моменти се изпускат. А, като добавим, че за масовия зрител разни сложни интелигентни ходове и разсъждения докато си пие ракията, хич няма да му по вкуса да го напрягат и да се налага да разсъждава...И,  още нещо, не разбирам довода на Надкаст, че неизвестните участници могат да се спечат пред камери и им трябва известни, които могат да комуникират - ами всичките реалити "звезди", които участват сега как са станали известни? Пак като са участвали веднъж в реалити и тогава никой не ги е знаел- Мирела, Ана- Мария, Мая, че и Венци - ами аз не ги виждам да блестят с особено красноречие и големи комуникационни умения....

# 92
На първа страница има линк с всички сезони, излъчени до момента. А може да гледате и на живо, ако имате достъп до BBC.  Препоръчвам всички UK сезони. 😊
Дяволо, ще го гледам твоя сезон Sunglasses

Къде гледате сегашния UK, който коментирате? Стана ми интересно.

# 93
  • София
О, да, Миро от ОСГ задължително. И дано този път играе за себе си.
Петър от Фермата 9 също не е лош вариант.

Като цяло аз гравитирам основно към неизвестни участници (но не инфлуенсъри), фенове на играта.

Ако трябва да се редуват с известни, то моите известни са бивши риалити участници. Не актьори, музиканти и пр.

# 94
Предпочитам сезон с изцяло неизвестни, отколкото с бивши риалити участници.

# 95
Абе най-важното е да са наясно с правилата и да обичат тази игра!

# 96
Мислех, че познаването на правилата от участниците е абсолютен минимум за всеки със себеуважение и уважение към зрителите. Познаването на правилата дава някаква базисна адекватност и оттам нататък почва играта. За шоу сигурно е по-весело да има неадекватни участници и публиката да залага кой от кого е по-тъп, но такива предавания има вече много и няма нужда всички до едно да са такива.

# 97
  • Другата България
Не мисля, че има някаква подкрепа от страна на продукцията за Бачорски. Техния интерес е да си натрупат рейтинг и подкрепа за следващи сезони. Ако вътре в предаване са се случили неща, които са били по-добри като съдържание, нямаше да гледаме Бачорски. В това отношение критиката трябва да е към продукцията за подбора на каста. Все пак смятам, че за първи сезон, предаването е абсолютен хит. Не смятам, че рейтингите изостават заради това, че ИВ е нещо кой знае какво. Даже обратното - там нивото спада много. По-скоро нестандартната схема на излъчване от веднъж седмично прави по-трудно разбиването на зрителските навици, които по принцип са много категорични. Надявам се, че шоуто ще получи необходимия толеранс от няколко сезона, ако е необходимо
Съгласна съм с мнението като цяло.
Вярвам, че няма подкрепа от страна на продукцията към Бачо.
Но не вярвам, че съвсем, ама никак не е имало ситуации или случки, които са били по-добри откъм съдържание от неговите синхрони и цветарското му поведение.
А ако все пак това е така, то значи същата тази продукция следва да си направи не един - много изводи за нивото на каста сега, и на този, който/които следва да покани при последващи сезони.
Защото калпав каст може да провали и най-добрия ТВ продукт.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 13:53 от Merri_An

# 98
Всички участници, независимо дали са известни или не, трябва да гледат стари сезони на шоуто. Така правиха в Сървайвър US, преди да почнат да кастват само фенове. Екипът винаги им даваше 1-2 сезона, които да изгледат, преди да започне играта. Така по-неопитните знаят поне малко къде са влезли.

# 99
Аз също не успях да схвана логиката на Боби например, който в Надкаст каза, че не е гледал нищо, за да може да влезе с чиста глава. За мен това е малко несериозно. Иначе го харесвам, де, но трябваше поне малко от малко да си даде зор.

# 100
Неделчо и Туджаров си ги пуснах веднъж и повече няма да си го причиня. Незапознати с основни правила, говорят наизуст, отделно Неделчо ми е неприятен като човек и прехвален стратег.

И аз искам сезон с по-ориентирани и запознати фенове на играта и не толкова известни лица, като компромис могат да го направят като втори сезон през годината и така ще видят и разликата в рейтингите и предпочитанията на публиката спрямо сезон със звезди. Ще ми е любопитно тогава по- големите заявили се стратези като Елвиса или Виолета тип "злодеи" от техните предавания или Неделчо и Туджаров да се праведни, а не предатели и да ги видя тогава как ще убедят другите, че не те са предателите и в центъра на събитията тогава. И аз мисля, че излъчването само веднъж седмично е греда за по- голям рейтинг, особено при такава конкуренция от предавания и филми. Но има и нещо друго и това е спецификата на предаването- не е като ИВ да си го пуснеш докато вечеряш и да гледаш от тук - от там, докато говориш/ вършиш нещо друго и те разсейват. Аз, например, за да чуя и схвана всичко си го пускам като съм сама и на спокойствие, че то и с този звук, пак някои моменти се изпускат. А, като добавим, че за масовия зрител разни сложни интелигентни ходове и разсъждения докато си пие ракията, хич няма да му по вкуса да го напрягат и да се налага да разсъждава...И,  още нещо, не разбирам довода на Надкаст, че неизвестните участници могат да се спечат пред камери и им трябва известни, които могат да комуникират - ами всичките реалити "звезди", които участват сега как са станали известни? Пак като са участвали веднъж в реалити и тогава никой не ги е знаел- Мирела, Ана- Мария, Мая, че и Венци - ами аз не ги виждам да блестят с особено красноречие и големи комуникационни умения....

# 101
На първа страница има линк с всички сезони, излъчени до момента. А може да гледате и на живо, ако имате достъп до BBC.  Препоръчвам всички UK сезони. 😊

Зрителите там не харесват водещата Клаудия много-много. На мен ми допада, по-емоционална е от Владо Карамазов и съпреживява с участниците.

Heart

# 102
  • София
На мен пък много ми харесва водещата, за разлика от този на американското, който едвам го трая. 😃

# 103
Клаудия е страхотна, а настоящият сезон с известни е много забавен. Очакванията ми бяха много занижени, но засега не се оправдават.

# 104
И на мен водещата на Traitors UK страшно много ми харесва, даже се притеснявах дали ще успея да възприема Владо в тази роля.
За мен най-важното за играта е да разбираш, че е игра и всеки действа според ролята си, а да не вадиш изводи за личността навън. Това е важно и за зрителите. Естествено за това помага да си играл Мафия/Убиец/Върколаци в живота и да си гледал чужди сезони, но не е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт