Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 44 819
  • 652
  •   7
Отговори
# 615
Има ли тук специалисти или изпатили от много суха кожа на ръцете в този сезон? Кои са любимите ви кремове, от които наистина видяхте ефект?🧴

# 616
Има ли тук специалисти или изпатили от много суха кожа на ръцете в този сезон? Кои са любимите ви кремове, от които наистина видяхте ефект?🧴

Специалист не съм, но на мен много ми помага Глизолид. https://apteka.framar.bg/30062343/%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B4-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%B5-250-%D0%BC%D0%BB

Мисля, че го има в ДМ и Лили, но не знам дали е с точно същия състав - има май различни опаковки, но предполагам е един и същ.

# 617
  • пустинята Гоби
Успях да профукам талона на ДМ Био от днес. Заредих се с традиционното кафе на зърна, доматен сок, зърнена закуска от спелта и доста чай. Ето този пия в момента, - ройбос с ванилия и канела много е вкусен и ароматен, ммм.

# 618
  • София
Мен ме спасява ATRIX Крем за ръце. Ползвам този в металната кутия. Нанасям вечер преди лягане, мазен е, но бързо попива и няма лепкаво и мазно усещане.
Скрит текст:
Осигурява интензивна грижа за ръцете ти и дълготрайна защита от ежедневния стрес. Крем за ръце atrix® Intensive с лайка за интензивна защита с естествена лайка осигурява на кожата оптимална хидратация и поддържа дори силно стресираните ръце меки и еластични отново. Хидратация и защита 2 в 1 в един ефективен крем за ръце.

# 619
Кремът за ръце с урея на Балеа също е хубав. Ще заредя с талона.

# 620
При мен този действа много добре:

Кожата ми е целогодишно суха.

# 621
  • Сливен
Мен ме спасява само крема sos на Лидл.
Да ми препоръчате кафе на зърна,което да силно,да не е кисело и да е ароматно.

# 622
На Лидл кремът ми дойде много вазелинов. Голямо търкане пада, докато го размажа и попие.

# 623
Уреата е най-добра за сухи ръце. Зависи вече във всеки крем какво количество има от нея.

# 624
Много ви благодаря, момичета!❤

# 625
  • При децата ми
Успях да профукам талона на ДМ Био от днес. Заредих се с традиционното кафе на зърна, доматен сок, зърнена закуска от спелта и доста чай. Ето този пия в момента, - ройбос с ванилия и канела много е вкусен и ароматен, ммм.

Кое кафе купихте? Преди време имаше дискусия за ядковите млека. Кое мляко препоръчвахте? Искам когато постя да си наливам по малко в кафето. Бях си купила соево от Лидл, ами никак не ми хареса!

# 626
Харесвам Бариста млеката на ДМ био, правят хубава пяна. Без захар са, дори без намаление цената им е доста приемлива. Ще се възползвам и аз от талона.
Кафе на зърна веднъж взех на ДМ био, но не се хареса вкъщи. Придържаме се към Лаваца и Илли.

# 627
  • Deutschland
Като човек, притежаващ сто крема за ръце, мога да кажа, че само редовно мазане успокоява кожата. Червеният лосион на  Дав ползвам успешно за екстремно суха кожа, но за съжаление няма такъв крем за ръце или поне не съм го открила. На мъжът ми помагат зимните серии на Нютроджина, но аз не ползвам, защото са без аромат 😑

# 628
Като стана въпрос за кремове за ръце. Фрау, преди време нали заговорихме за Treaclemoon. Забърсах този сет от ДМ, при последното ми пътуване към Германия, беше 5,75€. Първият е новият, който ти показа, а останалите от миналата зима. Последният, който ми е любим, го бяха пуснали в мини опаковка тогава.

# 629
  • София
От ядковите млека постоянно купувам това от кашу. У дома много  го харесваме.

Общи условия

Активация на акаунт