Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...50

• 67 672
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Вече писаха, запомнете - на Коледа левче в баницата, на НГ евро.

# 661
Животът не е приказка за феи – ако си загубиш обувката в полунощ, значи си била много пияна.

# 662
  • тук, на мястото си

# 663

Харесвам, феите Wink и финансовата стабилност.

# 664
Първо я пробваш със зъби. Като ще деградираме и ще се връщаме назад - да е както трябва.

# 665
  • някъде другаде

# 666
  • Обран бостан ;)
Принца дълго и замислено гледа пантофката 45-ти номер, която намери на стълбите.
После въздъхна дълбоко и се върна на бала.

# 667
🤔😉Никога не казвайте:

"Профуках си заплатата за 3 дни".

Казвайте: "Инвестирах парите си в най-кратки срокове, за да избегна обезценяването им заради инфлацията".

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 11:27 от niljaniljo

# 668
Как да обясниш на сегашните младежи мъката да гледаш мача Англия - Нигерия на Ч/Б телевизор ... Усилиш яркостта - изчезва английският отбор. Намалиш яркостта - изчезват нигерийците...

# 669
Девойка при татуист:
- Преди месец ми татуирахте "Пешо." Може ли някак да го изтриете?
- Не!
- В такъв случай, добавете "е простак".

# 670
Съпругът ми замина в командировка. Сега цялата мъжка работа се стовари върху мен. Лежа на дивана, гледам филми, пия вино. Тежко е, но няма как, ще издържа.

# 671
  • тук, на мястото си

# 672
# 673
  • София
Българин е в командировка в Япония. Попада на едно погребение и понеже нищо друго не разбирал се зачел в надписите по надгробните камъни (естествено само цифрите разбирал).
Направило му впечетление, че всички надгробни камъни носят малки числа - 23, 18, 10 и т.н.
Попитал нашия човек да не би това да е някакво детско гробище и хората му обяснили, че според тяхната традиция се отбелязват само щастливо преживените години, за останалите нямало смисъл да се отбелязват.
Замислил се нашият човек Ганьо и рекъл:
"Еееех... мене пък ще ме пишат мъртво роден!"

# 674
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт