Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...50

• 43 882
  • 506
  •   7
Отговори
# 450
-Мамо, мамо, кои ядат черен хайвер?
-Ами, детето ми, тези, които ни пращат за зелен.

# 451
# 452
Ново доказателство на теорията, че "нищо в природата не изчезва".
Буквата "В", която изчезна от думата "преценяВа", беше открита  в думата "ваксинирВа".

# 453
  • Варна
Съдията:
 -Престъплението е извършено със замах, дързост и прецизност. Подсъдимият:
 -Колкото и комплименти да ми правите, няма да си призная. 

# 454
  • някъде другаде

# 455
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 456
  • София
Жена към мъжът си:
- Помниш ли как се грижех за теб, когато ти беше лошо? Приготвих ти супа.
- Нещо бъркаш! Първо ми приготви супата, а след това ми стана лошо…
------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------
Виц на деня 😁
- Здравейте, аз съм вашето такси, тук съм, идвайте
- Не съм поръчвала такси!
- Времената са тежки, сами си търсим клиенти!

# 457
Една кратка народна приказка от сръбския фолклор в стил Декамерон,записана от Вук Караджич.

Царят в присъствието на царския син извикал една прочута мома умница да я изпита. Сложил на поднос пет сурови яйца и я попитал може ли да ги раздели така,че всеки от тях да има по равно. Тя ги разделила. Няма да кажа отговора и засега,а ще ви попитам как според вас ги е разделила? Yum

# 458
  • София
Направила баница и дала на всеки по равно Simple Smile

# 459
Направила баница и дала на всеки по равно Simple Smile
Не. Ще подскажа леко – сърбите са известни с циничността си.

# 460
  • FRANCE
Значи ако броим "яйцата " на царя и сина 4 плюс 5те кот кокошка  става 9. Значи за царя 2 служебни плюс кокошо, синът същото и да момата 3 кокоши

# 461
Значи ако броим "яйцата " на царя и сина 4 плюс 5те кот кокошка  става 9. Значи за царя 2 служебни плюс кокошо, синът същото и да момата 3 кокоши
Момата подала едно яйце на царския син и казала "Сега ти имаш три здравички и цели яйца". Подала едно на царя и се поклонила. А за себе си заделила останалите три яйца. "Сега всеки от нас има по три яйцича". Царят се засмял на хитроумния отговор и кимнал с глава. Yum

# 462
  • Варна
Или  на мъжете дала по едно, за нея остават три, така всички имат по три. Ще попитате ама тя отде знае по колко имат височествата - е, нали е умница...

# 463
И за двете се сетих - рационалнот (да направи омлет) и циничното.

# 464
Момата подала едно яйце на царския син и казала "Сега ти имаш три здравички и цели яйца". Подала едно на царя и се поклонила. А за себе си заделила останалите три яйца. "Сега всеки от нас има по три яйцича". Царят се засмял на хитроумния отговор и кимнал с глава. Yum
То, това беше неясното в цялата история - по равно между двама или трима ще дели тези 5 яйца.

Общи условия

Активация на акаунт