🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 292
  • 598
  •   1
Отговори
# 105
  • България
Дяволо, ще го гледам твоя сезон Sunglasses

Къде гледате сегашния UK, който коментирате? Стана ми интересно.

Има го на сайта на БиБиСи. Аз използвам VPN за UK и се свързвам.

# 106
Супер е Клаудия, пасва на предаването идеално! Отдавна не бях виждала жена с толкова нестандартен и автентичен чар, със силно присъствие.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 14:18 от ladonnae

# 107
Ее, хайде сега пък ново 20, британците не харесвали Клаудия! Че тя си е звезда, направо я обожават. И аз я харесвам, макар че хич не й отива да се прави на страшна, личи си че е душичка.
Откъде ги гледам - аз лично от Dailymotion. Оттам гледам и нашата версия впрочем.

За мен най-важното за играта е да разбираш, че е игра и всеки действа според ролята си, а да не вадиш изводи за личността навън.

Напълно съгласен, и с това бих искал да репликирам Oliboo - разбирам ти логиката, но не е окей да се гонят хора защото били еди какви си в други риалита или пък защото имат специфични професии (актьори). По тази писта много бързо се стига до някои грозни ситуации от британските версии, където гониха лекари, щото били умни ерго ставали за предатели.

# 108
Бързам да отговоря, че нещо хич не мога да цитирам постове последно време Grinning аз не казвам, че трябва да се гонят хора, само базирано на какви са извън предаването, но в началото, когато все още играчите се опознават, съвсем логично се стреля по такива външни признаци. Този фактор е неизбежен в предаването, защото както казваш дори с по-неизвестни участници, се отстрелват на признаци като професии при първите едно-две гонения, защото няма на какво друго толкова солидно да се обосноват. Да, някак е несправедливо и поставя определени хора в тежка ситуация, където бързо трябва да се докажат, но пък ето, че ако в българския вариант обстрелваха точно по такива външни белези, щяха да са убили всичките предатели, защото са екстремно предсказуеми като образи. Те не, че накрая не изгониха почти всички, но по друга причина Grinning

За мен по-неприятно е като първите изгонени са очевидни аутсайдери в групичката чисто и просто личностно. Както мисля се случи с Мира Радева. С поне 20 години по-възрастна от всички останали, от няколко години вече отдръпнала се от ефира и българския светски живот, беше си нарисувана първа изгонена по български манталитет, защото веселата компания най-лесно винаги се лишава от възрастната жена.

# 109
Наистина е напълно нормално едни от първите изгонени да са заради професиите им. В абсолютно всички сезони, които съм гледала, има поне по 1-2, че и повече хора, които лъжат за професията си или някаква друга важна част от миналото си. Целта им е да се предпазят и да не се възприемат като по-интелигентни. А това с изгонването на лекаря беше култово. 😃

# 110
Оо, "денем лекува, нощем убива" ми е най-любим мотив, с който съм видяла участник да бъде изгонен.

# 111
Разбирам, но не го намирам за правилно като стратегия, а и наистина няма общо с това кой е избран за предател. Аз бих разсъждавал по-скоро за мета-играта, а именно какъв възрастов и полов профил биха избрали, понеже винаги има разнообразие и често има повтарящи се профили. Така например почти винаги има дама на средна или по-висока възраст и ето ти по-смислена нишка за първите епизоди, отколкото професии и минали участия. Преди да стартира нашата версия бях абсолютно убеден, че една от трите дами - Мира, Онцова или Неве - ще е предател. Просто нямаше начин да не изберат една от тях.

# 112
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много съм заета покрай семейството +ИВ всеки делник (което ми изяжда едни 2 часа дневно) ... освен късно вечер,не знам кога ще ми остане време да гледам новият 5-ти сезон на Франция. Аз,не защото говоря френски и съм живяла дълги години там,мога да ви кажа,че по-хубави от френските сезони не съм гледала. На второ място поставям УК.

Американските още не съм изгледала.Само един пуснах,но ми се видяха заблудени и немотивирани участници,затова минах на УК1,който ми беше интересен.

А УК,кой сезон сега излъчват? В моя сайт само 3 сезона има.

И преди съм слагала линкове,тук ги има всички сезони по държави.
Скрит текст:

Гледам белгийците с 4 сезона,Полша са ми мн интересни как мислят.Испания с 3 сезона...
Тооолкова много за гледане, и тоолкова малко свободно време.

# 113
UK излъчват 4-ти сезон, за първи път с известни личности.
Белгийците всъщност имат 7 сезона - 4 от фламандската телевизия и 3 от валонската, последният го печели българин.

# 114
За следващия епизод приемам предложения за гифчета на лични съобщения, с описание в коя минута да го търся.
Бачора и Тони не се радват много на форумна любов, май беше грешка че тях изтипосах на гифчета последния път.

# 115
Звездите:
Любо Жечев, Неделчо, Туджаров, Зоран, Бо, Йо, Анелия, Ваня Джаферович или Жени Джаферович (няма как и двамата), Дамяна, Мартин Елвиса, Виолета и Живка (то може да се направи сезон само с подобни участници и тези със сигурност ще са много по-интересни отколкото разни ВИП персони)
Трябва да призная, че това ми звучи като БРУТАЛЕН каст, жалко че само можем да си мечтаем за такива играчи в един сезон. Американците го правят и затова им се получават брутални сезони на риалити-тата

# 116
И аз харесвам всички изброени, но нали се сещате, че такъв сезон само 5 човека тук ще го гледаме - и евентуално хората, които са си изгубили дистанционните и са принудени да гледат БТВ целогодишно.

# 117
Зависи — ако зрителите вече са научили играта и я гледат заради самата нея (както е при Игри на волята, например), няма да е проблем да ги привлече сезон с такива участници. Според мен играта би станала брутална, ако събере толкова стратегически играчи на едно място.

# 118
  • София
Да се включа и аз с един пример. Според вас ако съберем 10-те най-добри играчи на покер на една маса ще стане ли интересна игра? Thinking

# 119
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Трябва  да има от всичко  - както супер стратези,така и леко неориентирани (но да са запознати с играта).
Ще е много глупаво всички да са супер стратези какво вие си пожелавате. Дори съм изненадана,че се предлага такова нещо от вас, големите разбирачи уж?
Ще се избиват на его,на кой му е по-голямо и кой е по-голям умник в играта. Хайде,няма нужда.

Искам задължително да има по една двойка в сезон Туджаров + Неделчо, в следващия сезон семейство Джаферович и тн.
И да играят за БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ,за да се избегнат предварителни уговорки. А какви хонорари ще получават,това е между продукция и участници.

Общи условия

Активация на акаунт