Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...50

• 67 611
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде другаде

# 31

·

Колко е тъжно да си стар...
Излязох от супермаркета и потърсих ключа от колата си. Не беше в джобовете ми. Върнах се вътре и внимателно претърсих доматите, картофите и всички рафтове, но не намерих нищо.
Изведнъж се сетих, че може да съм го оставил в колата и тя може да е била открадната. Бързо изтичах до паркинга и... КОЛАТА я НЯМАШЕ!
Обадих се в полицията, дадох им местоположението си, описание на автомобила, регистрационния номер и т.н., и т.н. И признах, че съм оставил ключа вътре.
Тогава направих най-трудното обаждане... на жена ми:
- Скъ-ъпа... (гласът ми трепереше), оставих ключа в колата и са я откраднали!
Последва продължително мълчание..., после тя се развика:
- Аз те закарах и те оставих в хранителния магазин преди да отида на фризьор! ИДИОТ!
Не без смущение, но с радост казах:
- Ох, прекрасно! Ще дойдеш ли да ме вземеш?
Тя отново започна да крещи:
- Не мога, идиот такъв! В полицията съм и трябва да ги убедя, че не съм откраднала колата!...

# 32
Мили Ваньо!
Ако четеш сега тази страница, това означава, че най-сетне ти е свършил интернета. Не се опитвай да звъниш на нашия доставчик или да бърникаш в настройките на браузъра.
Трябва да направиш следното:
– Върви в аптеката на ъгъла, купи лекарства за дядо – рецептите са в антрето, на лавицата под огледалото. Освен това, иди в “копейката” – вземи 2 пакета 1,5% мляко, кашкавал на резени и кутия чай. От плод-зеленчука до спирката купи 2 кг картофи, половин кило лук и 1 зелка. Запази всички касови бележки.
– Забравих си мобилния. Звънни на баща си на работа, кажи, че снимките няма да станат днес. Предай му също, че го моля да вземе прането от химическото на връщане от работа. Преди да звъннеш пусни програмата с иконка на телефон (на десктопа в горния десен ъгъл) и запиши отговора на татко си във файл с разширение *.wav.
– Напиши си домашните – туй че имаш само по математика не е повод да го оставяш за довечера. Страници от учебника – 116, 121 и 118. Внимавай с трета задача – трябва да съставиш уравнение, а не да докарваш отговора под задачата (и без туй в него има печатна грешка). На останалите задачи не са дадени отговори.
– След това си разтреби стаята. Като прибереш всичко, преброй частите на конструктора в пластмасовата кофа, броя дискове с игри на лавицата, броя колички в кутията и броя роботчета.
– След това можеш да отвориш браузъра и да напишеш като адрес http://получените числа, разделени с точки.
– Ще ти се отвори таблицата за управление на акаунтите на нашата домашна подмрежа. За да получиш достъп до нея, въведи в прозорчето “парола” отговорите на втора, трета и първа задача от учебника.
– Намери в лявата колонка нашия IP и внимателно въведи в съседното прозорче /където е “начин на разплащане – с карта”/ двете последни цифри от всяка касова бележка (от кода, който е най-долу): общо за зеленчуци, чай, мляко+хляб, сустак, флексалис и билкова настойка. Допълни до края с нули и натисни бутона “ОК”.
– След това можеш да ползваш интернет отново. Ако случайно се обади ядосан чичко, който твърди, че е “системен администратор” и почне да псува в слушалката, пусни му записа на отговора на баща ти от файла.
Надявам се, че ще успееш. А аз като се върна довечера, ще ти разкажа приказка как една малка хакерка със своята група някога разбивала сървърите на Майкрософт и на арабските терористи.
Целувам те!
Мама

# 33
  • тук, на мястото си

# 34
# 35
  • София
Море. Кеят. Седи местен и люпи семки.
Във водата някакъв крещи:
- Help me! Please! Help me!
Минава друг местен и пита:
- Кво става тука?!
- Тука някакъв едно време, вместо да се учи да плува, учил английски...

# 36
Двама психолози вървят по брега и разговарят. В този момент във водата човек започва да се дави и да вика за помощ. Психолозите продължават да вървят и да разговарят спокойно. Човекът изпада в паника, вика с цяло гърло за помощ. Психолозите не му обръщат внимание. Удавника продължава да крещи и да ги моли за помощ. Тогава единия психолог се обръща към другия:
- Този човек очевидно има сериозен проблем.
Другия:
- Да, но няма страшно, той говори за него.

# 37
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 38
  • тук, на мястото си

# 39
  • София
Една стара мома повикала нотариуса, за да състави завещанието си. Нотариусът попитал:
– Какво искате да завещаете?
– Имам 40 000$ на сметка!
– И как бихте искали да ги разпределите?
– Разбирате ли, цял живот съм живяла сама, почти не съм излизала от вкъщи, и затова бих искала, погребението ми да се помни дълго от всички. Искам да завещая 35 хиляди за погребението си.
– За 35 хиляди може да се организира доста сносно погребение! А какво ще правите с останалите пет хиляди?
– Разбирате ли, никога не съм имала мъж… Затова искам за пет хиляди да намеря някой мъж, който да ми даде малко любов!
Нотариусът оформил цялата документация и казал, че ще се опита да намери такъв плейбой. Като се върнал у дома, разказал всичко на жена си. Тя му казала, че за 5 бона сама ще го закара до тази жена и няма да счита това за измяна.
На сутринта тя закарала мъжа си до дома на възрастната госпожица и останала да го чака в колата. Минал час, два, но мъжът й не се появявал.
Тогава жената на нотариуса започнала да свири с клаксона.
Отгоре се отворил прозореца, показал се нотариуса и казал:
– Скъпа, направо ме вземи утре сутринта, че реши да бъде погребана за сметка на общината…..

# 40
  • някъде другаде

# 41
Един фермер имал около 200 кокошки, но нямал петел, а искал пиленца. Отишъл един ден надолу по пътя при следващия фермер и му поискал петел. Другият фермер отвърнал:

– Да, имам един великолепен петел, казва се Ранди. Той ще оправи всичките ти кокошки без проблем!

Ранди струвал много пари, но фермерът решил, че ще си заслужава и го купил. Отнесъл го вкъщи, настанил го в двора и започнал да го агитира:

– Ранди, искам сега да влезеш в ритъм! Имаш доста кокошки да оправяш, а и ми струваш много пари, така че, трябва да свършиш добре работата си. Лека-полека се захващай и се забавлявай.

Петелът го гледал все едно разбира всяка дума и фермерът му посочил кокошарника. Ранди излетял като куршум и оправил всяка кокошка по 3-4 пъти, а фермерът го зяпал шокиран. Ранди излетял от кокошарника и налетял на ято патки в езерото. После в нахлул в кочината, след това и при кравите. Ранди скачал на всяко животно, притежавано от фермера.

Фермерът бил объркан и притеснен, че скъпият му петел няма да издържи дори до края на деня и разочарован си легнал. Събуждайки се на следващия ден, открил Ранди умрял на двора. Лешояди се въртяли над него. Фермерът натъжен от загубата на такова цветисто животно, поклатил глава и казал:

– Ех, Ранди, казах ти в ритъм да ги оправяш, виж какво си причини сам сега!

Ранди отворил едно око, кимнал към небето и казал:

– Тихо, приближават се…

Копирано от FB, Сватба-2 луди и 200 гладни!

# 42
Нормалната съвест е когато вместо реалните два пъти за една нощ, казваш четири, а не осем Simple Smile)

# 43
Ако изгледаш "Матрицата" наобратно, можеш да видиш как Киану Рийвс се отказва от наркотиците и си намира стабилна работа в офис.

# 44
А ако изгледаш филм с Джеки Чан наобратно, ще видиш как китаец сглобява мебели с крака.

Общи условия

Активация на акаунт