Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...50

• 44 291
  • 506
  •   2
Отговори
# 405
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 406
Българските национали по футбол официално опровергаха слуха в медиите за участието си в гей-парада в София.
Не се били класирали.

# 407
# 408
  • тук, на мястото си

# 409
Един адвокат умрял и отишъл в Чистилището. На портата го посрещнал

Свети Петър и го попитал:

- Ти накъде?

- За рая, естествено! - уверено заявил юристът.

- За рая, ама нещо те няма в списъка! Ти, адвокате, си за ада!

- Как така за ада? Ти кой си, че да ги решаваш тия неща? Някой да те е упълномощил? подхванал го адвокатът.

- Ама аз съм Свети Петър! Господ така ми нареди!

- Господ така му наредил?! Я дай да ти видя пълномощното!

Същисал се Свети Петър търчи при Господ и се оплаква:

- Господи, долу има един адвокат иска да влиза в рая, а не е за там... И на всичко отгоре пълномощно ми иска ...

- Пускай го, пускай го! Отсъдил Господ. На мен акт за раждане сигурно ще ми иска!

# 410
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 411
  • някъде другаде

# 412
- Госпожице, може ли една ваша снимка?
- Защо ви е?
- Искам да покажа на дядо Коледа какъв подарък искам!

# 413
🤔😉
Моисей решава да изведе евреите от Египет. Тогава се явява Бог и му казва:
- Значи така: ще отидеш на брега на Червено море, аз ще разделя водите на морето, а ти ще преведеш хората по пътя между тях.
- Хм, рисковано начинание - почесъл се Моисей и попитал Бог: - Все пак, ще получа ли някаква награда за това?
- Не мога да обещая нищо, но ти гарантирам публикация в Стария завет.

# 414
  • София
Двама пътуват във влака от Варна за София. Запознават се:
- Аз съм психолог.
- Аз пък съм едър мафиот... Я, да те видим що за психолог си? Опитай да познаеш за какво мисля! За всяка мисъл, която познаеш ти давам сто кинта.
- Ама, аз съм психолог, не врачка!
- А бе, сто кинта са това, я опитай.
- Добре, пътуваш от Варна. Значи си бил на море. Сега си спомняш колко хубаво ти е било...
- Браво! Позна! Ето ти стотачка.
- Щом ти е било хубаво, значи си бил с жена. И сега си мислиш за нея.
- Точно така! Ето ти още една стотачка.
- Освен това, не ти се иска да се прибираш у дома...
- Правилно, ето ти още сто лева.
- Щом не ти се прибира, сигурно си женен. А щом си мафиот, сигурно мислиш, че няма да е лошо да пречукаш жена си и да си останеш с другата.
- Ха! Ето ти хилядарка!
- Ама защо хиляда? Нали щеше да даваш по сто на мисъл?
- Това не е мисъл, а идея!

# 415
Как е в Ада?

Следният текст по-долу е всъщност въпрос, даден на изпита по химия във Вашингтонския университет. Отговорът на един от студентите бил толкова "професионален", че професорът го споделил с колегите си чрез Интернет, благодарение на което го четем и ние.

Допълнителен въпрос: Адът екзотермичен (отделя топлина) ли е или е ендотермичен (поема топлина)?

Повечето студенти написали отговор съгласно знанията си, използвайки правилото на Бойл-Мариот - газовете се охлаждат при разширяване и се нагряват при свиване.

Един от студентите обаче написал следното:

Първо, трябва да знаем как масата на Ада се изменя във времето. Следователно трябва да знаем скоростта с която душите влизат в Ада и респективно излизат оттам. Мисля, че с достатъчна точност можем да предположим, че след като една душа попадне в Ада, тя не може да го напусне. Следователно напускащи Ада души няма. По въпроса колко души влизат в Ада, нека да разгледаме различните религии съществуващи в днешния свят. Почти всички религии твърдят, че ако не си техен последовател, ще попаднеш в Ада. След като религиите са повече от една и никой не принадлежи на повече от една религия, можем да приемем, че всички души ще попаднат в Ада. При сегашните данни за раждаемост и смъртност, може да се очаква броят на душите в Ада да нараства експоненциално. Да разгледаме скоростта на изменение на обема на Ада, тъй като закона на Бойл твърди, че за да се запазят температурата и налягането в него, обемът му трябва да нараства пропорционално на нарастването броя на душите там.
Оттук произтичат две възможности:

1. Ако Адът се разширява по-бавно отколкото душите постъпват в него, тогава температурата и налягането ще нарастват докато вратите му не издържат и целия Ад се изсипе на Земята (until all Hell breaks loose).

2. Ако Адът се разширява по-бързо от нарастването броя на душите в него, тогава температурата и налягането ще спадат докато той замръзне.

И така, какво ще се случи? Ако приемем за верен постулата, формулиран от приятелката ми Тереза, че "по-скоро Адът ще замръзне отколкото аз да спя с теб" и като вземем предвид факта, че миналата нощ спах с нея, тогава 2 трябва да е вярно, и тогава Адът е екзотермичен и вече е замръзнал. Крайният резултат от тази теория е, че щом Адът е замръзнал, то той не приема повече души и следователно не функционира… оставяйки само Рая и по такъв начин доказвайки съществуването на Светия Дух, което обяснява защо миналата нощ Тереза през цялото време викаше "О, боже!" (Oh! My God!)

# 416
Не знам колко сме изпили, като седнахме петък срещу неделя
 но 3 бутилки олио отидоха само за салати..Joy

# 417
  • тук, на мястото си
Починал един много богат евреин.
В завещанието му пишело, че не оставя нищо нито на жена си, нито на сина си  и че иска парите да бъдат погребани с него.
Жената и сина плачат и слагат парите в ковчега, когато идват техен познат - също евреин.
- Защо слагате парите в ковчега? -   Пита той.
Те му разказали за завещанието. 
Познатият  помислил малко и казал:
- А защо не му напишете чек?

# 418
Тази сутрин на закуска, дъщерята съобщи, че е написала писмо на дядо Коледа.
За себе си е поискала айфон, а за мама - палто от норки... Дядо Коледа за малко не се задави с чая...

# 419
Чувствате се тъжни и искате да се развеселите? Просто си представете как Христо Стоичков и Рая Назарян си говорят на английски!

Общи условия

Активация на акаунт